ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > Ortakantin BuLuşması ve ev ahaLisinin göZLemLeri
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  8  9  10  11  12  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

tine®©in
tine®©in
hakketen almadı be abi,
lithium demiş ki: tebrik ediyorum. sana dair düşüncelerimde zerre kadar hata yapmadığımı anladm..
derdim polemik yaratmak deil, ama üzüldüm senin adına..bi daha arkadaşlarıma sölicem sana özel olarak selam versinler. gerçi şu saatten sonra senin gideceğin buluşmaya gidenlerin aklından şüphe ederm ama..

bir kere de kendisi de söylemiş buluşmaya gelmedik maksat dışarı cıkmak, benim için de maksat dışarı cıkmaktı , arkadaşlarımı görmek işin cabasıydı, biraz da zaruriyetten geldim tadım yok bu aralar. ama dediğin gibi etliye sütlüye karışmazsan sizin yaptığınız gibi normaldir abicim. artı ben herkesin selamını almak zorunda değilim. yakışıklı değilim, cool hiç değilim ayrıca terbiyesizim hiç bi zaman bunların aksini iddia etmedim zaten. ama profilimi görebilseydin bunları zaten biliyor olurdun değil mi, neyse abicim, senin kim olduğunu cıkaramadım ama ev arkadaşım dediğin kişi ve sevgilisini cıkardım. o tarafa özellikle bakmadm oruçluyum die, ama ayrı takılan cool takılan onlardı. biz buluşmaya geldik, bizi de aranıza alın tarzı bir hareket görmedim hiç.havamda olsam belki gider iki lafın belini kırardım ama dediğim gibi tadım yok arkadaşlarımla bile konuşmadım keza oraya maç seyretmeye gittim öncelik olarak. o merhabayı duymadım ama ortaya atılan bir merhabaya atlamam öyle, sadece ne lan bunun derdi tarzı bir bakış atarım o kadar. istatistiğin gerçeğe yaklaşması için mümkün olduğu kadar fazla kişiyle yapılması gerekir, seninki en fazla genelleme olur. memnun kalmadıysan umduğunu bulamadıysan bir daha gelmezsin olur biter. ha ben gelcem diyebilirsin gel abisi ama 35 kişilik kalabalığın cazibe merkezi olmaya bekleme, be arkadaşlarımla bile doğru düzgün konuşamadım. yemekten sonraki barda biraz fırsatm oldu ama orda da gürültü vardı. bir daha buluşmaya gidersen fazla bir şey beklemeden git bu kadar bozulmazsın. hade gene iyisin gerçekte cekemediğin dikkati burda cektin ama keşke bu yolu kullanmasaydın be arkadaşım. o kadar geldin maç kaç kaç bitti ondan haberin var mı bi tek onu merak ediyorum ben:))))

reju demis ki:

aklınız almamış beni ya=/

12   16 Eylül 2007 02:50   mesajın adresini al  

lord of drinks
lord of drinks
16 Eylül 2007 03:02   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
ayrıca akıl var mantık var kız bulmak için halı saha maçı aktivitesine gidilir be abi:) hade amerikada olsak pon pon kızlar filan neyse de
16 Eylül 2007 03:06   mesajın adresini al  

lord of drinks
lord of drinks
valla hiç ponpon kızlara bakmak için maça gitmedim..
16 Eylül 2007 03:09   mesajın adresini al  

utanmaz'adam'
utanmaz'adam'

çünkü sen de biliyodun dimi ponpon kızlar yerine kıllı bacaklar çıkacağını..:))seni seni..

lord of drinks demis ki:

16 Eylül 2007 03:10   mesajın adresini al  

mona roza
mona roza
utanıyorum ama evet gittim :p

lord of drinks demis ki:

16 Eylül 2007 03:11   mesajın adresini al  

lord of drinks
lord of drinks
:D:D
16 Eylül 2007 03:14   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
utanıyorum ama evet gittim :p
sonuç ne peki? hayır gençlere taktik olsun babında soruom kendim için bişi istiosam namerdim:)
16 Eylül 2007 03:43   mesajın adresini al  

reju
reju
get a life
16 Eylül 2007 03:50   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
pazardan mı getem yohsa marketten mi? hangisi daha uygun sence?

reju demis ki:

get a life

1   16 Eylül 2007 03:58   mesajın adresini al  

reju
reju
pazar pls
16 Eylül 2007 04:01   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
peki bi ara görürsem alırım aklımda bulunsun benimki eskimişti zaten
16 Eylül 2007 04:13   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  8  9  10  11  12  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009