ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > Ortakantin BuLuşması ve ev ahaLisinin göZLemLeri
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  8  9  10  11  12  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

jan
jan

mephistom a katılıyorum , inanmayan gitsin görsün canımı :D
istanbul tayfası hakkındaki görüşlerine de katılıyorum : )

purepoison(can):):) demis ki:

ooooooooo ama bomba bu yaaaa valla bu ist tayfası öle samimi öle samimi anlatamm öle sıcak merhabalr öle sıcak dostluklar varkli anlatamm cddi sölüorum sanırım bu ankarann problemi biz çok ii dostluklar kurduk daha demin konuştuk ülküyle cddi anlamda sağlam dostluklar kuruyoruz sanırım dedik sanırım biz samimiyiz:)
not:
mephisto dioki ;
valla ben ,purepoison,carmenta,resimlerimizde göründümüzden çok daha güsel,yakışıklıyız inanmayan gelsin tanışsın:)=)

1   16 Eylül 2007 01:17   mesajın adresini al  

tosi
tosi
yazının son bölümünü okudum sadece hikaye kısmını geçtim..reju kin kusmuş sanki:) seni aralarına almadılar mı ?
 6   16 Eylül 2007 01:33   mesajın adresini al  

reju
reju
Arkadaşlar yazıyı bambaşka bir dünyada bambaşka bir kafayla yazdım.

Kurulan istatistiklerin biraz üstünde olabilir. Normaldir. Merhaba deyip yanıt alamadıgım insanları istedigim kadar yermek , mizahi istatistiklerde oynama yapmak en büyük hakkımdır =]
16 Eylül 2007 01:37   mesajın adresini al  

lithium
lithium
@reju:

yani 4-5 gün önce..

İnternette profillerine tıklayıp , begendigimiz kızların %80i suratına bakılmayacak kadar çirkin.
-İnternette profiline bakıp yakışıklı dedigimiz erkeklerin %60ı 1.70den kısa , ve gelişimini tamamlayamamış.
-İnternette profiline baktıgımız veya bakmadıgımız insanların %80i kendilerine merhaba denildiginde ne cevap verecegini bilmiyor. Veya kendini merhaba cevabı vermeyecek kadar cool hissediyor.
-İnternette profiline baktıgımız veya bakmadıgımız insanların yüzde %85i gerçek hayatta iki lafı bir araya getiremiyor. Ve çevresiyle iletişime geçmek için klavyeye ihtiyaç duyuyor.
-İnternette profiline baktıgımız veya bakmadıgımız insanların çok çok azı bu yazıyı okuyor.
-Şuan bu yazıyı okuyan insanların çoğu kendini bu istatistiklerin dışında tutabilecek kadar büyük bir yalana kendini inandırmış durumda.

bunlardan anlamlı istatistiksel(!) tespitlerin..

şu sitedeki insanların ambalajı yerine düşündükleriyle ilgilenmeyi deneseydin keşke.. çok yanlış düşünmüşsün her ne kadar o buluşmada olmasam da yazdıklarından çok rahatsız oldum. ank.da defalarca arkadaşlarımla (yani kantin ahalisiyle) buluştum. ama ne ben ne de onlar oturupta kimseyi dış görünüşlerine göre değerlendirmediler. bunu burdaki paylaşımlarının sadece 4-5 günlük olmasına bağlıyorum. ii ki orda deilmişim ki ben bu buluşmada olmadığım için *yazdıklarını okuyunca* çok memnun oldum.
derme çatma istatistiklerinin içine dahil olmak rahatsız edecekti beni.. ii ya da kötü..
 15   16 Eylül 2007 01:38   mesajın adresini al  

gülin l'angelo
gülin l'angelo
valla biz snn merhaba dediğini fln duymadık duysak neden karşılık vermeyelim ki :S
16 Eylül 2007 01:38   mesajın adresini al  

lithium
lithium
mizahi istatistik? ilk defa duydum.. ben bizim hocalar bi sorayım nasıl bi şey bu die..
ne olursa olsun yaptığın açıklamayı mantıklı kılmaz..
en başlarını okurken eğlendim,doğru.. ama o sondakiler nedir yaa?!

reju demis ki:

Arkadaşlar yazıyı bambaşka bir dünyada bambaşka bir kafayla yazdım.

