ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > mourinho chelsea'den ayrıldı
abramovich chelsea mourinho
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

şekip
şekip
Beklenen son bugün gerçekleşti ve 2 haftalık başarısızlıktan sonra Mourinho Chelsea'den ayrıldı.

Konuyla ilgili bir yazı yazdım, aşağıdaki linkten okunabilir.

http://www.siyahkahve.com/index.php?cmd=7&textID=4509

OK'da da bir çok Mourinho düşmanı var, onların pek hoşuna gitmeyecek bir yazı. Kısaca alıntılıyorum:

İşin özünde başarısızlığın değil, kulüp içindeki iktidar kavgasının olduğunu görmek zor değil tabi ki. Ligde kaybedilen beş puan veya kesin çıkılacak bir grupta alınan bir beraberlik, bir takım için başarısızlık değildir, özellikle de bu kayıplar kulübe can verecek bir ManU galibiyeti (başka bir ihtimal görmüyordum açıkçası bu akşamki gelişmeye kadar) öncesinde, bu birkaç maçın fazla bir önemi yoktu Chelsea için.

Kolay bir iş isteseydim, Porto’da kalırdım –güzel mavi bir koltuk, Şampiyonlar Ligi Kupası, Tanrı ve Tanrı’dan sonra, ben.”

Girişte bahsini ettiğim gibi, bu yaz aşıldığını sandığım bir anlaşmazlık, bu ayrılığın bana göre temel sebebini teşkil ediyor. Chelsea’nin Abramovich sermayesi ve Mourinho’nun gelişi ile yakaladığı çıkıştaki tek pürüz, Rusya’nın batan mallarına çöken, Putin’i bir baba figürü olarak almış milyarder bir mafya uzantısının şatafatlı beklentileriyle, Mourinho’nun Chelsea’ye uygun gördüğü sakin ve istikrarlı futbol anlayışı arasındaki uyuşmazlıktı ve bu uyuşmazlık Abramovich’in kulüpte Mourinho’yu istememesinin bir numaralı sebebiydi. Elbette kulübün başkanından da öte olarak, tek sahibi konumundaki bir kişinin takım menajerini kovmakla ilgili pek çok sorunu olamazdı, ama yine de önemli bir engel vardı: Takımın istikrarlı başarısı ve Chelsea’nin dünyanın gözüne girerken taktığı tek maskenin üzerinde, menajerinin yüzünün basılı olması.
 1   20 Eylül 2007 06:23   mesajın adresini al  

reju
reju
bu saatten sonra en fazla olacakları bi 3 sezondur dikiş tutturamayan bi -real madrid- olur
20 Eylül 2007 07:35   mesajın adresini al  

dogujan
dogujan
böle bi haber yok
20 Eylül 2007 10:06   mesajın adresini al  

koalalumpur
koalalumpur
mourinho fenerde die haberleri duymaya hazır olun:)
 2   20 Eylül 2007 11:07   mesajın adresini al  

tsigalko
tsigalko
farazi
20 Eylül 2007 11:35   mesajın adresini al  

t.j
t.j
20 Eylül 2007 12:03   mesajın adresini al  

şıracı
şıracı
20 Eylül 2007 12:05   mesajın adresini al  

maktulren
maktulren
Kaybeden chelsea olur...
20 Eylül 2007 12:23   mesajın adresini al  

koalalumpur
koalalumpur
capello chelsea de
20 Eylül 2007 12:38   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
hiç sevmediğim, sevmeyeceğim bir takım..

abramovich de gitsin, biraz öz olsunlar..

bir de arsenal ne kıldır..

bu yüzden londra derbilerinde hep tottenham hotspur'u desteklerim..
20 Eylül 2007 12:44   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
iyi bir karar olmuş. Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmak için trilyonlar yatırdılar futbola ama malesef başarı gelmedi. geçen sene de Manu'ya kaptırınca şampiyonluğu ayrılmasını normal buluyorum. son maçında da Blackburn'e gol atamadı. Rosenborg ile de 1-1 berabere kaldı. bu sene hiç de iyi gitmiyorlardı. Tabi sıcak yada soğuk hava olsun o paltosunu ne zaman çıkartacağı merak konusu. :)

bakalım hangi takımda görev alacak...
20 Eylül 2007 13:24   mesajın adresini al  

oh no!
oh no!
oha dumur oldum he
20 Eylül 2007 14:59   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009