ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > BİNİCİLİK le uğraşanlar...at tutkunları vs:)

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

damla
damla
onlar özgür ve mükemmeller...
15 Ekim 2005 18:07   mesajın adresini al  

damla
damla
:) bence mükemmel bi spor..herkesin bikere yapması lazım bence...
15 Ekim 2005 18:21   mesajın adresini al  

damla
damla
binicilik yanlız jokeylik dil,bence çok berbat bişi atların para için koşmaları..ölüm tehlikeleri %90 o hızla...ben engel atlıorum,cumhurbaşkanlığı kupamda var senelr öncesine ait:)seviler
15 Ekim 2005 18:30   mesajın adresini al  

atalay
atalay
ben bi kere ahır dağında eşşeğe bindim :)) o da zevkliydi... ata da binecektim de yemedi :(
15 Ekim 2005 18:33   mesajın adresini al  

damla
damla
bence mükemmel bişi binicilik..istedikleri için koşuo mustabgler evet..ama zorunlu lar ve parkurda ne kdr özgür oldukları gibi ii olabilirklerki.o yüzden taraftarı dielim
15 Ekim 2005 18:35   mesajın adresini al  

cag
cag
valla ben cok isterim binmeyi..ne de olsa dünya türkleri at üstünde tanıdı,dünya türklerden at üstünde oldukları,türklerin atlara hükmetme yetenekleri yüksek oldugu için korktu...sanırım biraz tarihsel oldu ama,ne yapayım baya severim tarihi:)
15 Ekim 2005 18:36   mesajın adresini al  

damla
damla
bence çok ii bi yaklaşım çağrı..yani bizim onlar karşı onalrın bize karşı farklı bi tavrı var...ben şahsen atlara özel bi ilgi duyuyorum...mükemmleller asiller,özgürler ağır başlılar...
15 Ekim 2005 18:38   mesajın adresini al  

cag
cag
"asiller,özgürler ağır başlılar"kesinlikle katılıyorum..dediğim gibi türklerin atlara hükmetmesi olumsuz yönde diil aksine onlar türklerin en iyi ve ilk dostu bile denebilir diye düşünüyorum ben...bu arada tebrikler,ödül için
15 Ekim 2005 18:40   mesajın adresini al  

damla
damla
teşekkür ederim..yani o kdr güsel bişiki...bide araziye çıktınmı..doğa sen ve o mükelmmel hayvan...o seninalıo bi tenis raketi gibi deil.seni anlıo send eonu..stresini sinirini üzüntünü anlıo.böle başka bi spor yok...
15 Ekim 2005 18:42   mesajın adresini al  

cag
cag
ilginç ama gayet güzel bi yaklasım...ben sanırım bi köpekleri çok severim,bi de hep hayalim de olan atları:) yani bi ata binme olayı...bak kıskandım şimdi:)
15 Ekim 2005 18:47   mesajın adresini al  

damla
damla
denemen lazım...:)
15 Ekim 2005 18:48   mesajın adresini al  

cag
cag
neden olmasın,bakarsın bi gun denerim:)
15 Ekim 2005 18:50   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008