hocam iyi güzel buluşunda adananın taşı toprağı yerine neden kebabını koyarsın! kantin ahalisi sabahtan beri sefil oldu ... :D
21 Eylül 2007 01:11
barış baykul
Bu arada Mersin'de buluşun ve gidip Cafe Betül'de yemek ve ardından tatlı yiyin:)Memlekette olsam katılırdım abi ama uzak Eskişehir'den.
21 Eylül 2007 02:27
midman
sanırım soraki haftada mersin olacak mephisto bi gelsin bu yana bakalım ama cafe betülden daa ii yerler var:)
barış baykul demis ki:
Bu arada Mersin'de buluşun ve gidip Cafe Betül'de yemek ve ardından tatlı yiyin:)Memlekette olsam katılırdım abi ama uzak Eskişehir'den.
21 Eylül 2007 09:58
barış baykul
Abi Cafe Betül'den iyi yer ismi söyle alnından öpeceğim,bizim diye söylemiyorum,ciddiyim:)
22 Eylül 2007 00:36
midman
KARDEŞ SİZİN DİE SÖLEMİYOM AMA ORASI BAYA Bİ KAZIK VE GELECEK OLANLARIN ÇOĞU ÖĞRENCİ HADİ BEN ÇALIŞIYOM BENİM İÇİN HAVA HOŞ AMA O ÇOCUKLAR NE YAPSIN=)
barış baykul demis ki:
Abi Cafe Betül'den iyi yer ismi söyle alnından öpeceğim,bizim diye söylemiyorum,ciddiyim:)
22 Eylül 2007 11:36
!!!lağım ağızlı!!!
bide denizlide buluşsanızz olma mıı??
22 Eylül 2007 12:44
midman
SESİMİ DUYAN VARMI ARTIK ŞU YERİ VE SAATİ KARALAŞTIRALIM ONA GÖRE HAREKET EDELİM ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!
22 Eylül 2007 14:31
madişvili :)
adana yiyesim geldi
22 Eylül 2007 14:50
**mephisto** ®
arkadaslar berbay,rusruleti ve midman,bulusmaya kesin katiliosanz ozel mesajlarnza bakin :)))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14455
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.