| |
aslan67
|
Hep düşünürüm çocukluğumu..Ne abuk subuk hareket varsa yapardım:)
Mesela Kapının iki tarafına ayaklarımızı koyarak en tepeye çıkmak herkesin hayatta en az bir kere yaptığı olaydır:D
biri kapıdan geçerken alttan falan geçerdi:P
Mesela çocuğu uçak gibi odadan odaya uçurmak:DAnne ve babalarımızın da yaptığı ilginç ve komik enstantaneler de vardı tabii ki..Mesela çocuğun ağzına lokmayı götüren bir annenin ettiği 'Aaa uçak geliyooo geliyooo aç bakim ağzını evladıım' cümlesi:)
|
|
~ 350 gün
|
|
| |
porcelain babé
|
tavşanımız çok büyüdüğünden kapıya gelen sütçüye vermiştik onların bahçesi vardı orda büyür gider falan diye.sonraki gelişinde adama tavşanım nasıl dedim biz onu kestik yedik dedi,bi sonraki gelişinde ekmek bıçağıyla karşılamıştım kendisini.niahahahah!
|
|
4 ~ 350 gün
|
|
| |
genius
|
benim değilde kuzenimin küçükken başından geçen bi olayı anlatayım :)
bi gün benim ufak kuzen (5-6 yaşlarında) balkondayken aşağı su döker ve 2 adamın kafasından aşağı...adamlar yukarı çıkar şikayet etmeye :)
ve teyzem kuzenime kızar : ne yaptın oğlum sen ?
kuzenimin cevabı aynen şudur.. :)
Ben PEMEZEKLERE su döktüm
|
|
~ 350 gün
|
|
| |
bonaventure
|
|
|
~ 350 gün
|
|
| |
sumud_
|
cocukken ben balkona kapıdan cıkmak yerine pencereden gecip cıkmayı daha cok severdim sonra bi kere oturup tepemdeki saçları kesmiştim....:) kel aynaklar gibi olmuştum...hehhe:)
|
|
~ 350 gün
|
|
| |
-suz
|
Babaannem, dökülen beyaz saçını kafama koymaya çalışırdı senin saçlarında beyazlasın diye, ağlayarak kaçardım saçlarım beyazlayacak diye.
|
|
1 ~ 350 gün
|
|
| |
aycii
|
minikken oturaklar vardı tuvaletimizi yaptıgfımız daha 2 yasndaymısım ve oturaktan nefret ediomusum kacıp misafir odasında masanın altına bi güzel rhatlatmısım :D:D
|
|
~ 350 gün
|
|
| |
aslan67
|
oha!:D
valla ben olsam çocuk demem girişirim:D
genius demis ki:
benim değilde kuzenimin küçükken başından geçen bi olayı anlatayım :)
bi gün benim ufak kuzen (5-6 yaşlarında) balkondayken aşağı su döker ve 2 adamın kafasından aşağı...adamlar yukarı çıkar şikayet etmeye :)
ve teyzem kuzenime kızar : ne yaptın oğlum sen ?
kuzenimin cevabı aynen şudur.. :)
Ben PEMEZEKLERE su döktüm
|
|
|
~ 350 gün
|
|
| |
zügübü
|
ananemin saçlarını keserdim.. :) bi keresinde şekil vericem diye kadını muhabbet kuşuna çevirmiştim. zaten o da sonmuş bi daha saçlarını kesmeme izin vermedi :(
|
|
~ 350 gün
|
|
| |
aslan67
|
ikinci yaptığın çok cesaret gerektiren bir şey gerçekten:D
İşte bişiy! demis ki:
cocukken ben balkona kapıdan cıkmak yerine pencereden gecip cıkmayı daha cok severdim sonra bi kere oturup tepemdeki saçları kesmiştim....:) kel aynaklar gibi olmuştum...hehhe:)
|
|
|
~ 350 gün
|
|
| |
aslan67
|
bende biraz dayanıklılık da varmış,garip..
mesela 17 basamaklı hem de çok dik bir merdivenden aşağı yuvarlanmışım ve hiçbir şey olmamış,oturup gülmeye başlamışım:P muhaa:)
|
|
~ 350 gün
|
|
| |
_ali_
|
kuzenim 7-8 yaşlarındayken yolda giderken dilsiz taklidi yapıp yoldan geçen birine saati sordu adam zavallı bu çocuğa gibi laflar söledi ve saatin kaç olduğunu söledi kuzende saol amca diye cvp verdi :))) hehehhe
|
|
~ 350 gün
|
|
| |
tutaste
|
benim peşime dövüş horzu düştü ya:((
üstelik de orta okuldaydım:((
bütün denizkıyısını ve bahçeyi ben önde horoz arkada koşmuştuk..adi hayvan!:)
|
|
~ 350 gün
|
|
| |
tosi
|
Mesela Kapının iki tarafına ayaklarımızı koyarak en tepeye çıkmak herkesin hayatta en az bir kere yaptığı olaydır:D
benim çocukluğum böyle geçti tepede dururdum canım sıkıla kadar gayet maymun gibi bi çocukluk yaşadım..
bahçelievlerde oturuyoduk giriş katta bahçede ağaçlar vardı ağacın tepesinden evdeki televizyonu izlerdim.sapancada italyan kamplarında ciddi bi yokuş vardır macera olsun diye kuzenle bisikletle yokuş aşağı bırakırdık kendimizi tepetaklak olurduk tabi yara bere içinde..
bir gece yine kuzenlerle gaza gelip evdeki malibuyu içtik en büyük bardakla ben içtim herkes kustu ben kusmadım sanırım karizma yapmaktı derdim sonra merdiven pervazlarından ters şekilde kaymaya çalıştım ve düştüm çenem yırtıldı ve o yaz 3 ay kolum alçıda gezdim..
yükseklik korkum vardı cama çıkardım aşağı bakardım..
|
|
~ 350 gün
|
|
| |
the_ruach
|
ömer küçüklük fotonu koooooy:D:D:D:D
|
|
~ 350 gün