ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > Çocukluğumuzda Yaptığımız İlginç Hareketler
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  13  14  15  16  17  18  19  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 157 - 168

thuringwethil
thuringwethil
hayır elledin, öldürdün bırak gitsin :l
ne gerek var dikmeye :s
ben evde ne varsa bi kupaya doldurup karıştırırdım..deterjandan tuza, şekerden kahveye naneye..sonra ısıtıp patlamasını beklerdim..hiç başarılı olamadım :s
22 Eylül 2007 02:50   mesajın adresini al  

celitons
celitons
ben de yapardm onu ama eve gelen dılencılere verıp onların erıceenı falan zannederdım caanilik varmıs bende
22 Eylül 2007 02:52   mesajın adresini al  

thuringwethil
thuringwethil
deli bu annem :s
22 Eylül 2007 02:53   mesajın adresini al  

utanmaz'adam'
utanmaz'adam'
küçük çomaklar çekerdik o zamanlar..:)ellerimiz küçüktü ve çok ilginç bi hareket hakkaten.
22 Eylül 2007 03:05   mesajın adresini al  

elchina
elchina
:)) bizde karıncaları suda boğardık sonrada suni tenefüs yapardık canlansınlar diye:D karınlarına hafifçe bastırıyoduk canlanıyodu hayvancıklar:D yaw ne kötüymüşüz be:))
 1   22 Eylül 2007 03:56   mesajın adresini al  

krozantabl
krozantabl
erkekler için pandik, simit gibi oyunlar kızlar için de etek açmaca oyunu vardı. hakikaten düşününce ne salakmışız diyo insan şimdi :D
22 Eylül 2007 04:10   mesajın adresini al  

rus ruleti
rus ruleti
birgün annemle gezmeye gidiyoruz 5yaşında falanım annem yine tembih ediyor çay falan istemeyeceksin içmeyeceksin diye(kendi misafir gelen çocuğa çay hizmeti vermeyi sevmezde)neyse biz gittik ben ilk çayı içtim inadımdan bir daha istedim sonra yine yine 3defa içmişim birde annem orda hayır diyince bastım ağlamayı..eve geldim ama annem beni allah ne verdiyse:)bir demlik çay bişirdi oturttu beni bunu içeceksin bitirene kadar allahım babamdan da ses çıkmadı destek görmedim hepsini olmasa da içim dışım çay olana kadar içmiştim bir süre hiç içemedim tiksindim... şimdi 21yaşındayım annemle yine bir yerde gezmeye gitsek çayı birdaha isterken gözüne bakıyorum ya kadın çay konusunda psikolojimi bozu:(
 1   22 Eylül 2007 04:18   mesajın adresini al  

cnone
cnone
sümükten adam:)
22 Eylül 2007 04:39   mesajın adresini al  

carmenta
carmenta
ben yaklasık bir yasındayken babam askere gitmişti her yemee oturdumuzda babamın resmini karsıma koyardım snrda Şimdi babacım orda ne yiyor acaba derdim.Tabi snr annem halam we babannem hungur hıckırık aglamaya baslardı bana kızdıklarındada bana kızmayın ben asker kuzusuyum der işin içinden sıyrılırdım.

Bide babannem kapıya bişi almaaya cıktıında her seferınde kapıda kalırdı cnku ben itinayla içierden gelir we kapıyı arkasından kapatırdım.:)
22 Eylül 2007 05:01   mesajın adresini al  

$ahßaz mari.... =))
$ahßaz mari.... =))
banada almadı dıe babamın yenı aldıgı ayakkabıları kestım bıcakla =))
22 Eylül 2007 06:13   mesajın adresini al  

gugukk
gugukk
araba egzozlarına kaıt sıkştıran çocklar war ya işte onlardan biri benm=)
22 Eylül 2007 06:28   mesajın adresini al  

jan
jan
eheh ben de oyuncak arabalarına kağıt sıkıştıranlardanım , neden yaptığımı bilmiorum , hava yastığı vazifesi görsün diedir belki :))
22 Eylül 2007 06:43   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  13  14  15  16  17  18  19  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 157 - 168

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009