ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  Leman'dan Sarıgül'e Karikatürlü eleştiri
mizah karikatur leman mustafa sarigul chp
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

comandante
comandante
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün, CHP Lideri Deniz Baykal'ı istifaya çağırarak, CHP'nin başına geçme çabasını eleştirel yönden çizen Leman Dergisi çizeri Derya Sayan, bu karikatürle Sarıgül'ü kızdıracak, Baykal'ı ise güldürecek...

13   ~ 357 gün   mesajın adresini al  

fralulet.gozde
fralulet.gozde
çok usturuplu olmuşşşş;)
~ 357 gün   mesajın adresini al  

timmy
timmy
superman in pelerininde S yok ki.
detaylara takılırım. :)

edit: sarıgül'müş onda da olmamalı... :p

sweetdreams
sweetdreams
Sarıgül'ün de Soros'dan yardım aldığı rivayeti dolanıyor ne kadar doğru bilemem ama...
 1   ~ 357 gün   mesajın adresini al  

sweetdreams
sweetdreams
Karikatür de güzel omuş:)

comandante
comandante

sweetdreams demis ki:

Sarıgül'ün de Soros'dan yardım aldığı rivayeti dolanıyor ne kadar doğru bilemem ama...

Doğruluk oranı yüksektir.

mutedil dalgalı
mutedil  dalgalı
ii demiş leman bacı

sweetdreams
sweetdreams
Gözüme Rte'nin başka bir versiyonu gibi gözüken,ekranda gördüğümde beni huzursuz eden,tamamen yapmacık,fırsatçı bir adam...

comandante
comandante

sweetdreams demis ki:

Gözüme Rte'nin başka bir versiyonu gibi gözüken,ekranda gördüğümde beni huzursuz eden,tamamen yapmacık,fırsatçı bir adam...

Mustafa Sarıgül hakkında bir kitap

Mustafa Sarıgül: Düğün Evinin Tefçisi Ölü Evinin Yasçısı

DOSTUMUZ, Sarıgül'ü merak ediyordu, aklımıza gelen birkaç olayı anlattık:

'Popülisttir, hiç fırsat kaçırmaz, mesela Körfez depremi olur, her belediye gücü yettiği kadar yiyecek, içecek, yardim malzemesini kamyonlarla felaket bölgesine gönderir, ama Sarıgül, bir başka biçimde gönderir. Şişli Belediye binası Esentepe'dedir, yardim malzemesi burada kamyonlara yüklenir, Boğaz köprüsünü geçer İzmit'e, Gölcük'e gider, değil mi? Hayır, Sarıgül kamyonları Taksim'e doğru, yani ters yönde yola çıkartır, yol boyunca Şişli Belediyesi'nin yardim konvoyunu görmektesiniz, diye hoparlörle bağıra çağıra duyurtur, sonra konvoy geri döner, İzmit'e gider.'

'Baska? '

'Dedik ya, hiç fırsat kaçırmaz, Üzeyir Garih'in öldürüldüğü gün Teşvikiye meydanının adını (Üzeyir Garih Meydanı) yapmaya kalktı, bereket uyardılar, Teşvikiye'nin tarihini anlattılar da, çekindi, vazgeçti.'

YURT gezilerine başladı, o kürsüde atıp tutarken, yandaşları da silah atıyor, Sarıgül de coştukça, sapıtıyordu: 'Silah atmak bizim Anadolu'nun töresidir, Kadıköy sosyetesi silahtan korkar ama biz korkmayız! ' Sabah namazlarıyla başlayan 'dini eylemlerini' 'türbancılara' göz kırparak geliştiriyor, bir de meydan okuyordu: 'Her konuşmamda 30 defa Allah dediğim için eleştiriliyorum, bundan sonra 100 defa diyeceğim! ' Sanki 'Allah' dediği için onu eleştiren varmış gibi... Kime ne, istersen 100 değil 500 defa de, kime ne! Önce Deniz Baykal'ın hakkını verelim, onu kendisine soranlara öyle bir cevap verdi ki 'Bana magazin sormayın! ' deyip çıktı. Ne desin yani?

Adamın planı yok, düşüncelerini anlatan sosyolojik ve siyasal programı yok, 'deli dana' gibi ortalıkta dolaşıp duruyor 'magazin' denmez de ne denir? Buna 'halk hareketi' denecek değil ya!

DÖNELİM soruya:

'Sarıgül ne olur? '

Sanırız bu macerayı 'morarmış gül' olarak bitirir.

Bilge adama sormuşlar:

'Bu dünyada en iyi neyi bilirsin? '

'Haddimi bilirim! ' demiş.

Sarigül' de, haddini bilmeyen bir adem, hepsi bu kadar!

Hasan Pulur

-glycerine-
-glycerine-
al sarıgül'ü vur baykal'a dicem de,sarıgül ateş eder die korkuom.

uaxoy
uaxoy
sarıgülcü falan değilimde ben bu lemanın eleştirmediği konu görmedim ya...eskiden donla denize girenlerle dalga geçiyolardı geçen sene protesto için kendileri girdi donla...

ver pacıno
ver pacıno
güzel olmuş valla :)

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008