bu fotoğrafınla mı dediler sana işte sensin diye:)
işte o benim demis ki:
işte o sensin:)
yaratıcıyı bilmem de en çok aldıgım mesaj bu..hayır bu mesaja ne gibi bi cevap beklenir o da merak konusu!!!??
(6) 16 Eylül 2007 03:21
mona roza
mizac meselesi bi yerde..sanat falan değil bu...ama sana önerim çabuk kanma..her zaman benim gibi iyi niyetlisine rastlayamazsın :)
kalp gözüyle gördüm zaten seni..ilk msjda anladım ben biçok şeyi..sen çok farklısın..kafiyeli oldu bi de şu yaştan sonra şiir bile yazdırtacaksın bana..
16 Eylül 2007 03:22
tutaste
işte o benim demis ki:
işte o sensin:)
yaratıcıyı bilmem de en çok aldıgım mesaj bu..hayır bu mesaja ne gibi bi cevap beklenir o da merak konusu!!!??
nickin böyle bir mesaj almaya çok müsait de o yüzden:))
(1) 16 Eylül 2007 03:24
utanmaz'adam'
abartmadan lütfen...sonuçta hepimiz insanız..
mona roza demis ki:
mizac meselesi bi yerde..sanat falan değil bu...ama sana önerim çabuk kanma..her zaman benim gibi iyi niyetlisine rastlayamazsın :)
kalp gözüyle gördüm zaten seni..ilk msjda anladım ben biçok şeyi..sen çok farklısın..kafiyeli oldu bi de şu yaştan sonra şiir bile yazdırtacaksın bana..
16 Eylül 2007 03:24
' işte o benim
yok fotograf ayrımı yapmıyolar sağolsunlar hangisi rastgelirse;)
16 Eylül 2007 03:25
mona roza
abartmadan lütfen...sonuçta hepimiz insanız..
şansını zorlama istersen soğuyacam bak..2 güzel laf etsen
elchina
hangi birini yazsam acaba:))
tutaste
elchina demis ki:
hangi birini yazsam acaba:))
sağ baştan başla..
16 Eylül 2007 03:27
utanmaz'adam'
mona roza...şiiri de etkileyici.
mona roza demis ki:
16 Eylül 2007 03:27
cagacu
banada hiç msj gelmiyor hıh...
Fotoma bi araba bide gözlük koysam gelir mi?
(2) 16 Eylül 2007 03:28
mona roza
mona roza...şiiri de etkileyici
kendi gibi dimi
16 Eylül 2007 03:29
utanmaz'adam'
bi de o çeşmenin başında tam abdest alma pozisyonuna girmişin..seni dini bütün namazında niyazında biri sanaraktan attım o mesajı..
mona roza demis ki:
mona roza...şiiri de etkileyici
kendi gibi dimi
16 Eylül 2007 03:30
tutaste
mühim olan benim tanımam değil utanmaz adam onun beni tanıyıp tanımadığı değil mi?
16 Eylül 2007 03:31
ivy mrs holi şit
cagacu demis ki:
banada hiç msj gelmiyor hıh...
Fotoma bi araba bide gözlük koysam gelir mi?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14323
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!