ya bu kadar şanssız bi insan olabilir mi izmirdeki bütün aktiviteler neden ya benim sınavımdan önce ya da ben izmirde yokken oluyo ya isyan ediyom artık valla :((((((((((((((((((
~ 333 gün
hakan dinçer
abiler ablalar..duyduğuma göre festival bi hafta ertlenmiş 21 ekimdeki referandumdan dolayı içki satışı yok diye..ben öyle duydum en azından..
26-27-28 ekime alınmış fest..
~ 332 gün
kuğucan
ertele ertele nereye kadar :)
~ 332 gün
**masmasum**
of ertelenirse süper olur benim için ya inşallah ertelenirrrr :DDDDDD
~ 331 gün
-sokarca-
ee sende tıp ta okuyon boru değil dimi olcak o kadar :(
egemavisi demis ki:
ya bu kadar şanssız bi insan olabilir mi izmirdeki bütün aktiviteler neden ya benim sınavımdan önce ya da ben izmirde yokken oluyo ya isyan ediyom artık valla :((((((((((((((((((
~ 331 gün
esra goksel
yuh lan buca gölette festival mi yapılır pfffrrrr
~ 331 gün
bur@ck
ya rock isimli çadırımla bende o festte yerimi alcam :)
~ 330 gün
kaos41
gerçek fest.için bakınız konyarock fest muhahahahha
~ 329 gün
...........
harbi dötümüz donar orda bea :/ evim 10 dakka nasıl olsa çadır falan hak getire atlar gelirim :):) gelmek isteyen arkadaşlara duyurulur :):)
gruplar hala belli değil mi yahu ?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14324
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!