ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
kampüs üzerine etraflı bi arastırma ..............
kampus nedır ne degıldır? sınır yok,hayalınızdekı herseyı soyeleyınız ben ınsaa ederım:) herkes sımdı mımar ve kampusunu ınsaa edıor ben ıse sadece sızlerın hayallerını duymak ıstıyorum hadı buyrun...
baska bı bakıs acısıyla kendı kampusunden memnun ya da dertlılerı de dınlerım:)
erasmus yada yurtdısında bı sekılde kampus havası solumus arkadaslar sızlerden ızlenımlerınızı rıca etsem
(var olan kampuslerden ornek veren arkadaslar ıcın okullarının adını yazarlarsa anlasmak daha kolay olur)
18 Eylül 2007 09:43
ver pacıno
kırıkkale üniversitesi benim okulum dagın basına yapılmış 92 yılında eski hapisaneyi fen edebiyat fakültesi yapmışlar koridorlar tam tatar ramazanlık için:) ama simdi lüsk binalar hızla yapılıyo fençiler kurtuldu lüsk binalarina kavustular ama edebiyatcılar hapisane şiirleri okumaya devam ediyo :) valla böyle kampüsde gezdigin zaman üniversite havasi veren bi kampüs isterdim:)
18 Eylül 2007 11:14
çutee-libertine-
yan gelip yatma yeri değildir
:p
18 Eylül 2007 11:48
ver pacıno
güzel kampüse kampüs demem kampüs benim olmayınca:)
18 Eylül 2007 12:03
matters.iz
Kampüs tüm ögrencilere hitap etmeli bence..yani sadece yeşil olsun çim olsun falan yetmiyor....gazide her taraf çim ama adam gibi vakit gecirilecek yer yok spor sahaları war topu görevliden almak gerekiyor...henüz görevli amcayı okul sınırlarında görene hiç tanık olmadık....sosyal faaliyetlere imkan tanıyan ve herkesin kendi istegi dogrultusunda vakit gecirebilecegi bi yer olmalı....cok mu konustum...ewet
18 Eylül 2007 12:04
ver pacıno
bizimki dagın basındada :)
18 Eylül 2007 12:50
rus ruleti
vallahı benım okudugum sehırle kampusun alakası yok cok uzak ama süper hersey var benım kampsum gıbı olmalı sevıyorum ben:)
18 Eylül 2007 13:53
yamyam
kampü kampüstür ama kampüs kampüs deildir
18 Eylül 2007 14:39
polater
derslere girip çıkmak, kafede milleti kesmek dışında bişeyler yapabilecegin bi yer olmalı. Ders bittigi zaman inin cinin top oynadıgı bi yer olmamalı. Kampuste 7 gun 24 saat bi cıvıltı olmalı. Havuzu,büyük bi çarşısı, ve sineması olmalı. kampüste 3-4 milyona karnını tıkabasa doyurabilecegin yerler olmalı.
18 Eylül 2007 14:48
pngen
bizim kampüs eğitim yuvası,hiçkimse kimseyi kesmez aslında biz oraya eğitimi için gidiyoruz başka hiçbir amacımız yok...yalan:PP tam tersini düşünün bizim kampüs işte öyle biryer .anlatılmaz yaşanır gelin yaşayın:))adını söylemeyeyim belki bizim kampüsü eğitim yuvası sanan arkadaşlar burada olabilir..bırakın onları öyle devam etsinler:))))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14371
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!