onu istion zaten dime:) neyi burnundan getirdim be hı:)
çocuk bi sus allasen.. uuuuh bee ha şunu bileydin ^o)
~ 325 gün
gülin l'angelo
2 susun ya :D
~ 325 gün
gokkche
o bana sataşmasın.. altta kalamam ben hıhh:/
~ 325 gün
gülin l'angelo
sanki bir gün çıkıp gelecek misin sensiz ne haldeim bilecek misin gözümden yaşları silecek misin ağlama demenin ne faydası var sorarım sana gökçe ehuehu :D
kafamı karıştırıorsun ama:P ayrıca gökçe başlattı apla:( ühüüüü baar ona
gülin l'angelo demis ki:
sanki bir gün çıkıp gelecek misin sensiz ne haldeim bilecek misin gözümden yaşları silecek misin ağlama demenin ne faydası var sorarım sana gökçe ehuehu :D
~ 325 gün
gülin l'angelo
dertler derya olmuş uleeen
akhh beaa içmeye götürün beni
olum sen gelme rejunun boy ortalaması istatistiğini bozuon be:P gülin ibonun o şarkısına bayılırım yaf:)
şimdi bir ayyaş oldum
kederle ızdırapla ben
arkadaş oldum trınrınrın
*cinali* demis ki:
muhahha 3 hafta sonra aktif olamnın verdiği huzurla hepinizi selamlıyorum önecelikle
c.tesi günü çok güzel geçti walla :D tanıştığım herkes çok şekerdi bundan sonraki aktivitelerde başınızın belası olmak üzere haydin ben hoşgeldim
~ 325 gün
gülin l'angelo
hoşgeldin yawrum biz de seni bekliodum 4 gözlen :D
çünkü hç bir buluşmada net bir sayı belli olmaz bi gün öncesinde bile, 25 kişi de öyle habele diip tiyatroya gidilmez. o yüzden ama olabilitesi var yine de
simurg :) demis ki:
ankaralı arkadaşlar neden hep cafelerde buluşuyorsunuz size bir tavsiye ilgilenirseniz tabii...buluşun tiyatroya gidin :)))
altındağ tiyatrosunda 14 ekime kadar hergün çok güzel bi oyun varr...izlemenizi öneririmm...
oyunun adı BİR MAHALLE Kİ...
sevicenizden hiç şüphem yok...çok eğlenceli ve memlektin durumunu anlatıyor nasıl satıldığını :))) umarım ilginizi çekerr...ii gecelerr:)))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14395
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!