ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
beheyyyy buraya gözlemleri yazsak inan bi kitap olur valla:)
ama ilerleyen sayfalarda belirteceğim :)
16 Eylül 2007 00:11
-aéquítas-
reju begendim yazını alkıslar sana gelior
16 Eylül 2007 00:13
damageerror~assesbrb
bence de ilginç bir buluşmaydı. bahçeşehir tayfası dışında olanları pek tanıyamadım. :D
16 Eylül 2007 00:14
şeyma altunkaynak
bende tanımıyordum ama eğlendim, zaten kimse de beni tanımıyodu :D hehe
16 Eylül 2007 00:22
rignahic
bende büyük bir yüzsüzlükle (2günlük üye olmama ragmen) geldim halı saha macınızı izlemeye..aksamki etkinliginize katılacaktım , fakat agrılarım sonucu(bulusmaya gelmeden önce motorumla küçük bir kaza geçirdim ) eve dönmek zorunda kaldım..umarım essegin kulagına su kaçırıncaya kadar eglenmissinizdir. , bir dahaki organizasyona kadar esenlikler diliyorum
veeee ...istanbul tayfasını en içten dileklerimle kutlar ankara tayfasınada tesüflerimi sunarım :P
16 Eylül 2007 00:32
fralulet.gozde
yorum yoqq>>>
16 Eylül 2007 00:34
gülin l'angelo
ay hadi ya geçmiş olsn cnm
ii yaptın yaw gelmekle görmüş olduk seni de =)
lospichos demis ki:
bende büyük bir yüzsüzlükle (2günlük üye olmama ragmen) geldim halı saha macınızı izlemeye..aksamki etkinliginize katılacaktım , fakat agrılarım sonucu(bulusmaya gelmeden önce motorumla küçük bir kaza geçirdim ) eve dönmek zorunda kaldım..umarım essegin kulagına su kaçırıncaya kadar eglenmissinizdir. , bir dahaki organizasyona kadar esenlikler diliyorum
veeee ...istanbul tayfasını en içten dileklerimle kutlar ankara tayfasınada tesüflerimi sunarım :P
16 Eylül 2007 00:38
grubble
evet ben profildeki fotoğraflarımdan daha çirkinim gerçekte hatta burada kendimi pazarlamak için photoshop yapıyorum=))
şaka bir yana ben de buluşmadaydım.
selam verene verdim, verebildiklerime verdim ama suratına bakmayan insana heyyyooooo bana selam ver diyecek halim yoktu...
hoş sohbetler de ettim edebildiklerimle ki 30 kişiyle birden hoş sohbet edememem doğal olmalı...
eğlenebildiğim kadar eğlendim güzel insanlar da kazandım ayrıca...
bilmeden cool takıldığım varsa da özür diler bir dahaki buluşmada telafi ederim.
saygılar ve sevgiler...
516 Eylül 2007 00:40
chi sj
uzunca yorumu okuduktan sonra buluşmalara gitmemek akıl karı gibi göründü,katılan kişilerin dış görünüşleriyle bu kadar ilgili bir ahali olacağını tahmin etmezdim..çirkin olduğum anlaşılacaktı,yırttım,oley..
1016 Eylül 2007 00:43
purepoison(can):):)
ooooooooo ama bomba bu yaaaa valla bu ist tayfası öle samimi öle samimi anlatamm öle sıcak merhabalr öle sıcak dostluklar varkli anlatamm cddi sölüorum sanırım bu ankarann problemi biz çok ii dostluklar kurduk daha demin konuştuk ülküyle cddi anlamda sağlam dostluklar kuruyoruz sanırım dedik sanırım biz samimiyiz:)
not: mephisto dioki ;
valla ben ,purepoison,carmenta,resimlerimizde göründümüzden çok daha güsel,yakışıklıyız inanmayan gelsin tanışsın:)=)
316 Eylül 2007 01:04
jan
buluşmanızla herhangi bir alakam yok , sadece baştaki uzun yorumu (reju)okudum..Arkadaşım görüşünü belirtmiş , saygım var ..Ama ilk defa bir bulusma çerçevesinde görselliğe bu kadar ağır yüklenildiğine şahit oluyorum.Bir de sanki elde çokça veri varmış gibi , bir takım istatistiksel saptamalarda bulunulmuş..
Yani bu arkadaşlar güzel değilse, kısa boyluysa , (bu da ilginç) gelişimini tamamlayamadıysa ne oluyor? Bu sadece bir buluşma değil miydi ya bu istatistiklere ne ihtiyaç vardı? Tuhaf geldi yani o yüzden yazma gereği hissettim..
İnsanların 'merhaba diyememe' sorununa aynen katılmakla beraber , geri kalan istatistiki ve aynı zamanda göreceli olan yorumlarını malesef çok saçma buldum reju arkadaşım..Bu da benim yorumum , umarım yanlış anlamazsınız..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14320
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.