(muavin sencer gibi gülen smiley)
küfreden bi smileyy var mıı? onu kullanmak istiyorum ben :D
21 Eylül 2007 00:17
mikrop®
mesaj alındı...
21 Eylül 2007 00:19
*yvaine*
mesaj alındı...
işte buna kahkahaaaa atılırrr :D
21 Eylül 2007 00:21
istanbuldayım:))
cam kenarı müdavimlerinden baş zımbırtılarından bitanesi olarak ta görebilirim kendimi.ilk başta yanımda oturan şanssız bedeviden kurtulmak için yaptığım kafayı cama doru dayayarak uyuma pozisyonunda gözükmek bi numaradır.ikincisi ise sırat köprüsü görünümündeki koridordan geçen muavinlerin size çarpmamalrı için daa güzel bi yerdir camkenarı.ee daa ne olsun şindi
21 Eylül 2007 00:24
aslan67
sen hiç travegoda yanında 100 kiloluk biriyle cam kenarında oturmamışsın derim:)
salkimsogutt demis ki:
cam kenarı müdavimlerinden baş zımbırtılarından bitanesi olarak ta görebilirim kendimi.ilk başta yanımda oturan şanssız bedeviden kurtulmak için yaptığım kafayı cama doru dayayarak uyuma pozisyonunda gözükmek bi numaradır.ikincisi ise sırat köprüsü görünümündeki koridordan geçen muavinlerin size çarpmamalrı için daa güzel bi yerdir camkenarı.ee daa ne olsun şindi
21 Eylül 2007 00:34
celitons
en arka koltuk cam kenarı
yanıma hiiç kimse gelmio yayıla yayıla oturuorm ne gusel
21 Eylül 2007 00:39
camellia
cam kenarı olsun şoför arkası olsun :D
21 Eylül 2007 00:42
rus ruleti
oyle zamanlar oluyor cam kenarını gectım korıdoruda hostes koltuguna razı oluyorum nekadar yalvardım amca gıtmem lazım bana bılet bul neolurrr dıye...
istanbuldayım:))
valla oturmayım,zaten oturmayım da derim:))
ama artık yanıma kim oturjak,çok konuşurmu bilmem ne gibi sıkıntıları da yaşamıyorum.saolsun ulusoy tek tek koltuklar yapmışlar onlardan alıorum biletlerim.ee cam knarı bide:))<<ee doal olarak cam kenarı olcak.ortaya koycak deiller ya koltuuu.neyse>>koridor desen at koştur vala..
aslan67
he bak oralar güzel mekanlar:)
ama erkenden o koltuklar satılıyor,bugüne kadar hiç denk getiremedim:)
camellia demis ki:
cam kenarı olsun şoför arkası olsun :D
21 Eylül 2007 00:49
aslan67
tabi canım,tak kulaklığı da ooh mis:D
salkimsogutt demis ki:
valla oturmayım,zaten oturmayım da derim:))
ama artık yanıma kim oturjak,çok konuşurmu bilmem ne gibi sıkıntıları da yaşamıyorum.saolsun ulusoy tek tek koltuklar yapmışlar onlardan alıorum biletlerim.ee cam knarı bide:))<<ee doal olarak cam kenarı olcak.ortaya koycak deiller ya koltuuu.neyse>>koridor desen at koştur vala..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14477
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.