Anayasa -sentez-sosyoloji biraz da insan psikolojisiyle ilgilenmek gerek tabi.
Cani ve katiller :) güler geçerim her kim kastedildiyse, bu zihniyetten fazlasını beklemek yanlış olur :)
21 Eylül 2007 03:31
creativizm
ayrıca değiştirilemez maddeyi anlattım e tabiii beyin war beyin war o ayrı mesele ama ben anlattım orada değiştirilemez madde için de referenaduma gidilmez demokrasiyi bilmeden iradeyi bilinci bilmeden ağzını boru sanma
21 Eylül 2007 03:31
mecazimutlu
Bunu anlaman icin senin inancın ne oldugunu kavraman gerekiyo.Yasamadığın biseyin uzerinde bu kadar rahat yorum yapabilirsin tabiki.Eger sucsa ben de kabul ediyorm.
creativizm demis ki:
burada anayasayı yazıyoruz sentezini sunuyoruz bence sorun çozulmuştur bunun uzerine konuşulmaz suça dahil olmak istiyorsanız o ayrı birşey boyle ortaçağdan kalma kapanma ozgurluğu gibi şeylerle gelmeyeceksiniz ya bana tarikatlar we toplumla ilgili adamakıllı sosyolojik bilgilerle geleceksiniz bana burda dil felsefesi uzerinden bişiler soyleyebileceksiniz gelin toplum modellerinin çağlar içindeki şekillendirlişini biliyorsanız gelin haa yada anayasayla gelin benimyaptığım gibi anayasayı okuyorum eğer ki kanunlara aykırı şeylerle gelip yasağı kaldıralım diyorsanız eywallah eğer ki biz suçlu olacağız caanilerden katilden farksız olacağız diyorsanız eywallah rejimi değiştireceğiz diyorsanız eywallah anayasayı tanımıyorsanız eywallah ben istediğimi yaparım anayasa wız gelir tırıs gider diyorsanız eywallah ama bunu hiçbirkimsenin deme hakkı yoktur
421 Eylül 2007 03:31
creativizm
cani we katili ne için kullandığımı bile anlamayanların bizlerle aynı toprakta yaşıyo olması acı werici ancak boyleleri yanında bizim durmamız da enazından benim gururumu okşuyo sonuçta zawallının yanında duran bir normal bile kendiyle sewermiş hak werin arkadaslar
21 Eylül 2007 03:34
-suz
Koyun sürüleri benzetmesi, düşünmeden konuşan, birilerinin düşüncelerini aynen kabul eden,üzerinde düşünmeyen insanlar için gerçekten hoş bir tanım.
Her başı örtülüyü bir tarikatin mensubu görmek de bu zamanın hastalıklarından. Bilinç ve irade inancın önünü kapayamaz, gözlerinizi açıp oynanan oyunları görene kadar sürü psikolojisyle eylemlerinize devam ettiğinizi üzülerek izleyeceğim.
121 Eylül 2007 03:35
creativizm
benim nasıl inanç yaşayıp yaşamadığım da kimseyi ilgilendirmez kanun war hukuk war bu suçu işleyen warsa ulkemde ben de sustururum onu kardeşim sustururum boleceksen ulkeyi yada rejimini değiştireceksen yada bu uğurda o sizle aynı şeyi sawunan tayyipefendinin deyişiyle araçsan demokrasinin içine sıkışmış araçsan sustururum kardeşim ben seni bu uğurda her yolu da denerim
21 Eylül 2007 03:36
-suz
Son yazdıklarını ve şahsıma hakaret içeren cümlelerini İslam hoşgörüsüyle gülerek karşılıyorum. Selametle
121 Eylül 2007 03:36
creativizm
senin guluşlerin seninm laf edişlerin benim için bir owunç kaynağıdır zawallıların ettiği komik laflar bilinçten yoksun warlıkların yaptığı esprilerin içinde yer alabiliyorsam ne mutlu bana.....
21 Eylül 2007 03:38
mecazimutlu
Niye bu kadar zorunuza gidiyo anlamadım ki?Hadi biz cahiliz hadi biz orumcek kafalıyız ki .Hala bloklasmıs bicok dusunceden kurtulamayan sizlersiniz e bari dil uzattığınız insanların haklarına saygılı olun.
121 Eylül 2007 03:39
mecazimutlu
Ne yapabileceğini cok merak ediyorm nasil susturacaksın? senin inancın kimseyi ilgilendirmiyo peki bizim inanclarımıza neden karısıyosn??
creativizm demis ki:
benim nasıl inanç yaşayıp yaşamadığım da kimseyi ilgilendirmez kanun war hukuk war bu suçu işleyen warsa ulkemde ben de sustururum onu kardeşim sustururum boleceksen ulkeyi yada rejimini değiştireceksen yada bu uğurda o sizle aynı şeyi sawunan tayyipefendinin deyişiyle araçsan demokrasinin içine sıkışmış araçsan sustururum kardeşim ben seni bu uğurda her yolu da denerim
121 Eylül 2007 03:41
creativizm
inancınıza değil inanç diye size tarikatların 10larca yıldır uydurduğu buyruklar ws... dizisi içinde toplumun şekillenmişliğine bizim bu nettawrımız baazı şeyler wardır ki kişiye indirgemek yerine daha ciddi şeylere hawale ederek inceleyebileceğin heralde hukuki maddeleri bunun ilk sırasına koyarsak senin adın watandaş oluyor değil mi birşey anlayabildin mi yoksa bunla ilgili de bi 10 15 taane gereksiz soru dinlemek zorunda kalacak mıyım????
21 Eylül 2007 03:46
-suz
gul-tablasi demis ki:
Niye bu kadar zorunuza gidiyo anlamadım ki?Hadi biz cahiliz hadi biz orumcek kafalıyız ki .Hala bloklasmıs bicok dusunceden kurtulamayan sizlersiniz e bari dil uzattığınız insanların haklarına saygılı olun.
Gerçekten boşver. Tarikat uydurması dediklerinin Hakk'ın emri olduğunu izahata çalışmaya değmez. Zira bazılarının gözleri birilerinin uydurmasından başka bir şey görmez .
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14475
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.