Kurulan istatistiklerin biraz üstünde olabilir. Normaldir. Merhaba deyip yanıt alamadıgım insanları istedigim kadar yermek , mizahi istatistiklerde oynama yapmak en büyük hakkımdır =]

16 Eylül 2007 01:39   mesajın adresini al  

reju
reju

tosi demis ki:

yazının son bölümünü okudum sadece hikaye kısmını geçtim..reju kin kusmuş sanki:) seni aralarına almadılar mı ?

ouu beni aralarına almadılar cidden =/

bide üşenmeyip okuyverseydin yorum yazmadan önce zZzzZzz
16 Eylül 2007 01:40   mesajın adresini al  

kafamagöre
kafamagöre
valla kardeş cok ıyı gözlem yapmıŞşın yaaa
16 Eylül 2007 01:42   mesajın adresini al  

nicht
nicht
peki neden?
neden bu kadar öfkelisin?
çok da kırıcı bi yazı olmuş.kimseyi tek bi buluşmada oturduğun kısacık süreyle tanıyamazsın.

ilerde iş hayatında da aynı mantıkla başarılar dilerim ^_^
 10   16 Eylül 2007 01:44   mesajın adresini al  

sweetdreams
sweetdreams
Ne buluşması,kim gelmiştir alakam yok,ilgilendirmiyor da sıkıntıdan okudum yazıyı ama bu kadar üşenmeyip uzunca bir saçmalık döşediğine göre çok büyük ümitlerle gidip elin boş dönmüşsün ve dur şunu bir sitede kusayım demişsin...profillerin kurbanı olmuş istatistiksel arkadaşım...sen o istatistiklerin neresinde duruyorsun acaba?
boş işlere kafa yormak
saçmalamanın verdiği dayanılmaz hafiflik
 8   16 Eylül 2007 01:46   mesajın adresini al  

tosi
tosi
ouu beni aralarına almadılar cidden =/

bide üşenmeyip okuyverseydin yorum yazmadan önce zZzzZzz

reju fikrine saygı duyuyorum çünkü senin fikrin olabilir mutlu olmamış olabilirsin kimlerden bahsediyosun bilmiyorum.Buluşmaya kimler gitti bilmiyorum ama çirkin güzel kısmını geçtim gelişimini tamamlayamamış biraz ağır olmuş sanki dimi? bu yüzden kin kusmuşsun işte bariz.
16 Eylül 2007 01:47   mesajın adresini al  

tutaste
tutaste
buluşmada değildim öncelikle bunu söyleyeim..

ama gittiğim bir buluşmada kantinden olmadığını bildiğim alakasız biri uzaktan ellerini kaldırıp ''merhaba'' diye bağırıp selam vermeye çalışırsa sadece bakarım ne yapmak istiyor bu diye..eğer arkadaşım dediğin kantin üyesi şahıs seni kantindeki diğer üyelere bu benim ev arkadaşım diyerek tanıtsaydı ve sen selam verdiğin halde bu insanlar da almamış olsaydı bir bakıma haklısın derdim..ama sen tutup da iddiaya benzer bir tavırla kalabalığa doğru bağırırsan merhaba diye kusura bakma da senin selamını alandan şüphe derim ben..millete laf söylemeden önce keşke bir düşünseydin yaptığım ne kadar mantıklıydı ve beklentim neydi de ne gördüm diye..

iğne ve çuvaldız meselesini hatırlatmak istiyorum ve çekiliyorum..
 5   16 Eylül 2007 01:52   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  8  9  10  11  12  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009