walal kusura bakma bu saatte bu kadar olur, ayrıca gayet yaratıcı bence, hala gülüom aklıma geldikçe:) artı cevap alman garanti gibi bişi, olmadı ikinci mesajta derdim kıro olsam dersin:)
gerçi evet o hatunu görünce gelir yaratıcılığı insanın heralde...ben mesaj atarsam gerçekten derim annenle baban gayet başarılı bi iş çıkartmışlar die =)
16 Eylül 2007 04:24
rus ruleti
bana hiç yaratıcı msj gelmedi açıkçası hep aynı şeyler rus ruti oynayalımmı?zıkkımın kökü diyorum içimden resmen ya:(biride ya kızım nezamn açsam kantini sen burdasın gece bekçisimisin ne demişti yaratıcı değil ama diğerlerinden iyi enazından:)
16 Eylül 2007 04:26
anthony casso cesare
Resmine bakınca bunu dediysen adamı görünce ne diycen bakalım:))
ivy demis ki:
gerçi evet o hatunu görünce gelir yaratıcılığı insanın heralde...ben mesaj atarsam gerçekten derim annenle baban gayet başarılı bi iş çıkartmışlar die =)
valla bu mu yaratıcı şimdi? buna iğrenç bile denmez:)
ivy demis ki:
16 Eylül 2007 04:27
sedobik
aaa bende sana bi kere sey demiştim cvp yazmadin:) hayatımda bi kere rus ruleti oynadim kaybettim.. bu cumlediki anlatim bosuklugunu bulursum dedim.. banada kufrettinmi:)
16 Eylül 2007 04:27
just ivy
yaratıcı demedim zaten sadece böle demişimdir dedim o da açıksözlü olabilmek adına..=)
16 Eylül 2007 04:29
lord of drinks
eski defterleri açtırmayın simdi :P
16 Eylül 2007 04:29
rus ruleti
hıı evet hatırladım bak nickim ile ilgili msj atanlara hiç cvp vermiyorumda:)küfretmedım de saydım ıcımden yıne bırseyler:P
(1) 16 Eylül 2007 04:29
sedobik
herseyede bi cvbı war maşalah:)
ivy demis ki:
yaratıcı demedim zaten sadece böle demişimdir dedim o da açıksözlü olabilmek adına..=)
16 Eylül 2007 04:30
lord of drinks
gerektiğinden az açıksözlü
gerektiğinden fazla kibar
;)
ivy demis ki:
sedobik
tamam bi daha olmaz al bakiyim o saydıklarii geri cbk:)
rus ruleti demis ki:
hıı evet hatırladım bak nickim ile ilgili msj atanlara hiç cvp vermiyorumda:)küfretmedım de saydım ıcımden yıne bırseyler:P
anthony casso cesare
Adam napsın TC Kimlik non ile ilgili mi mesaj atsın, hey allaam:D
Seni burda yabancı birine ifade eden ilk şey nikin ikincisi profil resmin bu konuda da muhalefet yapma ya:)
rus ruleti demis ki:
(4) 16 Eylül 2007 04:30
just ivy
haydaa ne istionuz benden sahur sahur yaa :(
16 Eylül 2007 04:32
rignahic
taner senin nicki her gördükçe , aklıma geliyorr . yardın beni gece gece..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14323
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!