2. öğretim harçlarını merak edenler varmış...bi açıklık getirelim...geçen yılki miktar
945 ytl efenim...bi ikinci öğretim olarak , birinci öğretimlerle aynı dersleri aynı hocaları aynı okulu paylaşıp neden 3 katından fazla para yatırdığımı da biri bana anlatsın....
19 Eylül 2007 17:46
pera
ben sordum ben cevaplıyım....çünkü 0,063 puan eksik aldım o salak öss den...ama kötü kazanın iyi sonucu mu derim ne derim ben de bilmiyorum ama çok da ii oldu böyle hani harç giriyo tamam da...okula gitmek çok rahat bir daha hayatım boyunca sabahları bu kadar geç kalkamıcam hafta içleri..ve genelde üniversitelerde ikinci öğretimler gece okulda olur bizim dersler 13.30 da başlar akşam biter trafiğin rahat olduğu zamana geldi yani....ben memnunum ama o yarım soru bile olmayan şeyi düşündükçe cidden kuyruk acım var yani.....
(2) 19 Eylül 2007 17:58
scarlett o'hara
10,800 ytl+ alttan tanesi 650 ytl den 3 adet ders :D
19 Eylül 2007 17:59
pera
ya o açıköğretim de 61 milyon fln değil yalan o be....
geçen yıl ona da 400 küsur lira bayıldım....
19 Eylül 2007 18:01
pera
valla scarlet ohaaaaara yani....
eh be canım sizinki de bile bile lades...bizimki de öyle ya....
19 Eylül 2007 18:12
dogujan
bugün 155 ytl yatırdım harç parasını cafeye geldiğimde isyan ederken liseye yeni başlayacak çocuklar 200 ytl para vermişler okula zorunlu yardım altında ne bu yaa kimin cebine gidiyor bu paralar
19 Eylül 2007 18:34
$ahßaz mari.... =))
625 ytl evlat acısı gibi harc veriyorum ama yussuzler 3 yıldır gecirmedi hazırlıkta kalıyorum... !!! :@
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14417
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!