gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Kampüs Hayatı - kampüs nedir ? ne degildir?
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 14
 Yazar: Mesaj:
archiss
archiss
kampüs üzerine etraflı bi arastırma ..............
kampus nedır ne degıldır? sınır yok,hayalınızdekı herseyı soyeleyınız ben ınsaa ederım:) herkes sımdı mımar ve kampusunu ınsaa edıor ben ıse sadece sızlerın hayallerını duymak ıstıyorum hadı buyrun...
baska bı bakıs acısıyla kendı kampusunden memnun ya da dertlılerı de dınlerım:)
erasmus yada yurtdısında bı sekılde kampus havası solumus arkadaslar sızlerden ızlenımlerınızı rıca etsem
(var olan kampuslerden ornek veren arkadaslar ıcın okullarının adını yazarlarsa anlasmak daha kolay olur)

18 Eylül 2007 09:43  mesajın adresini al  
ver pacıno
ver pacıno
kırıkkale üniversitesi benim okulum dagın basına yapılmış 92 yılında eski hapisaneyi fen edebiyat fakültesi yapmışlar koridorlar tam tatar ramazanlık için:) ama simdi lüsk binalar hızla yapılıyo fençiler kurtuldu lüsk binalarina kavustular ama edebiyatcılar hapisane şiirleri okumaya devam ediyo :) valla böyle kampüsde gezdigin zaman üniversite havasi veren bi kampüs isterdim:)

18 Eylül 2007 11:14  mesajın adresini al  
çutee-libertine-
çutee-libertine-
yan gelip yatma yeri değildir
:p

18 Eylül 2007 11:48  mesajın adresini al  
ver pacıno
ver pacıno
güzel kampüse kampüs demem kampüs benim olmayınca:)

18 Eylül 2007 12:03  mesajın adresini al  
matters.iz
matters.iz
Kampüs tüm ögrencilere hitap etmeli bence..yani sadece yeşil olsun çim olsun falan yetmiyor....gazide her taraf çim ama adam gibi vakit gecirilecek yer yok spor sahaları war topu görevliden almak gerekiyor...henüz görevli amcayı okul sınırlarında görene hiç tanık olmadık....sosyal faaliyetlere imkan tanıyan ve herkesin kendi istegi dogrultusunda vakit gecirebilecegi bi yer olmalı....cok mu konustum...ewet

18 Eylül 2007 12:04  mesajın adresini al  
ver pacıno
ver pacıno
bizimki dagın basındada :)

18 Eylül 2007 12:50  mesajın adresini al  
rus ruleti
rus ruleti
vallahı benım okudugum sehırle kampusun alakası yok cok uzak ama süper hersey var benım kampsum gıbı olmalı sevıyorum ben:)

18 Eylül 2007 13:53  mesajın adresini al  
yamyam
yamyam
kampü kampüstür ama kampüs kampüs deildir

18 Eylül 2007 14:39  mesajın adresini al  
polater
polater
derslere girip çıkmak, kafede milleti kesmek dışında bişeyler yapabilecegin bi yer olmalı. Ders bittigi zaman inin cinin top oynadıgı bi yer olmamalı. Kampuste 7 gun 24 saat bi cıvıltı olmalı. Havuzu,büyük bi çarşısı, ve sineması olmalı. kampüste 3-4 milyona karnını tıkabasa doyurabilecegin yerler olmalı.

18 Eylül 2007 14:48  mesajın adresini al  
pngen
pngen
bizim kampüs eğitim yuvası,hiçkimse kimseyi kesmez aslında biz oraya eğitimi için gidiyoruz başka hiçbir amacımız yok...yalan:PP tam tersini düşünün bizim kampüs işte öyle biryer .anlatılmaz yaşanır gelin yaşayın:))adını söylemeyeyim belki bizim kampüsü eğitim yuvası sanan arkadaşlar burada olabilir..bırakın onları öyle devam etsinler:))))

18 Eylül 2007 17:20  mesajın adresini al  
kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu
kampüs odtüdür..

18 Eylül 2007 17:28  mesajın adresini al  
[ßhdr]yeğen varyok©
[ßhdr]yeğen varyok©
zkü ün hiç bi kampüsü kampüs değildir mesela benje

18 Eylül 2007 17:36  mesajın adresini al  
iy@z
iy@z
havuzu da olsa bilkent gibi olmalı derim... ( yapılanma açısından sadece )

18 Eylül 2007 17:38  mesajın adresini al  
burak__
burak__
kampüste deniz manzarası,uzaklığı ise 4 dakika olmalıdır :)
(çok şükür halimize :) )

19 Eylül 2007 02:46  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 14
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008