ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > Ortakantin BuLuşması ve ev ahaLisinin göZLemLeri
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  8  9  10  11  12  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 109 - 120

reju
reju
20kişi tarafından alkışlanan , yazdıgımı anlamayan 10 -15 kişi tarafından yerden yere vurulan bir yazıyı neden silersinizki? şakamısınız? bumudur olay yani?
17 Eylül 2007 13:38   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
20 kişinin alkışlaması yazdıklarının doğru düzgün olduğu manasına gelmez..
 1   17 Eylül 2007 13:55   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
tüh.. silmeselerdi keşke.. görmeyenler varsa çok üzülürüm keşke engin istatistik bilginden ve gözlem yeteneğinden onlar da faydalanabilselerdi.. neyse bi dahakine artık.. biz çirkin kızlar ve kısa boylu gelişimini tamamlayamamış erkekler olarak her buluşmaya bekleriz.. onur konuğu olarak..
17 Eylül 2007 14:00   mesajın adresini al  

reju
reju

boomerang ¹³ demis ki:

20 kişinin alkışlaması yazdıklarının doğru düzgün olduğu manasına gelmez..

herkesin dogrusu başka. bambaşka. buna sen karar veremezsin.
17 Eylül 2007 14:30   mesajın adresini al  

reju
reju
ki dogru olmasa bile , o yazı burda kalmalıydı. bukadar insan o yazının üstüne yorum yazdı. bu topici okumamış x birinin topice tıkladıgını düsünelim. bir yazı var -silinmiş- millet ona 6 sayfa yorum yazmış. yorumları okuyabiliyoruz ama yazıyı okuyamıyoruz?

ayrıca ve ayrıca , bu topicin en üstünde yazan falan filan , aktivite tarzı ipuçlarıda küfürle degiştirilmiş. yazımı hakaretten silen birimi yaptı bunlarıda? biz yapmadık çünkü!
17 Eylül 2007 14:33   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
reju,

öncelikle yazdıklarına yorum yapmak istiyorum, sonrasında neden silindiğine dair yorumumu yapacağım..

efenim, biz toplanıp 7-8 kişi istanbul'dan kalkıp ankaraya geliyoruz, ve diyoruz ki toplaşacağımız bir etkinlik olsun diye halı saha maçı ayarlayalım.. ki ayarlıyoruz.. ve 7-8 kişi yaklaşık 8 (sekiz) saat süren bir yolculuktan sonra ankaraya geliyoruz, 1-2 saat de olsa peter pan rumuzlu arkadaşımızın evinde soluklanıyoruz o yorgunlukla, amacımız maç değil, görüşmek, tanışmak, eğlenmek olsun diye maçtan önce maçın olacağı yerde oluyoruz..

ki maça 5 dk kalmışken biz istanbuldan gelmişken tek haneli milyonluk şehirden karşımıza bir rakip henüz çıkmamış bulunmaktaydı.. ama sa'olsunlar ki geldiler geç de olsa, bizden birileri geçse de karşı takıma tamamladık.. amacımıza ulaştık belirli kişiler maç yapacaktı, diğerleri izleyecekti sonrası ve öncesi sohbet muhabbet olacaktı..

ben, şahsen seni sadece kenarda otururken gördüm, ötesinde ise yemek yerken etrafımdakilere ''e abi bunlar kim? gelsinler ya?'' dedim, sonrasında bir kaç arkadaşım ''ya, sizde buraya gelsenize'' denmesine rağmen, gelmemeyi ve hatta ''dört kişiyiz sığamayız'' demeyi uygun gördünüz, yer sorun değildi ayaklansaydınız 8 kişilik yer de açılırdı, kaldı ki bunu eleştirmem bile, ''ev ahalisi'' altında oturun, bu bir tercihtir..

merhaba durumunda ise, o kişisel bu merhabayı duymamış olabilirler, çekinmiş olabilirler, kendilerine söylenmemiş sanabilirler, her şey olabilir..

ama sen bunların hepsini kenara bırakıp, bir incelemede bulunmuşsun..

ve orada 30 kişi var, o 30 kişi birbirini tanımıyordu, tanıyanı da vardı.. Ama ben çoğu kişiyi tanımadığım halde akşam yemeğe çağırdım, selam verdim, elimi kaldırıp “merhaba” demedim.. yanlarına gidip 1 dk’da olsa sohbet ettim.. bunu becerebildim..

ve biliyor musun? Boyum 1,62..

ve inanır mısın 24 yaşındayım.. bunun için de özür de dilerim..

ayrıca üzgünüm, maçtayken merhabanı duymadığım için..

