| |
privacy
|
BOŞTAN KÜRE
Mumun titreyen ışığındaki fingirdek fahişeyi görebiliyor bugece kuraklık bezgini ruhum. Ve İstiklal'in boğucu hengamesinden ayırabiliyor düşen göz damlasının kafa üstü çakılışını anılara zamanla hırpalanmış vücudum.
Tırnaklarım acıyor tutulamayan eller gözyaşı silerken. Gözlerim ağrımaz mı uzak gölgeleri ararken..
Camdan sivriltilse de sözler; ya keser, ya kırılır. Aynalar karşıdayken; ya bakılır, ya kaçılır.
Ateş vardır ya hani; ya yakılır, ya yanılır, yakarken yanılırken..
Şizofren küre sustu birden..
|
|
2 ~ 352 gün
|
|
| |
pretty woman:/
|
wayyy...
Gözlerim ağrımaz mı uzak gölgeleri ararken..ben bu cümleyi çok begendim dogrusu en çok..tabi diğerleri de müthiş we orjinal
|
|
~ 352 gün
|
|
| |
privacy
|
estafurullah.. teşekkürler..
|
|
~ 352 gün
|
|
| |
reju
|
|
|
~ 352 gün
|
|
| |
privacy
|
yahu gerçeği söylemek gerekirse hiç yorum geleceğini sanmıyordum. şaşırttınız, teşekkür ederim..
|
|
~ 352 gün
|
|
| |
kafamagöre
|
Tırnaklarım acıyor tutulamayan eller gözyaşı silerken. Gözlerim ağrımaz mı uzak gölgeleri ararken..
helal olsun arkadaşım tebrikler...
|
|
~ 352 gün
|
|
| |
isimsiz
|
haletiruhiyeni merak ettim doğrusu.
|
|
~ 352 gün
|
|
| |
privacy
|
yazının içinde açık açık var..
isimsiz demis ki:
haletiruhiyeni merak ettim doğrusu.
|
|
|
~ 352 gün
|
|
| |
isimsiz
|
bazen insanlar neşeliyken kederli. üzüntülüyken neşeli şeyler yazabiliyorlar. Senin duygularını bilemediğim için somuştum. yaranı deşmek istemezdim :)
|
|
~ 352 gün
|
|
| |
privacy
|
bu bir yara değil =) ama dediğinde gerçekten haklısın.. ben de sadece cevap vermek istemiştim..
|
|
~ 352 gün
|
|
| |
mor menekşe
|
yüreğine sağlık arkadaşım..kendine özgü bir tarzın çok beğendim..tebrikler:)
|
|
~ 352 gün
|
|
| |
privacy
|
|
|
~ 352 gün
|
|
| |
fralulet.gozde
|
efet ben de çok beendiMM=)
|
|
~ 352 gün
|
|
| |
privacy
|
bir gece yarısı öksürüşüydü.. teşekkür ederim.
|
|
~ 352 gün
|
|
| |
sweetdreams
|
Camdan sivriltilse de sözler; ya keser, ya kırılır. Aynalar karşıdayken; ya bakılır, ya kaçılır.
Şok şaane olmuş,kelimeleri güzel kullanıyorsun tebrik ederim:)
|
|
~ 352 gün
|
|
| |