ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > Otobüs Biletinin Cam Kenarı Verilme Sorunsalı
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

_needle in the h@y__
_needle in the h@y__
Aslında cam kenarı isteyipte alamayan arkadaşlar,şu sebeple alamıyorlar.koltuk numaraları her otobüste farklı.bazılarında sekreter koltuğu mu ne sayılmış,bazılarında sayılmamış.Tabi bizim biletçiler zahmet edipte öğrenmiyorlar hangi otobüs numarası nasıl gidiyo diye.
21 Eylül 2007 00:51   mesajın adresini al  

camellia
camellia
he bak oralar güzel mekanlar:)

ama erkenden o koltuklar satılıyor,bugüne kadar hiç denk getiremedim:)

nedense bu konuda çok şanslıyım genelde ya şoförün arkasındayım ya muavin koltugunun böyle olunca koridor da olsa cam kenarı da olsa farketmez bi yerde ama yine olursa da ii oluyor :))
21 Eylül 2007 00:53   mesajın adresini al  

_needle in the h@y__
_needle in the h@y__
Yaşadığım en kötü yolculuk anısı ise yanıma oturan bi kıro arkadaşın bana memlekette yaptığı mafyalıkları,evli olduğu halde kızlarla olan ilişkisini ballandıra ballandıra,anlatmasıydı.

Ama sorunu çözen yine cam kenarı oldu.kafamı dayadım cama,uyur numarası yaptım :)

utanmaz'adam'
utanmaz'adam'
ben özellikle cam kenarı isterim..hatta benim koltuğum olan cam kenarına biri oturmuş ise ondan rica ederim kalkmasını..tabi genelde hayıflanıp belki de küfür ederle bana ama rahat edemiyorum napim arkadaş..

istanbuldayım:))

ben mesela tek koltuklardan denk getirebilmek için 1 ay öncesinden aldım biletim.ee 1 ay öncesinden alınjada direk 4 nolu koltuu yapıştırdılar en önden.bide2 .kat daa bi güsel
21 Eylül 2007 00:55   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
bak muavin yanı da güzeldir evet:)

devamlı sorar bir ihtiyacınız var mı diye:)çay servisi mi yaptı,çay bittikten sonra bir de kola alır mısınız diye sorarlar:)

camellia demis ki:

nedense bu konuda çok şanslıyım genelde ya şoförün arkasındayım ya muavin koltugunun böyle olunca koridor da olsa cam kenarı da olsa farketmez bi yerde ama yine olursa da ii oluyor :))

21 Eylül 2007 01:00   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
benim planlarımın ara sıra sekteye uğramasından dolayı daha 1 ay önceden bilet alacak rahatlığa erişemedim:D

salkimsogutt demis ki:

ben mesela tek koltuklardan denk getirebilmek için 1 ay öncesinden aldım biletim.ee 1 ay öncesinden alınjada direk 4 nolu koltuu yapıştırdılar en önden.bide2 .kat daa bi güsel

21 Eylül 2007 01:02   mesajın adresini al  

camellia
camellia

devamlı sorar bir ihtiyacınız var mı diye:)çay servisi mi yaptı,çay bittikten sonra bir de kola alır mısınız diye sorarlar:)

:DD muavin yanı dolu oluyor genelde şoförün bi tanıdıgı olur arabada ya da 2.kaptan oturur şoförle muavin arasındaki eşiğe ondan sonra dinle muhabbeti çaylar kahveler bi yandan=))
21 Eylül 2007 01:05   mesajın adresini al  

benim planlarımın ara sıra sekteye uğramasından dolayı daha 1 ay önceden bilet alacak rahatlığa erişemedim:D

vala söz konusu istanbula dönüşse erkenden ayırtırım.sakata gelmesin:)
21 Eylül 2007 01:09   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
bir keresinde istanbul'dan zonguldak'a giderken muavinin yanındaydı koltuğum,daha doğrusu 4 arkadaş gidiyoruz,komple dörtlü olarak muavinin yanındayız..ee okul zamanı gittiğimiz için de koltukların büyük bir bölümü boş,muavinle öyle koyu sohbetlere girmişiz ki sonunda boş koltuklardan birine geçip pişpirik falan oynamıştık:)

camellia demis ki:

:DD muavin yanı dolu oluyor genelde şoförün bi tanıdıgı olur arabada ya da 2.kaptan oturur şoförle muavin arasındaki eşiğe ondan sonra dinle muhabbeti çaylar kahveler bi yandan=))

21 Eylül 2007 01:14   mesajın adresini al  

güveeen
güveeen
Uludağ'ın kapanmadan önceki Allah'a emanet yolculuklarını anımsadım ve duygulandım bu başlığı görünce
21 Eylül 2007 01:17   mesajın adresini al  

tilbac
tilbac
yaw ankaraya en son gıderken bı kadın cam kenarını almıs,yanındakı kadında onun yerıne oturmustu,gıdene kadar kavga ettıler:D
allah ıkı tane canavarı yan yana koysun iki tane kadını yanyana koymasın yaw isayan ettırdıler o gece:P
21 Eylül 2007 01:29   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009