üzgünüm, gelişimini tamamlayamamış bir birey olduğum için..

bunları yazdıktan sonra benden alkış bekleyemezsin herhalde..

hayır, sorun ben de değilim, zira bir çok başlık altında kendi boyumun hakkında da bir çok geyiğimde mevcuttur..

tüm bunları geçiyorum, ve oradaki 30 kişi üzerinden bir inceleme yapıp, çirkin, kısa boylu, gelişmemiş, iki kelimeyi bir araya getiremeyen gibi sıfatlar, veya tamlamalarıyla kimseyi yargılayamazsın, böyle ithamlarda bulunamazsın, bu geyik olsa bile..

bir sorunun olduysa, beğenmediysen bunları da kişi, kişi belirtirsin, kimseyi kitle olarak eleştiremezsin..
yorumunun silinmesine gelince, ben şikayet ettim, ve silinmesi gerektiğini nedenleriyle belirttim ve yöneticiler tarafından silindi..

kaldı ki nedenler zaten üstte..

o küfürlere gelince onları da ben yazdım, yönetime şikayet et eğer manalı ise onlar da silinecektir..

kaldı ki o küfürlere biraz baksan, biraz bir şeyleri araştırıp inceleyip tartıp ondan sonra yazsan daha manalı olacaktır..

lütfen, insanların dış veya iç durumları ile ilgili hakarete varan yorumlar yapma..

lütfen..
 8   17 Eylül 2007 14:53   mesajın adresini al  

lady lazarus
lady lazarus
Siteye yeni giriş yapanlardan biriyim. Yazılanları okuduğumda aslında reju'nun tavrından çok da farklı görmedim diğer arkadaşların konuyla ilişkilenme biçimlerini. Neden hep kendi haklılığımızı ortaya koymak için ötekinin zayıf yanlarını kullanır ve egomuza tavan yaptırarak sayı toplamaya çalışırız. Bana kalırsa bu arkadaşımız aranızda herhangi birinin yapabileceği,üzerinde düşünülmemiş ya da doğru analiz edilmemiş alelade bir yorumda bulunmuş. Evet, kadın ve erkeği popülist kültür tarafından dayatılan fiziksel güzellik anlayışıyla değerlendiren bu arkadaşın bakış açısı ve eleştiri tarzı talihsiz olabilir ancak çoğunluğun bu değerler üzerinden diğerleriyle ilişki kurduğu düşünülürse bu noktada arkadaşın asıl talihsizliği bunu söze dökmek olmuş! Kendisini günah keçisi ilan etmeye de gerek yok, bu forumda buna karşıt düşünce geliştirdiğini idda eden arkadaşlardan kaçının samimi olduğunu hiçbirimiz bilemeyiz. Madem bu tür buluşmalar sosyalleşmek ve insanları kazanmak için yapılıyor, o halde amacına uygun davranıp olayı şeytan taşlamaya dönüştürmemek ve öteki ni dışlamamak ancak dönüştürmek gerektiği kanısındayım.
17 Eylül 2007 14:57   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³

orada 30 kişiden fazla kişi vardı.. ve emin ol ki 15 kişi kadarını ilk kez görüyor ve tanımıyordum..

ama tanıştık, dediğim gibi 1-2 dakika olsa da konuştuk..

bunu yapmayan veyahut yapamayan biri veya birileri varsa bunlardan yola çıkarak, analiz yaptım, geyik yaptım, yüzdeleri abarttım, mizah yaptım diyerek hakaret edemez..

gerçek şudur ki, burası bir bilgi paylaşımı sitesidir.. tüm diğer siteler gibi..

tanışılır da sonrasında..

