ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > Çocukluğumuzda Yaptığımız İlginç Hareketler
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  14  15  16  17  18  19  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 169 - 180

gugukk
gugukk
ama ben bi kere mahalleyi kurtarmştm =) ben erkklerle takılıodm bizim erkkler de manyaktı biraz füze,kızkaçıran çatapat patlatrdk hep ama bigün bunlar aygaz arabası gelmiş bi tane tutturdular füzei yakalm içine atalm die aslnda ben de dşünmedim deil ne güzel olur macera faln die , ama bi an ulan yapmaalım mhalleimi patlatcaz dedim ya yapalm işte nolcak faln diolar olum manyak mısnz ateşle yaklaşmaın yazıo üstünde bi patlarsa görürsün ..... faln bişiler dedim bi kaçınn üstüne yürüdüm wasgeçtiler ulan 6-7 yaşnda weletleriz en küçükleri de benm halbuki ben akıl ediorm her gruba bi kız şart abi her zmn en mantklısı kız oluo=)
22 Eylül 2007 06:51   mesajın adresini al  

the end
the end
mahalle duvarına ÇİŞŞŞŞŞŞ
22 Eylül 2007 07:38   mesajın adresini al  

ssheymaa
ssheymaa
ya ben 3-4 yaşlarındayken buzdolabının kapağı kapanınca lambasının yanık kalıp kalmadıını merak ederdim. bikere sebzelik bölümünü çıkarıp içine girmiştim. bi an kapıyı açamadım çok korkmultum. sonuç : kapı kapanınca ışık da sönüomuş :D
22 Eylül 2007 10:15   mesajın adresini al  

ssheymaa
ssheymaa
kızkardeşim hayvan delisidir. öyleki bi zamanlar evimizde kedi köpek balık ve kuş yaşardı ve kediyi bi bebek gibi sever hatta kundak falan yapardı. hırsız maymun diye bi film vardı ordaki kıza özenip kediyi sırtçantasına sokmuştu bikeresinde bi de jerry ye özenip kedinin buzdolabına koyulduğu zaman tom misali titreyerek buz renginde çıkacaıını sanmıştı. zavallı kedinin imdadına ben yetişmiştim...
22 Eylül 2007 10:18   mesajın adresini al  

*sütoğlan*
*sütoğlan*

sabaha sabah koparı beni yau
benim de tuz hikayem var ki bana kalsın

rus ruleti demis ki:

birgün annemle gezmeye gidiyoruz 5yaşında falanım annem yine tembih ediyor çay falan istemeyeceksin içmeyeceksin diye(kendi misafir gelen çocuğa çay hizmeti vermeyi sevmezde)neyse biz gittik ben ilk çayı içtim inadımdan bir daha istedim sonra yine yine 3defa içmişim birde annem orda hayır diyince bastım ağlamayı..eve geldim ama annem beni allah ne verdiyse:)bir demlik çay bişirdi oturttu beni bunu içeceksin bitirene kadar allahım babamdan da ses çıkmadı destek görmedim hepsini olmasa da içim dışım çay olana kadar içmiştim bir süre hiç içemedim tiksindim... şimdi 21yaşındayım annemle yine bir yerde gezmeye gitsek çayı birdaha isterken gözüne bakıyorum ya kadın çay konusunda psikolojimi bozu:(

22 Eylül 2007 10:38   mesajın adresini al  

ssheymaa
ssheymaa
ha bi de intiharın nasıl bişe olduğunu merak edip arkadaşımın da kanına girmiştim beraber dikiş ipiyle intihar etmeye kalktık. kendimizi askıya asmaya çalışmıştık. olan askıya oldu. en son ben eve doğru yola koyulmuştum ve arkadaşım annem beni öldürecek diye zırıl zırıldı... niye normal şeyler merak etmezmiişimki acaba...
22 Eylül 2007 10:45   mesajın adresini al  

serd@l
serd@l
hava hafif kararmaya başladığında hırsız-poliscilik oynardık..bazen hırsızı bulamazdık saatlerce arardık..ya evine gitmis olurdu ya da oyunu unutmuş olurdu :))
bahçelere dalardık :)) mevsiminde yetisen ne varsa çalardık :)) bahçemizde de vardı ama çalarak yemek daha zevkli gelirdi emek harcıyorsun ya o bakımdan :)
22 Eylül 2007 10:57   mesajın adresini al  

07dennis
07dennis
kozalak savaşı :S
22 Eylül 2007 11:00   mesajın adresini al  

akyyy
akyyy
dedemin av tüfeğinin kurşunlarnı çalar askercilik oynardık e o zamanlar RAMBO vardı.ikiye ayrılırdık birbirimize kurşun fırlatırlık hayır bi yere çarpsa patlasa saçmalar dagılırdı .neyse ki tek parça kurtula bildik o çoçukluk döneminden.

ha bide büyük su boruları bulurduk omzumuza koyardık arkadan biri borunun içine füze koyar yakardı buda bazukaydı .....
22 Eylül 2007 11:02   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
çocukluk mocukluk ayağına tahtalı köye gidiyormuşsun az daha:D

ssheymaa demis ki:

ha bi de intiharın nasıl bişe olduğunu merak edip arkadaşımın da kanına girmiştim beraber dikiş ipiyle intihar etmeye kalktık. kendimizi askıya asmaya çalışmıştık. olan askıya oldu. en son ben eve doğru yola koyulmuştum ve arkadaşım annem beni öldürecek diye zırıl zırıldı... niye normal şeyler merak etmezmiişimki acaba...

1   22 Eylül 2007 11:09   mesajın adresini al  

psycho
psycho
en büyük hobim evdeki misafirleri kovmaktı :)
hava karardığı zaman salonun kapısında bağırırdım akşam oldu hadi herkes evine diye :)
22 Eylül 2007 11:09   mesajın adresini al  

serd@l
serd@l
evet yaa unuttuğum birçok şeyi burada okudukça hatırlıyorum..
bahcemizde ki iki uzun agaca kardesimle ''kim tepesine kadar çıkacak '' diye iddiaya girmiştik..tabii ben merdivenle çıkar gibi çok rahat tırmanıyorum (az zamanımız geçmedi o agaçlarda maymun gibiydik :) ) son bir hamleyle üstteki dala tutundum zafer benimdii ama dalın kırılmasıyla kendimi yerde buldum :)) bacagıma 38 dikiş attılar yaa nasıl kesildi anlamadık ama hiç aglamamıştım :))
22 Eylül 2007 11:11   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  14  15  16  17  18  19  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 169 - 180

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009