ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Hukuken türban yasağı kalkabilir mi?
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

mecazimutlu
mecazimutlu
Senin anlattıklarından sacma sapan fikir bloklarından baska bise anlamadım .Bugun israilde bile insanlar inancları yuzunden baslarında peruklarla dolasıyorlar.Fakat Turkiyede cogunlugu musluman olan bi ulkede bu birilerinin gozune batıyo .Gereksise cvp verme!!
21 Eylül 2007 03:50   mesajın adresini al  

creativizm
creativizm
waay aklın yetmediği cumlelerde ya kendini komik duruma duşurmece yada konuyu geçiştirmece super takltik dopğrusu neyse enazından karar werme yetkisini insan zekasına gore yaptığımız zaman anayasanın kawranışı we anayasaya karşı psikolojiye de bakalım tarzı şaklabanca cumlelerden sorra diyebiliriz ki turban zaaten aptallığın emridir:) toplumu daa da aptallaştırma ozgurluğu falan olsa gerek buna da bişi çıkartırlar yaa ozgurluk diye:)
21 Eylül 2007 03:52   mesajın adresini al  

mecazimutlu
mecazimutlu
Zeka konusunda bana en son cvp verebilecek insansın herhalde.Senin gibi akıllı olmaktansa aptall olmak icin Allaha dua ederim.Ya ozgurluk anlayısın ne kadar kıt anlamıyorm neden herkez biseyleri kendi menfatine gore kırpıyo bi anlasam
21 Eylül 2007 03:56   mesajın adresini al  

creativizm
creativizm
ben de bu gece neden tvye show programları koymamışlar diyodum yanıt belli çunk siz forumlarda yazı yazacakmışsınız da ondan:) yaani başka bilaf etmeme gerek yok zaaten sırf konudışı laflarda bile aramızdaki keskin fark ortaya çıkıyo kullandığımız kelimeler turkçe bunları da kattığında zaatern oooohooooo yok arkadas walla benim sewiyem korelir bunlarla tartışa tartışa bana enazından az salak insanlar laazım yaa bukadar da olmuyor ki artık abartıdır bu yaani dunya uzerinde oyle 2 kişi çıkmış ki cıkcıkcıkcık filmlerde bile eşi benzeri yok yaa aktor olsanıza komedi filmlerinde rol yapmanıza gerek kalmaz
21 Eylül 2007 04:00   mesajın adresini al  

mecazimutlu
mecazimutlu
Diyorum ya senin gibi olmaktansa ne istiyorsan oyum.Tek ogrenemediginiz sey Allahın varlığı var ve belli kuralları var komigine gider veya gitmez.Sonucta herkes yaptıklarıyla yargılanır.Sende bende yaptıklarımızla yargılanacagız.İnanmıyorsan bu sacma gordugun seylere inananlara saygı goster bari.Ama ic duygularınız oyle bi hal almıs ki ona bile tahammul edemiyosnz.Saygının ne oldugunu bilosndur umarım.seni kimse zorla konusturmuyo.
21 Eylül 2007 04:04   mesajın adresini al  

creativizm
creativizm
1.si şu lafların uzerine cevap yazmak e sen tayyibi de aşmışsın yuzsuzlukte be kardeşim kafanı kuma gom bence sen:) 2.si de inancınıza değil mudahalemiz ykaroıda bahsettim sadece tarikat değil her şekilde toplum uzerinde gerektiği zaman ameriakn dunyasının da uydurduğu yaydığı we yayılım sonucu kurallaştırılmak istenmiş şeyler war bnları anlamaya da yetmez be yazık yahu kelimelere harflere klavyeye yazık aslında senden klavyeyi eskitmeme hem de gereksiz şekilde neden olduğun için tazminat almam gerekir yaa:) zamanımı çalmanı da saymıyorum bak şimdi senin elini kesmek gerekirdi aslında dimi:) bunu anlayabiliyosan yazsana çok merak ettim bakiym zeka sınawımdan -90 mı yoksa -100 mü alacaksın
21 Eylül 2007 04:10   mesajın adresini al  

cici coşkun
cici coşkun
artık türbanlı öpücem
21 Eylül 2007 04:17   mesajın adresini al  

mecazimutlu
mecazimutlu
Sayı saymayı biliyosn tebrik ederim.
21 Eylül 2007 04:23   mesajın adresini al  

mecazimutlu
mecazimutlu

Ailende yok belli.Ama biraz gecmisini dusun vardır elbet bi turbanlı ;)

uslu bop demis ki:

artık türbanlı öpücem

21 Eylül 2007 04:25   mesajın adresini al  

creativizm
creativizm
neyse anlayamamışsınız da o espriyi utandım yaa aynı forumu kullanmaktan sizinle hatta geçtim onu aynı hawayı solumak felaket bir olay yaa neyse hade bukadar cevap yeter daha az afkurursunuz bidaaki sefere
21 Eylül 2007 04:25   mesajın adresini al  

mecazimutlu
mecazimutlu
utanmayıda biliyosn tebrikler :)
21 Eylül 2007 04:26   mesajın adresini al  

mecazimutlu
mecazimutlu

türbansızım..

uslu bop demis ki:

gul-tablasi sen türbanlımısın?

21 Eylül 2007 04:28   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009