buluşma yapıldı 30'un üzerinde insan tanışıp, sosyalleşti kendi içlerinde, 3 kişi buna katılmadı..

buluşma amacına ulaştı..

lady lazarus demis ki:

Siteye yeni giriş yapanlardan biriyim. Yazılanları okuduğumda aslında reju'nun tavrından çok da farklı görmedim diğer arkadaşların konuyla ilişkilenme biçimlerini. Neden hep kendi haklılığımızı ortaya koymak için ötekinin zayıf yanlarını kullanır ve egomuza tavan yaptırarak sayı toplamaya çalışırız. Bana kalırsa bu arkadaşımız aranızda herhangi birinin yapabileceği,üzerinde düşünülmemiş ya da doğru analiz edilmemiş alelade bir yorumda bulunmuş. Evet, kadın ve erkeği popülist kültür tarafından dayatılan fiziksel güzellik anlayışıyla değerlendiren bu arkadaşın bakış açısı ve eleştiri tarzı talihsiz olabilir ancak çoğunluğun bu değerler üzerinden diğerleriyle ilişki kurduğu düşünülürse bu noktada arkadaşın asıl talihsizliği bunu söze dökmek olmuş! Kendisini günah keçisi ilan etmeye de gerek yok, bu forumda buna karşıt düşünce geliştirdiğini idda eden arkadaşlardan kaçının samimi olduğunu hiçbirimiz bilemeyiz. Madem bu tür buluşmalar sosyalleşmek ve insanları kazanmak için yapılıyor, o halde amacına uygun davranıp olayı şeytan taşlamaya dönüştürmemek ve öteki ni dışlamamak ancak dönüştürmek gerektiği kanısındayım.

17 Eylül 2007 15:04   mesajın adresini al  

reju
reju
o yazının silinip yorumların burda kalması büyük bir saçmalık. başka birşey söylemiyorum.

lady lazarus, beni anlayan birilerin olması beni sevindirdi. teşekkür ederim yazın için.
17 Eylül 2007 15:23   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
iyi o zaman ben sana hakaret edeyim..

mesela, ne diyim, şey diyim..

sik kafalı japon askeri diyim..

sonra bir kaç kişi üstüne yorumda bulundu diye..

hassiktir yahu nasıl silinecek ki bu olsun..

hakkaten ha siktir yahu..

haklısın,

ben zaten üyeliğinin dondurulması ve başlığın kapanmasını talep etmiştim..

reju demis ki:

o yazının silinip yorumların burda kalması büyük bir saçmalık. başka birşey söylemiyorum.

lady lazarus, beni anlayan birilerin olması beni sevindirdi. teşekkür ederim yazın için.

17 Eylül 2007 15:29   mesajın adresini al  

barış baykul
barış baykul
Şahsen benim yorumum gayet yapıcıydı:)Bir daha buluşmaya katılırsa nasıl bir yol izlemesi gerektiğini bile açıkladım ,tek yapması gerken iki kelimeyi sadece klavye başında değil insanlar ile yüzyüzeykende bir araya getirmesiydi.
17 Eylül 2007 15:34   mesajın adresini al  

lady lazarus
lady lazarus
Teşekkür etmene gerek yok reju. Taraf olmak gibi bir derdim yok sadece empati kurmaya çalışıyorum. Sana yöneltilen eleştirilerin içeriğine değil, ifade biçimlerine ve ne kadar samimi olup olmadıklarında takıldım. Analizlerinin yanlışlığını seninle aynı metodu izleyerek eleştiren arkadaşların, aslında senden farklı olmadıklarını söylemeye çalışıyorum sadece. Dilin kemiği olmalı, düşüncelerimizin yanlışlığını kavrayıp düzelttiğimizde henüz geç olmuş sayılmaz, ama söz ağızdan çıkınca mesaj iletilmiştir bir kere...Bizi biz yapan verdiğimiz kararlarsa,düşünceyi eyleme dönüştürene kadar geçen o çok kısa süre aslında insan için en kritik zaman dilimi değil midir?
 1   17 Eylül 2007 15:48   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  8  9  10  11  12  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 109 - 120

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009