ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > müzik > hande yener-kibir

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

zebra finch
zebra finch
Handem yaa işte adaşımm muhteşem insann :D:D romeosunu kapıcam biara ama göz koydum çok fena:P:P
17 Eylül 2007 09:20   mesajın adresini al  

daisy=) **solminör**
daisy=) **solminör**
ben de bu ara ilgnçtir-ki kişiyi hiç sevmediğim halde- emre altuğ'un ortam insanı şarkısnın nakarata bayılır drumdayım....çok güzel olmuş müzik mükemmel yau=S
17 Eylül 2007 10:59   mesajın adresini al  

**mephisto** ®
**mephisto** ®
hande yener ozellikle son 2 albumde kendni asmis basarili,hasta olduum bi sarkicimzdir :)))
umarm romeo secmdeki hatsni gec olmadan farkeder ve mephistosuna doner.
hande yener mephisto diye sarki yapsin
 1   17 Eylül 2007 11:35   mesajın adresini al  

frnz/ ...
frnz/ ...
can alkışlamak istedm msjını ama msj sayım yetmedi ya(ah eski hesabım ahh:()
çk güldümmm yaa:d:d
sen alkışladım sayy:d
17 Eylül 2007 12:06   mesajın adresini al  

reklamcısultan
reklamcısultan
ya romeo guzelde asıl romeonun bır erkek kardesı var anam yani sabahlar olmasın ole bir sey esra ceyhana gelmışlerdi bende sırf cocuga bakmak için studyolara indim ve bir daha cıkamadım gercekten cok tatlı ve sıcak bır cocuk tabi allah sahibine bagıslasın.....
17 Eylül 2007 12:26   mesajın adresini al  

pera
pera
romiyo romiyo romiyo.....kop kop kop...
bu kadından da bu kadının şarkılarından da bu tarz müzikten de nefret ediyorum.....
 1   17 Eylül 2007 12:37   mesajın adresini al  

**mephisto** ®
**mephisto** ®

frambuaz:p/frnz demis ki:

can alkışlamak istedm msjını ama msj sayım yetmedi ya(ah eski hesabım ahh:()
çk güldümmm yaa:d:d
sen alkışladım sayy:d

olsun canm dusunmen yeterli :))
alkislayan ark.a da tesekkurler ;)))
17 Eylül 2007 13:41   mesajın adresini al  

fanfan
fanfan
hande iyidir ya gıcık olan çok ama:) bu tarzda Türkiye'de müzik yapan çok insan yok,biri de hande yener. bunu da kabullenin...prodüktör mrodüktör diyorusunuz ama yapılan şey popüler,popüler şeylerin alıcısı da olayın perde arkasıyla pek ilgilenmez...yani göz önünde olan hande, başarılı bulunan da hande:) bir kere kadın ordan burdan çakma klipler çekiyor olsa da(moloko,kylie minogue gibi isimlerden fazla 'esin'leniyor kabul ediyorum) aptal stüdyo klipleri klişesine son verdi.(türk kadın sanatçıların kıyafet değiştirip bol bol poz vererek arada bir kalça sallayarak çektiği kliplerden bahsediyorum) i yine stüdyoda çekilen klipler de yapıyor ama kadın para harcıyor,ortada bir emek olduğu belli;dansçılar,efektler falan...ekstradan sesi güzel buna kimse laf edemez.(türk popunda iğrenç sesli bol star olduğunu düşünürsek)...ve yine taklit kıyafetleri bulunsa da parıltılı kostüm klişesine de son verdi. ilk çıktığında hande yener'in kendisi de yaptığı müzik açısından 'bakkal şarkıcısı' dediği tiplerden hiç ayrılmıyordu ancak ilk klibini hatırlarsanız(yalanın batsın) Türkiye'de o sıralar fazla görülmemiş bir klip çekmişti. bir anlamda club kültürünü çoğu türk gencinin beğenmesini sağlayan isim de hande'dir. ha bu iyi mi,kötü mü tartışılır;bilimum rockerlar bu olayla fena halde dalga geçerler ama şimdi hande yener dinleyen kesim hande olmasaydı fantazi-pop dinlemeye devam edecekti diye düşünüyorum. benim görüşüme göre bu da bir gelişmedir,batıya açılmadır.ve bence iyi bir şeydir.
17 Eylül 2007 13:43   mesajın adresini al  

fralulet.gozde
fralulet.gozde
efet güzeldirrr=)
17 Eylül 2007 14:58   mesajın adresini al  

elchina
elchina
aynen bende..çok yapmacık...

pera demis ki:

romiyo romiyo romiyo.....kop kop kop...
bu kadından da bu kadının şarkılarından da bu tarz müzikten de nefret ediyorum.....

17 Eylül 2007 15:21   mesajın adresini al  

ver pacıno
ver pacıno
ben sevmiyom bu kadini yaw bide sibel kekilliye benzemeye calışıyo sanirim eskiden bu kadar cok benzemiyodu sizce:)
17 Eylül 2007 19:38   mesajın adresini al  

freak
freak
sibel kekillimi :S
17 Eylül 2007 21:12   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008