| |
aslan67
|
Yahu ne zaman bilet alsam direk cam kenarında boş olan yerlerden yapıştırır satıcı..Arkadaş neden önce bana sormuyorsun cam kenarı mı olsun koridor mu? diye..Herkes cam kenarını sevmek zorunda değil..Hele ki Travegolarda:D
Zaten koltuklar insanın 0.75'ini almakta bir de yanındaki koca adam ve cam ile sıkışmana neden oluyor:)
|
|
~ 353 gün
|
|
| |
sphinx®
|
hayatta cam kenarı almam..otobüs hiç farketmez...yayarım bacakları da koridora doğru..miss :D
|
|
~ 353 gün
|
|
| |
cigdém
|
cam kenarı yolcusu benim :) bi daa bilet alırken sööleyin..çiğdem alır onu siz bana koridor verin deyin :D
|
|
~ 353 gün
|
|
| |
aslan67
|
Çoğu sektörde bu tür görevleri yapanlara kıl olurum..Mesela bir garsonun sizi dinliyormuş gibi yapıp aslında dinlememesi..Hata yaptığını ancak masaya yanlış sipariş getirdiğinde anlar..
Son Ankara seyahatimizde küçük bir kız çocuğu,ben,ç@ğl@r ve peter pan'ın şahit olduğu minik bir olaydan yola çıkarak bu teoriyi geliştirdim:)
|
|
~ 353 gün
|
|
| |
sphinx®
|
bide gece yolculuğunda cam kenarı alanları anlamam...yolu seyretmek için almıyolar heralde?
|
|
~ 353 gün
|
|
| |
rus ruleti
|
aklıma alpellanın reklamı geldı yanyana olsun cam kenarı olsun:)
ben hep cam kenarı ısterım arkamıda donerım yolu ızlerım eger yanımdaki kadın yaşlı ve adanalı değilse tamam rahat bir yolculuğun garantisi..adanalı kadınlar kanmıdır nedir çekiyor 5saatlik yolda hiç kapanmıyor çenesi bırakınnn uyuyacaaaaammm ben:)
|
|
~ 353 gün
|
|
| |
*yvaine*
|
cam kenarııı ve bağğğannnn yanııı olsun lütfenn :D
|
|
~ 353 gün
|
|
| |
cigdém
|
cama kafamı yaslıyorum araya bi yastık koyup :) ezmeyin yaf :D
reinforced gattuso demis ki:
bide gece yolculuğunda cam kenarı alanları anlamam...yolu seyretmek için almıyolar heralde?
|
|
|
1 ~ 353 gün
|
|
| |
aslan67
|
|
|
~ 353 gün
|
|
| |
daisy=) **delilah**
|
abi bi de sen cam kenarı alsan da pat die cam kenarına oturan var...hop noluo diosun kusura bakmayın ben cam kenarı aldım dio...ee ben de aldım diosun...soora bakıo aaaaaa kusura bakmayın...ööleymiş demio mu...ağzının üstüne bi tane patlat hatunun!!
|
|
~ 353 gün
|
|
| |
aslan67
|
harbi ya..bak bunu hiç düşünmemiştim..ironiye bak arkadaş:D
reinforced gattuso demis ki:
|
|
|
~ 353 gün
|
|
| |
sphinx®
|
abi geçen ankara buluşmasından istanbula dönüyoruz gece...15 milyona 2 bilet kestirme başarısına erişmenin keyfiyle otobüse kuruldum...önümüzde bi yaşlı kadın vardı bunu cam kenarı diye koridora atmışlar...tartışıyodu kadın ben ameliyatlıyım bana cam kenarı verin diye...gece olmasının etkisiyle olayı da tam anlayamadım...ameliyatla cam kenarının alakası ne?
|
|
~ 353 gün
|
|
| |
züreyy-fa
|
cam kenarı aldın diyelim,genelde yanında oturacak eleman senden önce geldiyse cam kenarına oturur sonrada saf ayağına yatar aaa ölemiiii o numara cam kenarımııııııı ayyyyyy pardoooooooooon yağğğğğğniiiiiiiiiiii...!
|
|
~ 353 gün
|
|
| |
mona roza
|
bacaklarım sığmıyor ben de koridorculardanım..muavin 2 de bir geçmese süper olacak..hele kamil koçun son otobüsleri bomba..
|
|
~ 353 gün
|
|
| |
extremo
|
kafamı yaslarım die alıosun ından sonra tak tak kafa sekmeleri ii olmuor ama koridor tarafında da her molaya yer vermek için uyanmak zorundasın bence bileti ya nasip deyip alacaksın
|
|
~ 353 gün
|
|
| |