ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > Çocukluğumuzda Yaptığımız İlginç Hareketler
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  11  12  13  15  16  17  18  19  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 133 - 144

...aisha...
...aisha...
btüütn kuzenler bisikletlerimizi bağlrdık yanyana mallık işte her seferinde bi araba gelck olsa kimisi hızlanr kimisi arkada kalırdı ve birbirmze bağlıykn ayllırmaya çalışırdık sonra üstüste düşerdk hepde ben en altta kalıırdm pfff
22 Eylül 2007 00:28   mesajın adresini al  

keravnos kyvernitos
keravnos kyvernitos
balkondan bi' şeyler atmayı çok severmişim küçükken özellikle de bıçak :S bi de attıııım diye sevinirmişim=)kendimi de atmayı denemişim de parmaklıklardan koca kafam geçmemiş:D
hep masanın üzerinde otururdum
salonun ortasında sehpa vardı onun etrafında saatlerce dönerdim=)
22 Eylül 2007 00:57   mesajın adresini al  

keravnos kyvernitos
keravnos kyvernitos
küçükken çay çok içermişim öyle böyle değil deli gibi. bi de demli içermişim koyu koyu sonra içine karabiber koymuşlar bi daha içmemişim
22 Eylül 2007 01:15   mesajın adresini al  

meltemm
meltemm
benden 2 yaş küçük kardeşim biberonla süt içerken (2 biberon kullanıyomuş birini bi elinde birini öbür elinde tutuyomuş)birini tamamen bitirir öbürünü de yarısına kadar içermiş,benim tabi biberon devrim geçmiş ama o içerken karşısında dikilirmişim yarım bıraktığı biberonu alır kaçar,mışım..annem biberonu aradığında koltukların arkasında boş olarak bulurmuş..zavallı ben onu kaçırıp oralarda içiyormuşum..yarabbim bu ne ezikliktir yaaa.kıskançlık mı yoksa büyüdüümü mü biberonun yakışmadıını mı düşünüyodum hala bilmiyorum...
22 Eylül 2007 01:23   mesajın adresini al  

ange
ange
biz de mahhaledeki bi kaç kızlı erkekli arkadaş olarak bakkalda gazetelikteki poşet içindeki dergileri hep merak ederdik ne var içinde diye..! sonra çalıp öğrendik!!!:Dçocuk halimizle baya bi korkmuştuk:)))
22 Eylül 2007 01:31   mesajın adresini al  

ange
ange

aynısını annem bana v abimede yapmış.abim hala çay içemez bende 2 senedir içebiliyorum..ne psikopatlarmış ya..

eths demis ki:

küçükken çay çok içermişim öyle böyle değil deli gibi. bi de demli içermişim koyu koyu sonra içine karabiber koymuşlar bi daha içmemişim

22 Eylül 2007 01:33   mesajın adresini al  

camellia
camellia

bizde çok yapardık sırayla atlardık bi de peşpeşe ii birbirimizin kafasına denk gelmedik .:)) gerçi gelsek de farketmezdii ertsi gün yine devam:))

*taner can* demis ki:

inşaat katlarından atlardım kuma, 3. 4. kat farketmez, o zaman da deliymişim demek ki, işin ilginçi bugüne kadar hç bi yerimi kırmadım:)

22 Eylül 2007 01:36   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
ya ben arkadaşlarla bakkaldan cips dondurma çalardım:D:D

böyle dükkanın duvarının altı aralıktı..duvarın önünde de cips tezgahı vardı..yere düşen cipsler direk dışarıdaki insanların yarım metre uzağındaydı..yere yatıp elimizi uzatıp alttan götürürdük:D
22 Eylül 2007 01:40   mesajın adresini al  

camellia
camellia

_ozzy_ demis ki:

camellia demis ki:

bi de hemen hemen her çocuk gibi ben de karınca ve duvardan dökülen kireçleri yedim :))

Bence o sadece senin ilginçliğin:S

souvereign demis ki:

vallaa ben yemezdim de çocukken kumsalda otururken terliğimin içine giren karıncalardan rahatsız olurdum , soraları karınca gördüğüm an , tutup 2ye ayırırdım ortadan. sora da kuma gömerdim... heralde öldürdükten sora mezara gömmek gibi bişi :)

alla alla bi tek ben mi yermişim:S hatta evdeki duvara tekme atar kirecini döker yerdim yani uğraşırdım baya bi=) karınca yediğim zamanları hayal meyal hatırlıyorum annem anlatır hep yere çömelir güzelce incitmeden alışırmışım karıncayı sonra hop ağızaa =))
22 Eylül 2007 01:46   mesajın adresini al  

keravnos kyvernitos
keravnos kyvernitos
küçükken apartmanın arka tarafında b.klar mahallesi dediğimiz bi' yer vardı herkes oraya s.çardı=)
22 Eylül 2007 01:48   mesajın adresini al  

camellia
camellia
yeni açılan bi başlıkta yaşlandığımızda yüzümüze vuruldu ki artık bitmez bu anılar. :DD

ben küçükkene....
22 Eylül 2007 01:50   mesajın adresini al  

thuringwethil
thuringwethil
ilkokulda -ya bir ya ikinci sınıf- sınıftakiler ve annelerimiz birinin evinde toplanmıştık..bizi içeri bir odaya koydular, biz de ebelemeç(?) oynamaya başladık..ama ebe derken popoya bi tekme tokat artık ne gelirse vuruyorduk, bu yüzden de erkekler kızları ebeleyemiyor..ben yedim kıçıma tekmeyi ebe oldum, gittim yetti be diyip kızın poposuna attım pandiği :o herkes hiiii demişti hemen...çok utanmıştım :D
 2   22 Eylül 2007 01:51   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  11  12  13  15  16  17  18  19  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 133 - 144

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009