ben her akşam tabak çanak yıkardım.sandalyeyi çekerdim lavabonun yanına bazen ayakta bazen kenarına oturup.
bi gün annem btn sandalyeleri birbirine bağlamış.ben de çekmeceleri tek tek çekip merdiven yapmışım.lavabonun kenarına oturup gene yıkamışım bulaşıkları.zeki çocukmuşum vesselam :P
he şimdi mutfağın önünden pek geçmemeye çalışıorum o ayrı :)
121 Eylül 2007 23:17
akyyy
iilik emsali masallah
diela demis ki:
ben her akşam tabak çanak yıkardım.sandalyeyi çekerdim lavabonun yanına bazen ayakta bazen kenarına oturup.
bi gün annem btn sandalyeleri birbirine bağlamış.ben de çekmeceleri tek tek çekip merdiven yapmışım.lavabonun kenarına oturup gene yıkamışım bulaşıkları.zeki çocukmuşum vesselam :P
21 Eylül 2007 23:20
akyyy
küçükken derede kurbaga avlardık sopalarla,iş yok beyn yok tabi
akşam sivrisinekten yatamaz olduk
ekolojik dengesiyle oynadık mahallenin bea...
21 Eylül 2007 23:23
aslan67
vay be harbiden gözlerim yaşardı:D
2 eli kanda olsa bile bulaşık yıkamak isteyen biri:D
diela demis ki:
21 Eylül 2007 23:48
aslan67
ahah ben varım aslna67 gel :)
bisiklet korkulu rüyamdı o zamanlar ya:D
itler falan kovalardı bir de:D
21 Eylül 2007 23:50
_ozzy_
camellia demis ki:
bi de hemen hemen her çocuk gibi ben de karınca ve duvardan dökülen kireçleri yedim :))
Bence o sadece senin ilginçliğin:S
21 Eylül 2007 23:52
heaven sent
ben köpekleri kedileri çok severim sokaktaki köpeklerin üstüne hırka örterdim resmm ble vardır. kedileri alır salıncakta sallanırdım ama bunu daha geçen cumartesi yaptım. yaşıma toyluuma verin:)
21 Eylül 2007 23:54
akyyy
kamyon lastiklerinden bisikletin tekerleklerni şişirirdik.
bi ara sibobu bozduk teker indi a.q
saga yamuldu 40tonluk makina
21 Eylül 2007 23:54
dohtur bey
teyzem anlatır hep kumburgazda bayanların bacaklarına kum atarmışım sonra okşamak için kumları silermiş yaş 4 ya da 5 tabi şeker bişi olduğum için benide severlermiş hain bi plan bence ama hatırlamıyorum :)
22 Eylül 2007 00:03
souvereign jr.
valla benim içimde halen yaşıyo kocaman bi çocuk :) halen vururum eniştemin , babamın kel kafasına :) ilerde kel kalırsam çocuklarım da vurur inşallah. çok güzel bi anı... :)
ayrıca benim bisiklet anım çok kötü yaf :( daha ortasondayken çalınmıştı. ortasona kadar dizlerimi parçalaya parçalaya binmiştim ama. bisiklet varken ne güzel 1 tur versene be abi derlerdi :) bazen ben derdim 1 tur versene diye.
ahhh ahhh , biri sevabına zaman makinesi icat etse keşke!...
aslan67 demis ki:
keşke içimizde hala bunları yapan çocuksu kısım yaşasa:)
ne hikayeler varmış maşallah:)
ya bu bisiklet benim de ömrümü yedi..ne zaman karşıdan bi araba gelse bana çarpacak endişesiyle kaldırıma atardım kendimi mesela:)
22 Eylül 2007 00:17
dogzstar
koşarak yataga zıplamak akabinde yatakdan sekip duvara çarpmak
herlade bu yüzden böyleyim :P
22 Eylül 2007 00:18
souvereign jr.
vallaa ben yemezdim de çocukken kumsalda otururken terliğimin içine giren karıncalardan rahatsız olurdum , soraları karınca gördüğüm an , tutup 2ye ayırırdım ortadan. sora da kuma gömerdim... heralde öldürdükten sora mezara gömmek gibi bişi :)
çocukken az cani değilmişim. hediye gelen veya babamın aldığı oyuncak arabaları sıralayıp oynamak varken illa birbirine çarptırırmışım... :) nedendir bilinmez, heralde kazaları çok seviom...
camellia demis ki:
bi de hemen hemen her çocuk gibi ben de karınca ve duvardan dökülen kireçleri yedim :))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14502
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.