ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > Çocukluğumuzda Yaptığımız İlginç Hareketler
kaymak esik kapi cocukla cocuk olmak cocuk
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  15  16  17  18  19  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

aslan67
aslan67
Hep düşünürüm çocukluğumu..Ne abuk subuk hareket varsa yapardım:)

Mesela Kapının iki tarafına ayaklarımızı koyarak en tepeye çıkmak herkesin hayatta en az bir kere yaptığı olaydır:D

biri kapıdan geçerken alttan falan geçerdi:P

Mesela çocuğu uçak gibi odadan odaya uçurmak:DAnne ve babalarımızın da yaptığı ilginç ve komik enstantaneler de vardı tabii ki..Mesela çocuğun ağzına lokmayı götüren bir annenin ettiği 'Aaa uçak geliyooo geliyooo aç bakim ağzını evladıım' cümlesi:)

21 Eylül 2007 18:29   mesajın adresini al  

porcelain babé
porcelain babé
tavşanımız çok büyüdüğünden kapıya gelen sütçüye vermiştik onların bahçesi vardı orda büyür gider falan diye.sonraki gelişinde adama tavşanım nasıl dedim biz onu kestik yedik dedi,bi sonraki gelişinde ekmek bıçağıyla karşılamıştım kendisini.niahahahah!
 4   21 Eylül 2007 18:32   mesajın adresini al  

genius
genius
benim değilde kuzenimin küçükken başından geçen bi olayı anlatayım :)
bi gün benim ufak kuzen (5-6 yaşlarında) balkondayken aşağı su döker ve 2 adamın kafasından aşağı...adamlar yukarı çıkar şikayet etmeye :)
ve teyzem kuzenime kızar : ne yaptın oğlum sen ?
kuzenimin cevabı aynen şudur.. :)
Ben PEMEZEKLERE su döktüm
21 Eylül 2007 18:35   mesajın adresini al  

bonaventure
bonaventure
ilginç
21 Eylül 2007 18:35   mesajın adresini al  

sumud_
sumud_
cocukken ben balkona kapıdan cıkmak yerine pencereden gecip cıkmayı daha cok severdim sonra bi kere oturup tepemdeki saçları kesmiştim....:) kel aynaklar gibi olmuştum...hehhe:)
21 Eylül 2007 18:37   mesajın adresini al  

-suz
-suz
Babaannem, dökülen beyaz saçını kafama koymaya çalışırdı senin saçlarında beyazlasın diye, ağlayarak kaçardım saçlarım beyazlayacak diye.
 1   21 Eylül 2007 18:38   mesajın adresini al  

aycii
aycii
minikken oturaklar vardı tuvaletimizi yaptıgfımız daha 2 yasndaymısım ve oturaktan nefret ediomusum kacıp misafir odasında masanın altına bi güzel rhatlatmısım :D:D
21 Eylül 2007 18:41   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
oha!:D

valla ben olsam çocuk demem girişirim:D

genius demis ki:

benim değilde kuzenimin küçükken başından geçen bi olayı anlatayım :)
bi gün benim ufak kuzen (5-6 yaşlarında) balkondayken aşağı su döker ve 2 adamın kafasından aşağı...adamlar yukarı çıkar şikayet etmeye :)
ve teyzem kuzenime kızar : ne yaptın oğlum sen ?
kuzenimin cevabı aynen şudur.. :)
Ben PEMEZEKLERE su döktüm

zügübü
zügübü
ananemin saçlarını keserdim.. :) bi keresinde şekil vericem diye kadını muhabbet kuşuna çevirmiştim. zaten o da sonmuş bi daha saçlarını kesmeme izin vermedi :(

aslan67
aslan67
ikinci yaptığın çok cesaret gerektiren bir şey gerçekten:D

İşte bişiy! demis ki:

cocukken ben balkona kapıdan cıkmak yerine pencereden gecip cıkmayı daha cok severdim sonra bi kere oturup tepemdeki saçları kesmiştim....:) kel aynaklar gibi olmuştum...hehhe:)

21 Eylül 2007 18:42   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
bende biraz dayanıklılık da varmış,garip..

mesela 17 basamaklı hem de çok dik bir merdivenden aşağı yuvarlanmışım ve hiçbir şey olmamış,oturup gülmeye başlamışım:P muhaa:)
21 Eylül 2007 18:44   mesajın adresini al  

_ali_
_ali_
kuzenim 7-8 yaşlarındayken yolda giderken dilsiz taklidi yapıp yoldan geçen birine saati sordu adam zavallı bu çocuğa gibi laflar söledi ve saatin kaç olduğunu söledi kuzende saol amca diye cvp verdi :))) hehehhe
21 Eylül 2007 18:58   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  15  16  17  18  19  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009