peki tamam sırf senin için diğer bilmem kaç kişi yazdıysa onları mahrume delim artık.. ne bilim arkadaşım okuduysan okudun ben daha yeni okudum paylaştım ..alle elleeee..! kapris değil yorum yapın yorum..alttaki sanada diyorum ona göre; hadi ii eğlenceler ...iğğğğğğğ..:P
yasin altunkaynak demis ki:
saçma sapan forward mailler sayesinde, yüz kere okudum heralde bunu..
21 Eylül 2007 15:36
gecceler
hakkatten iğrençliklerle dolu kurallar war :SS
21 Eylül 2007 15:45
şekeyy pancayııı=)
valla yorum yapılamayacak kadar komik,milletin yasalarına bak.hele herkesin önünde gerdeğe giren kişileri izleyenleri tahmin edemiyorum artık =SSS toplu gerdek gecesi =)
21 Eylül 2007 16:02
aslan67
30 kere açıldı bu başlıktan..31.de amacına ulaşacak..
221 Eylül 2007 16:14
ivy
Tayvan yasalarına göre, damadın akraba ya da arkadaşlarından biri, gelinin bekaretini alarak damadı, bu sıkıcı ve istenmeyen görevden kurtarıyor.
sen de sora ben erkekim die dolan ortada yok artık
21 Eylül 2007 16:31
extremo
vay anasını sattıgımın dünyası çivisi çıkmış
21 Eylül 2007 16:52
don lastiği
patlak tekerlekli arabada neden sevişilmesin ki?
21 Eylül 2007 17:00
ritrit
sallamasyon hepsi yaaaa
21 Eylül 2007 17:19
başrahip ve şürekası
don lastiği demis ki:
patlak tekerlekli arabada neden sevişilmesin ki?
zıplama hoplama atraksiyonları azizim.....:)
21 Eylül 2007 17:55
mor menekşe
aaaa
çok ilginç yaaa.....
iğrenç bişey...
hele ulu orta izlenmesi kadarda iğrenç bişey olamaz heralde.
YA annesinin kızını izlemesi olayına ne demeli
elimde büyüttüm elimde seviştirecem olayına dönmüüş,
akıl fikir yarabbim.....akıll....
21 Eylül 2007 18:00
-suz
Tayvan yasalarına göre, damadın akraba ya da arkadaşlarından biri, gelinin bekaretini alarak damadı, bu sıkıcı ve istenmeyen görevden kurtarıyor
İşsiz yurdum gençlerine duyrulur :))
21 Eylül 2007 18:12
tutaste
peki tamam sırf senin için diğer bilmem kaç kişi yazdıysa onları mahrume delim artık.. ne bilim arkadaşım okuduysan okudun ben daha yeni okudum paylaştım ..alle elleeee..! kapris değil yorum yapın yorum..alttaki sanada diyorum ona göre; hadi ii eğlenceler ...iğğğğğğğ..:P
la havle ve la kuvvet yahu..burada yazılanların hepsi -kapris veya tepki hiç önemli değil- zaten yorum değil mi kardeş?
sen önce üslubunu düzeltmeyi öğrensen de millete öyle tepki göstersen daha iyi olmaz mı?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14492
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.