ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Evet arkadaşlar içinizde ki çoşkuyu koyu verin başlığa. Bakalım sizi dinlerken kendinizden geçiren şarkı ne?
kendi adıma Blind Guardian - Nightfall u tek geçerim bu konuda ...
121 Eylül 2007 04:44
jan
tabi ki Rocky filminin soundtrack i Eye of the Tiger..çocukluğumun parçası bea :D
121 Eylül 2007 04:47
jan
bu arada nightfall da muhteşem ötesi bi parçadır , belirtmeden geçemicem :D bayadır dinlemiodum ii oldu..
121 Eylül 2007 04:56
ronin #50
dünya üzerindekini bilemem de, türkiyede yapılmış en gaz aşrkı tuğçe san ın galiba.. 'şimşekler çaktırdım, korksunlar artık benden, geliiiyooruummmmm' diye bağırdığı bi şarkı vardı =D
meğer aslında gidiyormuş, sonradan anladık =D
121 Eylül 2007 04:56
gıro ®
ümit besen-nikah masası
221 Eylül 2007 04:59
zıbank
Bakış açısına, duygusal farklılaşmaya bağlı tabi usta, mantıklı :)...
ne biliyim abi benim bi gaz playlistim var 130 şarkı falan var orda...listeyi buraya aktarmaya çalışırm
21 Eylül 2007 05:07
yuvayıkan24
en sevdiğim şarkılar daha çok gaz şarkılardan olduğu için tek bir şarkı vermek oldukça zor ama belli başlı şarkılar var ikilemde kaldığım
Iron Maiden - Aces High da olabilir Slayer - War Ensemble da
hoş Slayer'ın pek çok şarkısı bu kategoride adaydır.
Ayrıca Amon Amarth - Death in fire ı bana dinletip sonra ordunun üzerine bir başıma salabilirsiniz :D
21 Eylül 2007 05:08
yuvayıkan24
ayrıca Nightfall u da ayrıca severim ,Blind guardian'ın son iki İstanbul konserlerine gitmiş biri olarak ama hiçbir zaman Nightfall ile gaza gelmedim, ayrıca mirror mirror varken hangi Nightfall :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14490
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.