ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  konu dışı  Dünya Paraşütçüleri Ölüdeniz'de. Peki ya sen?
dunya parasut oludeniz
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

asliii
asliii

Dünya Paraşütçüleri Ölüdeniz'de buluşacak
Fethiye'nin Ölüdeniz Beldesi'nde 17-21 Ekim'de 8'incisi düzenlenecek Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali'nin hazırlıkları tamamlandı. Önümüzdeki günlerde Fransa'da düzenlenecek hava oyunları etkinliğinde de tanıtılacak Ölüdeniz Hava Oyunları'na bu yıl 30 ülkeden 300 sporcu ile 2 bin paraşüt tutkununun katılması bekleniyor.
Fethiye Kaymakamlığı ve Ölüdeniz Belediyesi tarafından düzenlenecek festivalin, turizm sezonunun sona erdiği günlerde bölgeye ciddi ölçüde hareket kazandırması bekleniyor. 2000 yılından bu yana gerçekleştirilen festivale bu yıl rekor düzeyde katılım bekleniyor. Hürriyet Gazetesi Akdeniz Eki'nde yayınlanan habere göre; Ölüdeniz Hava oyunları için çalışmalar tamamlanırken önümüzdeki dönemde Fransa'da yapılacak tanıtım büyük önem taşıyor. Fethiye'den bir ekip gelecek haftalarda Fransa'da düzenlenecek hava oyunları etkinliğine gidip paraşüt tutkunlarını Ölüdeniz'e davet edecek.

Etkinliğe Bolivya, Kanada, Afganistan, İran Arjantin, İsrail, Mısır, Rusya, Amerika, İngiltere, Almanya, Fransa, Yunanistan, Bulgaristan, Polonya, İsveç, Norveç, Ukrayna, İsviçre, Avusturya, Avustralya, Japonya, Güney Kore, Belçika, İtalya, Hollanda, Suriye, Romanya, Belarus, Kazakistan ve Finlandiya'dan gelecek davetlilerin yanı sıra çok sayıda yabancı basın mensubu da katılacak.
Festivale gelecek olanların rezervasyonlarını yaptırmaya başladığı kaydedildi. Festivalin organizasyon yetkilisi Kadri Tuğlu, Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, yamaç paraşütü şirket yöneticileri Ali Es ve Ali Sonat bir toplantı yaparak hazırlıkları değerlendirdi. Tuğlu, Kaymakam Hasan Karakaş ve Başkan Yılmaz'ın da yer alacağı bir heyetin gelecek haftalarda Fransa'da yapılacak dünyaca ünlü hava oyunları etkinliğine gidip sporcu ve paraşüt tutkunlarını bizzat Ölüdeniz'e davet edeceğini bildirdi.

buralarda olsaydım gitmeyi çok isterdim :) belki:) ilgisini çeken birileri olabilir :)

1   ~ 355 gün   mesajın adresini al  

fralulet.gozde
fralulet.gozde
peki ya ben?!
ben budayıMM=)
~ 355 gün   mesajın adresini al  

asliii
asliii
gözde kalk kız bizde gidelim :))
 1   ~ 355 gün   mesajın adresini al  

fralulet.gozde
fralulet.gozde

oluR canuMM haydEEE=)))

asliii demis ki:

gözde kalk kız bizde gidelim :))

hakan dinçer
hakan dinçer
ben paraşütçü deilim ki...

asliii
asliii
olmana gerek yokki :)

kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu
çok özeniyorum bungee jumping yapanlara ordan burdan atlayıp zıplayanlara yok ya bende o cesaret yok işte.. ben evde şahane pineklerim ama :)

hakan dinçer
hakan dinçer
yapmadığım bişeyi izlemek için olay yerine gitmek bek mantıklı gelmiyo bana nedense..maçlara bile gitmiyorum :S

tutaste
tutaste
Allah'ım ne olur bana fırsat ver de önce rafting sonra paraşüt sonra da açık denizlerde dalayım..

nooooluuuurrr!!!

asliii
asliii
ya yapmadığın şey diyorsunuzda hani belki acırlar bizide alırlar yanlarına filan iki uçururlar :P

tilbac
tilbac
öyle yükseklikle alakalı seyler olursa g.tum bızıklar benım:D

-sokarca-
-sokarca-
ulan babam engellemseydi simdi dünyaca ünlü bir milli parsütcünüz vardı :)

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008