ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Yenimahalledeki 1+1 evime bayan ev arkadası arıyorum. Evde her turlu esya mevcut. Camasir ve bulasik makinesi, tv, uydu alıcısı, dvd player, buzdolabi, elektrik supurgesi vs. Hepsi yeni garantileri devam ediyor. Ayrıca her iki odada da 2 kişilik yatak olabilen cekyat var. Evde adsl ve tel de var. Dolmus ve otobuslere 2dk. yurume mesafesi. Sabah 7.30 ve 9.00 da ODTU ye EGO servisi var. Kira 400ytl. Ev kombili. Bayan bi arkadaş 2. arıyorda rica etti kıramadım, yanlış anlaşılma olmasın kendime ev arkadaşı aramıyorum yani:)zaten ben yurtta kalıom hehe, maili burdan vermiyorum her ihtimale karşı özelden ulaşırsınız bana
19 Eylül 2007 02:20
ver pacıno
niye bayan:) başka türlü bayan mi yoksa:)
19 Eylül 2007 02:24
fatiii
bayılmak için bayıcı bir hede aranıyor demekki. güsel ;)
19 Eylül 2007 02:30
*sütoğlan*
yukarılarda görünsün
inşallah bulur
*taner can* demis ki:
Yenimahalledeki 1+1 evime bayan ev arkadası arıyorum. Evde her turlu esya mevcut. Camasir ve bulasik makinesi, tv, uydu alıcısı, dvd player, buzdolabi, elektrik supurgesi vs. Hepsi yeni garantileri devam ediyor. Ayrıca her iki odada da 2 kişilik yatak olabilen cekyat var. Evde adsl ve tel de var. Dolmus ve otobuslere 2dk. yurume mesafesi. Sabah 7.30 ve 9.00 da ODTU ye EGO servisi var. Kira 400ytl. Ev kombili.
Bayan bi arkadaş 2. arıyorda rica etti kıramadım, yanlış anlaşılma olmasın kendime ev arkadaşı aramıyorum yani:)zaten ben yurtta kalıom hehe, maili burdan vermiyorum her ihtimale karşı özelden ulaşırsınız bana
19 Eylül 2007 06:35
narrative
bu ilanların işe yarıcaanı düşünmyorm.. ya bu saate kadar nerdemiş bu kızın aklı... evi eşya doldurana kadar adam gibi bikaç arkadaş bulsaydı yaa.. püüüüona bi de üni. okuyo ...yazık yazık (:D ) hayır bu kadar halihazırda bir ev olduuna göre kesin ev arkadaşı felan evden ayrıldı... kimbilir naptı kıza :S ama ne vardı dimi o da daha uyumlu biri olsaydı... yani olabilir her şey şu fani dünyada... :D
19 Eylül 2007 11:08
fralulet.gozde
arayın arayın;)
19 Eylül 2007 12:22
elkordobes
Sam Amcanın kulubesine ev arkadaşı arıyorum
19 Eylül 2007 13:47
maktulren
okeye dördüncü arar gibi ev arkadası aramak
19 Eylül 2007 13:56
*lokum*
yenimahalle miii, memleketimmmmm :: =)
19 Eylül 2007 14:48
ayyildiz47
hehe bekle sen kızlarda seni arıyodu..
19 Eylül 2007 18:02
_volkan_
bi okuyuver adamın mesajını yahu bastan sona
birine laf sokacam diye sazanlık yapmayın artık
ayyildiz47 demis ki:
hehe bekle sen kızlarda seni arıyodu..
19 Eylül 2007 19:05
ruzar
Erkek versek..Elimde sap , dürüst haliyle ev arkada$ı arayan/ev arayan bir sürü erkek var..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14408
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.