ben hep cam kenarı alıyorummm
korıdorda uyurken bırı gecerken carpıp uykumuı boluyooo
en ıyısı cam kenaır
21 Eylül 2007 01:54
carnivor
ancak koridor tarafına sığabiliorum :/
halimden memnunumm.. her zaman koridorda yer buluyorum ;)
21 Eylül 2007 02:12
doğangörünümlüşahin
En güzeli bagaj.Atıyosun yastıgı yorganı uyuya uyuya geliyosun.Tecrubeyle sabittir :)
21 Eylül 2007 02:17
henüzdüşünmedim
ben otobüste oturmayı değilde gezmeyi seviyorum.. özelikle neoplansa değmeyin keyfime...
hatta çoğu kez sigara bile içmişimdir otobüste...
ben aslında muavinim ...dermişim:)DDD
21 Eylül 2007 02:22
£hl-i keyf
valla benım ıcın fark etmıyo
hatta ben korıdoru daha cok sevıyom
21 Eylül 2007 02:38
lithium
cam kenarı olsun mümkünse.. bugün zar zor bilet buldum. vermişler 31 numara adamla dalga geçer gibi... valizimi veriorum koltuk numarası soruo bana adam. kısık sesle bi söyledim, eşoğlusu oturz bir mi die bağırarak vurguladı ya!
zaten koridor tarafı.. uykum da vardı. boynumu bi ara hissetmedim çünkü bedenmden aşağı yönde bağımsız sallanıodu..:)
21 Eylül 2007 02:54
essitalopram
Hiç böyle dertlerim yok genelde Çanakkele-Balıkesir yaptığım için. Bilet bile almadan kesinlikle bir cam kenarı bulurum. Ufacık birşey olduğum için cam kenarına sığmama gibi dertlerim de yok :) Zaten muavinler tanıyo artık beni ön koltuklar boşaldığı gibi de yanıma gelip buyrun hanfendi ön koltukta yerimiz boşalmıştır derler ;)
21 Eylül 2007 03:13
cici coşkun
LİSELİM
21 Eylül 2007 04:16
-aéquítas-
kafamı yaslamak için cam kenarı alıyorum
rahat oluyo uyumak
21 Eylül 2007 05:08
serd@l
essitalopram demis ki:
Hiç böyle dertlerim yok genelde Çanakkele-Balıkesir yaptığım için. Bilet bile almadan kesinlikle bir cam kenarı bulurum. Ufacık birşey olduğum için cam kenarına sığmama gibi dertlerim de yok :) Zaten muavinler tanıyo artık beni ön koltuklar boşaldığı gibi de yanıma gelip buyrun hanfendi ön koltukta yerimiz boşalmıştır derler ;)
İstanbul-Ankara arası yapsaydın 3 gun oncesinden alman gerekirdi biletini :)) bazende gecenin köründe buluyorum ki bileti değmeyin keyfime ..cam kenarı benim valla vermem kimseye:)) kulagımda müzik umrumda mı dünyaa :)
21 Eylül 2007 07:24
küçük bir kız çocuğu
adam ısrarla aynı sosları getirdi yahu :)))
ama mümkünse ben cam kenarında gideyim.. kafayı koyayım uyuyayım..
aslan67 demis ki:
Çoğu sektörde bu tür görevleri yapanlara kıl olurum..Mesela bir garsonun sizi dinliyormuş gibi yapıp aslında dinlememesi..Hata yaptığını ancak masaya yanlış sipariş getirdiğinde anlar..
Son Ankara seyahatimizde küçük bir kız çocuğu,ben,ç@ğl@r ve peter pan'ın şahit olduğu minik bir olaydan yola çıkarak bu teoriyi geliştirdim:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14477
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.