annem babamın gömleklerini ütülemişti beyaz.. ve giysi dolabının kapısını açıp üstüne asmıştı gece uyurken bi ara uyandım her yer karanlık ama karşımda bembeyaz alt tarafı olmayan kolları aşağı doğru sallanan biri gördüm kafamı sağa çevirdim hayal görüyosun sen dedim gözlerimi elimle sildim bidaha baktım ve aynı yerinde duruyo zat.. ve anne diye bağırdım annem babam hepsi gelip ışığı açtılar ne oldu diye... görünce gömlekleri utandım ve söleyemedim neden bağırdığımı... :))
lisedeyken bi kız anltmıştı küçükkn karınca ve duvar parçası yiyomuş diye..inanmamıştım doğruymuş demek..bende kağıt yiyiorum diye utanıyodum..
22 Eylül 2007 02:05
constantinopolis
biraz bilmiş bşieymişim ben yaa..kim nederse ben ÖDE DEİL BÖDE dermişim...şimdi böle bilmiş ukela çocuklardan nefret ederim:) heralde ben küçükken kendimle karşılaşsaydım kendimi kesin tokatlardım:)he he
22 Eylül 2007 02:16
celitons
ben farelere kalp nakli yapardım..
22 Eylül 2007 02:19
thuringwethil
ben bi de utangaç mıdır nedir benzeri birşeydim...en iyi arkadaşım ayrıca sıra arkadaşım tahtaya nermin kalp uğur yazmıştı, çocuğu bir dövmüştüm.. :s
sonra organize bir insandım da..dansa davet oynadığımızda nermin başkasıyla dansa kalksa direk bozardım oyunu..:D
22 Eylül 2007 02:30
£hl-i keyf
sinek amelıyatı
bı de kedı bogmusum yavru kedı
ama bılmeden
22 Eylül 2007 02:35
thuringwethil
fareye de nasıl dokunulur.. :l
22 Eylül 2007 02:38
£hl-i keyf
ör: ellerinle
22 Eylül 2007 02:39
celitons
cocukluk işte hatta amelyat bitip fareyı dıktıkten soora dua da edıodum yasasın die ama :S
22 Eylül 2007 02:41
thuringwethil
bi de dikiyor.. :s
22 Eylül 2007 02:43
celitons
arastrmacı bi cocukluk yasamısın diceeni dikio nası ellenır dıosun :s
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14502
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.