yazdıklarını çok kişisel ve ağır buldum açıkçası...dönüp kendine baktın mı ben ne yapmadım diye...ben sizi izledim doğrusu biraz ayrıydınız...öyle istiyorsunuz sandım yoksa her guruba gittim...muhabbet ettim....merhaba kısmına tanık oldum diyemem....ama yazı burdan çıktı gibime geldi....yemekte ortada masa vardı orayada oturmadınız.....sen bi dahakine gel biz(ben olmam belki) hoş ederiz azizim...bir kaç kişisel istatistik de ben vereyim bari....:)
1.70 ironik geldi bana...acaba sen biraz uzun olmayasın....öyleydin azizim.:)
gelişimini tamamlamamış derken neyi kasdettiğini açıkla bi bence....
ben ilk buluşmaya gittiğimde çok iyi karşılandım.....ama ben çok soğuktum...buna rağmen başta taner can azizim olmak üzere aralarına aldılar beni....
bugün şeytan uçurtması azizim le tanıştım mesela....forumlarda bayağı bir papaz olmamıza rağmen:)))-ağbi nasılsın tanıdın mı beni- dedi...çok hoşuma gitti bu...demek ki aslında kantinde fikir çatışıyor kişisel değilmiş bazı şeyler....
ya o kadar okudum tüm sayfaları ama offf ne gerek varki böle seyleree cdden çok ii arklıklar sohbetler kurabilioruz o ortamda bulunmayı çok istedim ben hatta ewden kaçmayı düşündüm ank gelebilmek için düşün yani burda öle toplaşmalar oluoki ben dierine cana atarak gtmek istiorum ehueu tanışmak isterdim bi çok kişiyle ha bu arada zannetmiorumki birine gidip slm nbr dedinde sna poposunu dönüp hıh bööö dilini çıkarıo:) desin ne bilim ben bana sürekli laf sokan hightower arkadaşımla ki sürekli bana laf sokuodu tanıştık ooo burnu havda kokoş vs nbr felan die grdi olaya bnmde ona aaa sen bana böle böle demiştin diip hıh bööö demm grekmior snaırım nese sbhın 6da ne yazdım bilmiom ama sunu sölim cddi süper arklıklar kurabildime inanaıorum :)
16 Eylül 2007 06:22
kretzsche
reju nun profiline resimlerine falan bir baktim, murat kekilli diye bir adam vardi o aklima geldi =)
siteye uye olup kimseyle alakasi yokken 5 gun icinde bir bulusmaya katilip birileriyle kankaya baglamak veya hayatinin askini bulmak gibi amaclar edinmesi bir yana, internette iletisim kurdugu insanlarin gercek hayatta iletisim kurdugu insanlardan farkli olmadiklarini bilmemesi uzucu.
bir de forumlara attigi birkac mesaj var topu topu. arkadasina baslik actirmis, icine de ozenle hazirladigi metni yerlestirmis. simdi basligi okuyup gulup eglenir, arkadaslarina falan anlatir. kim bilir belki de sahte bir uyeliktir, hoslandigi kizdan ilgi gorememis, kalbi kirik bir heriftir. boyle tatmin oluyordur. ne de olsa siteye uye olmak 3 dk suruyor. sonra da istedigin gibi atip tutabiliyorsun
1016 Eylül 2007 06:28
çemberimde gül oya
yavruş önder ben oturuyoduk biri geldi önce önderi selamladı öptü sonra yavruşu selamladı öptü sonra ben elimi bi kaldırdım suratımda masum bi gülümseme, çocuk arkasını dönmüş bile
sonradan öğrendimki o kişi o6uzmuş :)))
ama birazda kişisine bağlı ki off bu bana nie böle yaptı deyip kenara çekilmedim sonradan muhabbet ettik :)))
16 Eylül 2007 10:21
hayda.bre
Kantindeki çoğu kişi eminim dediğin gibi değiller.Şahsen forumdaki arkadaşlara bakarak hepsinin içten doğal olduğuu görüyorum hissediyorum.Tartışma olduğunda kendinin bilerek, geyik olduğunda koparak yazıyorlar.Şahsen fırsatım olursa da gidicem.Herkese buluşmak nasip olsa :)
216 Eylül 2007 10:26
$ahßaz mari.... =))
orta kantin halkı bukadar boş olamaz ya.. mustinin yazdıklarına oturup ciddi ciddi sinir yapmışlar cevap yazmışlar tartışmalar çıkmış. adam makara yabmı$..
$ahßaz mari*** :) demis ki:
orta kantin halkı bukadar boş olamaz ya.. mustinin yazdıklarına oturup ciddi ciddi sinir yapmışlar cevap yazmışlar tartışmalar çıkmış. adam sizle dşk geçiyo :D
pşşşt sen sus bakayım. 2 pc ötemde oturuyosun kaldırma beni ayaga=]
16 Eylül 2007 11:55
fatiii
bi kaç kez ortakantin gibi forumların toplaşmalarına ve dünkü toplaşmaya(toplaşma dedim de yanlış anlamayın :p) da gitmiş birisi olarak kendimden çok emin bi şekilde söylüyorum: bi forum da süper samimi olduğun hatta msn de sabahlara kadar konuştuğun kişi karşına dikilince 180 derece yön değiştirebilio, yüzüne bile bakmıo hatta bazıları.. çok yaşadım bu olayı o yüzden tetikteyim hep... ama bazıları da var ki -dün onlardan çok vardı- daha ilk kez konuştuk onlarla ama ayrılırken sarılarak ayrıldık.. sonuçta bi insanı tam olarak ii bi şekilde forumlardan tanıyamazsınız hayat çok farklı, hayatta önümüzde bi klavye yok..
sinir yapmak? her şey için sinirlerimi yada güzel beynimi yorsaydım şimdiye çoktan komalık olmuştum yaf, gece gece eğlendirdi beni sadece:)
$ahßaz mari*** :) demis ki:
orta kantin halkı bukadar boş olamaz ya.. mustinin yazdıklarına oturup ciddi ciddi sinir yapmışlar cevap yazmışlar tartışmalar çıkmış. adam makara yabmı$..
16 Eylül 2007 12:00
reju
kretzsche demis ki:
reju nun profiline resimlerine falan bir baktim, murat kekilli diye bir adam vardi o aklima geldi =)
siteye uye olup kimseyle alakasi yokken 5 gun icinde bir bulusmaya katilip birileriyle kankaya baglamak veya hayatinin askini bulmak gibi amaclar edinmesi bir yana, internette iletisim kurdugu insanlarin gercek hayatta iletisim kurdugu insanlardan farkli olmadiklarini bilmemesi uzucu.
bir de forumlara attigi birkac mesaj var topu topu. arkadasina baslik actirmis, icine de ozenle hazirladigi metni yerlestirmis. simdi basligi okuyup gulup eglenir, arkadaslarina falan anlatir. kim bilir belki de sahte bir uyeliktir, hoslandigi kizdan ilgi gorememis, kalbi kirik bir heriftir. boyle tatmin oluyordur. ne de olsa siteye uye olmak 3 dk suruyor. sonra da istedigin gibi atip tutabiliyorsun
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14320
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.