mühendislik fakültesi öğrencileri, istanbul üniversitesindeki arkadaşlaar :D makinacılaar, bi bileniniz yok muu biz ne ödiyeeez???
19 Eylül 2007 13:28
aynen_kanka
olum ben dün yatırdım daha hesabıma geçmemiş
iboyu aradım ibo bu sabah 9.5 da dahil hepsini yatırmış verdi şifresini falan bi girdim dersler her bok gözüküyo ben birazdan gidip yine yatırcam...
19 Eylül 2007 13:29
burki
bende gidip yatırayım bari..off bıktım ya bu işten..566 harç ver bi de kart parası ver..
19 Eylül 2007 13:31
aynen_kanka
kart parası değil laa
card parası 566 ya dahil bu 9.5 bi sigortaymış ulan milletin aklını karıştırmkatan başka bi halt etmiyorlar...
neyse yaz oraya yatıralım zaten itiraz hakkımızda yok s.s yatırıyoz...
burki demis ki:
bende gidip yatırayım bari..off bıktım ya bu işten..566 harç ver bi de kart parası ver..
19 Eylül 2007 13:42
aynen_kanka
4-5 YILA VURUSAK ONU BEN O PARAYA EV ALIRIM BEE:))))
arethusajan demis ki:
PEŞİN İNDİRİMLİ TOPLAM
16.020,00 YTL
TAKSİTLİ TOPLAM
17.800,00 YTL
119 Eylül 2007 13:59
burki
Adamım ben hallettim işi hiç şubeye gitme yakında bankamatik varsa ordan kartsız işlemle oluyo
19 Eylül 2007 13:59
aynen_kanka
boş ver lan gidiiim
işyerinden de çıkarım harcımı yatırcam diye :))))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14417
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.