ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > cinsel kurallar...
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa      şu anda 49 - 55

the end
the end
K.T.S.S.
22 Eylül 2007 07:43   mesajın adresini al  

the end
the end
pardon K.T.S.S. = Kural Tanımayan Seks Sevenler
22 Eylül 2007 07:44   mesajın adresini al  

luteus
luteus
- Tayvan yasalarına göre, damadın akraba ya da arkadaşlarından biri, gelinin bekaretini alarak damadı, bu sıkıcı ve istenmeyen görevden kurtarıyor.

( bu konu ile ilgili çalışmalarım var... o bölgeye gidip bir şirket kurmayı planlıyorum tüm ailelerin yakın arkadaşı ve akrabası olmak istiyorum ) zuhzhzhhzhahaha

- Kolombiya Cali'de, genç kızlar evlenip kocaları ile ilk kez cinsel ilişkide bulunurlarken kızın annesi olayı mutlaka izliyor.

(bu konuda bişey diyemiyorum.... ben herkesin gözü önünde yapmam buşeyi. annesi defol git başımızdan yani :) )

- Endonezya'da masturbasyon yapan kişiye cezası kesinlikle başının kesilerek veriliyor.

( bu konu da da muallak içindeyim... ne demek başı kesiliyor ? hangi baş ? kelle mi ? soğan başı mı ? hayır ona göre bilelim yolumuz düğşer oraya gezmeye gideriz işe gideriz bişi olur... hani elimize kolumuza hakim olalım açısından. )

ayrıca bu mesajımdaki yorumlarım kurallara uymuyorsa silinemsinde ya da editlenmesinde bir mahsur yoktur.... başından belli konu biraz cinsel konseept içeriyor :)
22 Eylül 2007 13:41   mesajın adresini al  

..lustrall..
..lustrall..

tayvandaki fahile oranının yüksek olmamasına şaşmamalı.. hepsinin böyle o.. çocugu olmalarına da:p

cinmax demis ki:

Tayvan yasalarına göre, damadın akraba ya da arkadaşlarından biri, gelinin bekaretini alarak damadı, bu sıkıcı ve istenmeyen görevden kurtarıyor

23 Aralık 2007 12:40   mesajın adresini al  

cigdém
cigdém
yine küçük kızın üstüne kalmış bi başlık :D
23 Aralık 2007 13:29   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
evet ya .. diyorum ben açmadım böyle bi başlık.. :S
23 Aralık 2007 13:43   mesajın adresini al  

cigdém
cigdém
bu kaçıncı başlık üstüne kalan :D
bu bir komplo mu :))
23 Aralık 2007 13:59   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa      şu anda 49 - 55

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009