ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > Otobüs Biletinin Cam Kenarı Verilme Sorunsalı
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

züreyy-fa
züreyy-fa
cam kenarı aldın diyelim,genelde yanında oturacak eleman senden önce geldiyse cam kenarına oturur sonrada saf ayağına yatar aaa ölemiiii o numara cam kenarımııııııı ayyyyyy pardoooooooooon yağğğğğğniiiiiiiiiiii...!
20 Eylül 2007 23:32   mesajın adresini al  

mona roza
mona roza
bacaklarım sığmıyor ben de koridorculardanım..muavin 2 de bir geçmese süper olacak..hele kamil koçun son otobüsleri bomba..
20 Eylül 2007 23:32   mesajın adresini al  

extremo
extremo
kafamı yaslarım die alıosun ından sonra tak tak kafa sekmeleri ii olmuor ama koridor tarafında da her molaya yer vermek için uyanmak zorundasın bence bileti ya nasip deyip alacaksın
20 Eylül 2007 23:33   mesajın adresini al  

daisy=) **solminör**
daisy=) **solminör**
ben de yatabiliorum bile bacaklarımı uzatıp cam kenarında beaw...hıh...=D=D=D

mona roza demis ki:

bacaklarım sığmıyor ben de koridorculardanım..muavin 2 de bir geçmese süper olacak..hele kamil koçun son otobüsleri bomba..

1   20 Eylül 2007 23:35   mesajın adresini al  

*yvaine*
*yvaine*
ille de cam kenarıı; tarlaları, ağaçları, kuşları, gökyüzünü izlemek hoşuma gdiyooo :D hele hele bulutlu bi günde, bulutların şeklini bambaşka şeylere benzetmek çok zevkli :D
20 Eylül 2007 23:35   mesajın adresini al  

gıro ®
gıro ®
asıl şişman biriyle yanyana oturmak zor...ben bi kere şişman bi asabi amca ile geldim...adam benim koltuğun 2/5 ini de kaplıyodu bide bana toplu oturun lütfen dedi...sonra adam babamı tanıyomuş...herif köşeye bi sindi ben yayıldım bişey de diyemedi :D

FORZA KORİDOR!!!
20 Eylül 2007 23:36   mesajın adresini al  

rus ruleti
rus ruleti
vallahi benden önce gelmişsede kaldırırım hiç acımam..önemli mi diye sorarsa sizin için onemsız demek buyrun yerınıze alayım sızı aynen yasadım..tabı yolculugumuz boyunca tek kelıme etmedık bu da benım işim geldi:)

züreyy-fa
züreyy-fa
koridor +1

mona roza
mona roza
ilk başlarda uyuyamazdım yol tutardı,tuvaletim gelirdi..hayatımın 3/4 ü yollarda geçtiğinden olsa gerek,en son bi binişimi bi de inişimi hatırlıyorum o denli uyumuşum:)
20 Eylül 2007 23:37   mesajın adresini al  

*yvaine*
*yvaine*
cam kenarı olsun koridor olsunn, yolculuk sırasında yanımda uyuyanlara sinir olurummm... bi de o kafa düştü mü omzaa, eyvahhh ki ne eyvahhh, al sana çekilmez bi yolculukkk :D
20 Eylül 2007 23:37   mesajın adresini al  

gıro ®
gıro ®
benim yanıma bi keresinde kafein bağımlısı bi piskopat düştü...adam yol boyunca sürekli kahve içti ve gözünü bile kırpmadı...benle muhabbet etmeye çalıştı bende taktım mp3 ü uyudum...adam sonra ceketini kemirmeye başladı...kopardığı iplik parçalarını cama doğru falan tükürdü...gidene kadar ceketin yakasının bi kısmını yedi adam
20 Eylül 2007 23:38   mesajın adresini al  

daisy=) **solminör**
daisy=) **solminör**
olur mu nan..dışarısı karanlık,içerisi karanlık...oooh o amn dışarısı hözüküo dağlar bayırlar yol çizgileri...işte onlara bakıp bakıp kulaında bir müzik...oooooooh hayalde kurdun muydu taamdır=D

reinforced gattuso demis ki:

bide gece yolculuğunda cam kenarı alanları anlamam...yolu seyretmek için almıyolar heralde?

20 Eylül 2007 23:38   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009