- Tayvan yasalarına göre, damadın akraba ya da arkadaşlarından biri, gelinin bekaretini alarak damadı, bu sıkıcı ve istenmeyen görevden kurtarıyor.
( bu konu ile ilgili çalışmalarım var... o bölgeye gidip bir şirket kurmayı planlıyorum tüm ailelerin yakın arkadaşı ve akrabası olmak istiyorum ) zuhzhzhhzhahaha
- Kolombiya Cali'de, genç kızlar evlenip kocaları ile ilk kez cinsel ilişkide bulunurlarken kızın annesi olayı mutlaka izliyor.
(bu konuda bişey diyemiyorum.... ben herkesin gözü önünde yapmam buşeyi. annesi defol git başımızdan yani :) )
- Endonezya'da masturbasyon yapan kişiye cezası kesinlikle başının kesilerek veriliyor.
( bu konu da da muallak içindeyim... ne demek başı kesiliyor ? hangi baş ? kelle mi ? soğan başı mı ? hayır ona göre bilelim yolumuz düğşer oraya gezmeye gideriz işe gideriz bişi olur... hani elimize kolumuza hakim olalım açısından. )
ayrıca bu mesajımdaki yorumlarım kurallara uymuyorsa silinemsinde ya da editlenmesinde bir mahsur yoktur.... başından belli konu biraz cinsel konseept içeriyor :)