hakketen almadı be abi,
lithium demiş ki: tebrik ediyorum. sana dair düşüncelerimde zerre kadar hata yapmadığımı anladm..
derdim polemik yaratmak deil, ama üzüldüm senin adına..bi daha arkadaşlarıma sölicem sana özel olarak selam versinler. gerçi şu saatten sonra senin gideceğin buluşmaya gidenlerin aklından şüphe ederm ama..
bir kere de kendisi de söylemiş buluşmaya gelmedik maksat dışarı cıkmak, benim için de maksat dışarı cıkmaktı , arkadaşlarımı görmek işin cabasıydı, biraz da zaruriyetten geldim tadım yok bu aralar. ama dediğin gibi etliye sütlüye karışmazsan sizin yaptığınız gibi normaldir abicim. artı ben herkesin selamını almak zorunda değilim. yakışıklı değilim, cool hiç değilim ayrıca terbiyesizim hiç bi zaman bunların aksini iddia etmedim zaten. ama profilimi görebilseydin bunları zaten biliyor olurdun değil mi, neyse abicim, senin kim olduğunu cıkaramadım ama ev arkadaşım dediğin kişi ve sevgilisini cıkardım. o tarafa özellikle bakmadm oruçluyum die, ama ayrı takılan cool takılan onlardı. biz buluşmaya geldik, bizi de aranıza alın tarzı bir hareket görmedim hiç.havamda olsam belki gider iki lafın belini kırardım ama dediğim gibi tadım yok arkadaşlarımla bile konuşmadım keza oraya maç seyretmeye gittim öncelik olarak. o merhabayı duymadım ama ortaya atılan bir merhabaya atlamam öyle, sadece ne lan bunun derdi tarzı bir bakış atarım o kadar. istatistiğin gerçeğe yaklaşması için mümkün olduğu kadar fazla kişiyle yapılması gerekir, seninki en fazla genelleme olur. memnun kalmadıysan umduğunu bulamadıysan bir daha gelmezsin olur biter. ha ben gelcem diyebilirsin gel abisi ama 35 kişilik kalabalığın cazibe merkezi olmaya bekleme, be arkadaşlarımla bile doğru düzgün konuşamadım. yemekten sonraki barda biraz fırsatm oldu ama orda da gürültü vardı. bir daha buluşmaya gidersen fazla bir şey beklemeden git bu kadar bozulmazsın. hade gene iyisin gerçekte cekemediğin dikkati burda cektin ama keşke bu yolu kullanmasaydın be arkadaşım. o kadar geldin maç kaç kaç bitti ondan haberin var mı bi tek onu merak ediyorum ben:))))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14320
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.