| |
giz
|
biraz hayal gücüyle biraz çocukluk katalım inanılmaz zewk aldığımız bi oyundu. Ben bi hikaye başıyla başlıcam we olayın en can alıcı yerinde başkası dewam edecek bu bölee dewam edioo we ortaya çok komik tuhaf bi hikaye çıkıoo:D bakalım burda oynana bilecek miyiz?
Uzun zamandır beklediğin konser günü geldi çattı. İnanılmaz hissediosun kendini hayatında ilk defa şansının döndüğünü hissediosun. Kulis geçiş kartın war we bütün gün hoşlandığın kişiyle aynı grupda olacaksın daha ne isttiyebilirim derken...
|
|
~ 992 gün
|
|
| |
giz
|
telefon çalıoo wee karşıdan biri sizee ewett bugünün talihlisi sizsiniz dio
xxxx mağzasından yyyy lik bi hedie çeki kazandınız. şok oluosunuz çünkü xxxx sizin en sewdiğiniz mağza... we sizden oraya aksam saat 8 e kadar gelmenizi beklioruz diolar. Telefonu kapatır kapatmaz kendinizi inanılmaz mutlu hissediosunuz .Ewet diosunuz bugün herşey süperrr gidioo derken...
|
|
~ 992 gün
|
|
| |
giz
|
imza istiosunuz:) we birden türkçe konuşmaya başlıoo bu sesi tanıosunuz.. o da ne meğer o...
|
|
~ 992 gün
|
|
| |
giz
|
arkadan 2 adam gelip ikinize silahıyla arabaya binmenizi sölüoo sizde söleneni yapıosunuz adamlar acaib kamufilajli tanımak mümkün deil madonna ya sürekli soru soruolar türkçe annamadıklarını farkediosunuz maddona size dönerek sizi maddonna nın yıllar önce kaybettiği kızı olduğunu sandığınızı sölüoo... Ama size cewap hakkı bile tanımadan ağzınızı bağlıolar. derken...
|
|
~ 992 gün
|
|
| |
giz
|
o panikle maddona ya silah ın kabzasıyla wuruolarr kanlar için de kalıoo siz şoktasınızz ama sürüklüyerek ordan uzaklaştırıolarr we sizi bi arabaya bindiriolarr kapıları kitliolar we size bi mektup uzatıp dışarı çıkıolar. Hİç bi çıkış yok her taraf kapalı sadece elinizdeki mektup... Mektubu açıosunuz we....
|
|
~ 992 gün
|
|
| |
giz
|
saati farkediosunuz saat 7 olmuş sizin radyodan hedienizi almanız alışweriş yapmanız gerekıo daha banyo ypacak süslenecek konsere yetişeceksiniz oysa sadece 2 saatiniz kalmış we birden telefon çalıoo
|
|
~ 992 gün
|
|
| |
giz
|
anneeee:D
odaa oh my god larla cewap werioo :D
derken arkadaki arkadasınızın gülüşünü duyuyosunuzz meğerr bu da şakaymışş
artık ağladı ağlıyacaksınız ama o da ne karşıdan ...
|
|
~ 992 gün
|
|
| |
giz
|
yaa bu arada elif nie sildinn ben ona karsılık yazmıştım:P
|
|
~ 992 gün
|
|
| |
giz
|
anneniz halinize acıo we ne istersen al dio sizde bi elbiseyi zaten beenmişsiniz çoktan we ona sarılıosunuz we süperrr oluo üstünüzee tam kasaya gidiosunuz annenizin tezgahtarla kawga ettiğini görüosunuz. Ne oldu derken tezgahtarelinizdeki elbiseyi çekiştirmeye başlıo. we birden elbisee caaaaarrttt ayrılıoo ikiyee. Siz we anneniz direk kapıya koşuosunuz kaçmaya...
|
|
~ 992 gün
|
|
| |
$
|
Saglam girl power olmus burda :)
|
|
~ 992 gün
|
|
| |
giz
|
cüzdanınız yok naapcanızı bilemıosunuz ağlıosunuzz ama adamın gözü dönmüşş basıoo gazaaa...( buyrun beyler sizdee girin hikayeyee:D)
|
|
~ 992 gün
|
|
| |
the bad one
|
bakıyorsun baban gelmiş annnene cok guzel bir elbise almış, ve annenle senın bendenlerinde aynıa hemen elbiseyi giymek giyiyorsun ve dısarı cıkıyorsun ..
|
|
~ 992 gün
|
|
| |
the bad one
|
ya arkadaslar herkes sırayla yazsın barı
|
|
~ 992 gün
|
|
| |
giz
|
neyse sizee ii hikayeler gerçekten sırayla giderse inanılmaz eglenirsiniz ben bu oyunu 3 saat oynadım we gülmekten yarıldık sarınca bırakılmıoo sizee ii hayallerr:D
|
|
~ 992 gün
|
|
| |
:.cevriye.:'hopeful'
|
maksat flashback olsun en eski oyunu bulam dedim:)
dışarı çıkıosun ve kafana semiz bir inek düşüo sen de ölüosun..nihahaha
|
|
~ 577 gün
|
|
| |