| |
$ahßaz mari.... =))
|
|
|
~ 349 gün
|
|
| |
utanmaz'adam'
|
beheyyyy buraya gözlemleri yazsak inan bi kitap olur valla:)
ama ilerleyen sayfalarda belirteceğim :)
|
|
~ 349 gün
|
|
| |
-aéquítas-
|
reju begendim yazını alkıslar sana gelior
|
|
~ 349 gün
|
|
| |
damageerror~assesbrb
|
bence de ilginç bir buluşmaydı. bahçeşehir tayfası dışında olanları pek tanıyamadım. :D
|
|
~ 349 gün
|
|
| |
şeyma altunkaynak
|
bende tanımıyordum ama eğlendim, zaten kimse de beni tanımıyodu :D hehe
|
|
~ 349 gün
|
|
| |
rignahic
|
bende büyük bir yüzsüzlükle (2günlük üye olmama ragmen) geldim halı saha macınızı izlemeye..aksamki etkinliginize katılacaktım , fakat agrılarım sonucu(bulusmaya gelmeden önce motorumla küçük bir kaza geçirdim ) eve dönmek zorunda kaldım..umarım essegin kulagına su kaçırıncaya kadar eglenmissinizdir. , bir dahaki organizasyona kadar esenlikler diliyorum
veeee ...istanbul tayfasını en içten dileklerimle kutlar ankara tayfasınada tesüflerimi sunarım :P
|
|
~ 349 gün
|
|
| |
fralulet.gozde
|
|
|
~ 349 gün
|
|
| |
gülin l'angelo
|
ay hadi ya geçmiş olsn cnm
ii yaptın yaw gelmekle görmüş olduk seni de =)
lospichos demis ki:
bende büyük bir yüzsüzlükle (2günlük üye olmama ragmen) geldim halı saha macınızı izlemeye..aksamki etkinliginize katılacaktım , fakat agrılarım sonucu(bulusmaya gelmeden önce motorumla küçük bir kaza geçirdim ) eve dönmek zorunda kaldım..umarım essegin kulagına su kaçırıncaya kadar eglenmissinizdir. , bir dahaki organizasyona kadar esenlikler diliyorum
veeee ...istanbul tayfasını en içten dileklerimle kutlar ankara tayfasınada tesüflerimi sunarım :P
|
|
|
~ 349 gün
|
|
| |
grubble
|
evet ben profildeki fotoğraflarımdan daha çirkinim gerçekte hatta burada kendimi pazarlamak için photoshop yapıyorum=))
şaka bir yana ben de buluşmadaydım.
selam verene verdim, verebildiklerime verdim ama suratına bakmayan insana heyyyooooo bana selam ver diyecek halim yoktu...
hoş sohbetler de ettim edebildiklerimle ki 30 kişiyle birden hoş sohbet edememem doğal olmalı...
eğlenebildiğim kadar eğlendim güzel insanlar da kazandım ayrıca...
bilmeden cool takıldığım varsa da özür diler bir dahaki buluşmada telafi ederim.
saygılar ve sevgiler...
|
|
5 ~ 349 gün
|
|
| |
9a 6
|
uzunca yorumu okuduktan sonra buluşmalara gitmemek akıl karı gibi göründü,katılan kişilerin dış görünüşleriyle bu kadar ilgili bir ahali olacağını tahmin etmezdim..çirkin olduğum anlaşılacaktı,yırttım,oley..
|
|
10 ~ 349 gün
|
|
| |
purepoison(can):):)
|
ooooooooo ama bomba bu yaaaa valla bu ist tayfası öle samimi öle samimi anlatamm öle sıcak merhabalr öle sıcak dostluklar varkli anlatamm cddi sölüorum sanırım bu ankarann problemi biz çok ii dostluklar kurduk daha demin konuştuk ülküyle cddi anlamda sağlam dostluklar kuruyoruz sanırım dedik sanırım biz samimiyiz:)
not:
mephisto dioki ;
valla ben ,purepoison,carmenta,resimlerimizde göründümüzden çok daha güsel,yakışıklıyız inanmayan gelsin tanışsın:)=)
|
|
3 ~ 349 gün
|
|
| |
jan
|
buluşmanızla herhangi bir alakam yok , sadece baştaki uzun yorumu (reju)okudum..Arkadaşım görüşünü belirtmiş , saygım var ..Ama ilk defa bir bulusma çerçevesinde görselliğe bu kadar ağır yüklenildiğine şahit oluyorum.Bir de sanki elde çokça veri varmış gibi , bir takım istatistiksel saptamalarda bulunulmuş..
Yani bu arkadaşlar güzel değilse, kısa boyluysa , (bu da ilginç) gelişimini tamamlayamadıysa ne oluyor? Bu sadece bir buluşma değil miydi ya bu istatistiklere ne ihtiyaç vardı? Tuhaf geldi yani o yüzden yazma gereği hissettim..
İnsanların 'merhaba diyememe' sorununa aynen katılmakla beraber , geri kalan istatistiki ve aynı zamanda göreceli olan yorumlarını malesef çok saçma buldum reju arkadaşım..Bu da benim yorumum , umarım yanlış anlamazsınız..
|
|
13 ~ 349 gün
|
|
| |
jan
|
mephistom a katılıyorum , inanmayan gitsin görsün canımı :D
istanbul tayfası hakkındaki görüşlerine de katılıyorum : )
purepoison(can):):) demis ki:
ooooooooo ama bomba bu yaaaa valla bu ist tayfası öle samimi öle samimi anlatamm öle sıcak merhabalr öle sıcak dostluklar varkli anlatamm cddi sölüorum sanırım bu ankarann problemi biz çok ii dostluklar kurduk daha demin konuştuk ülküyle cddi anlamda sağlam dostluklar kuruyoruz sanırım dedik sanırım biz samimiyiz:)
not:
mephisto dioki ;
valla ben ,purepoison,carmenta,resimlerimizde göründümüzden çok daha güsel,yakışıklıyız inanmayan gelsin tanışsın:)=)
|
|
|
1 ~ 349 gün
|
|
| |
tosi
|
yazının son bölümünü okudum sadece hikaye kısmını geçtim..reju kin kusmuş sanki:) seni aralarına almadılar mı ?
|
|
6 ~ 349 gün
|
|
| |
reju
|
Arkadaşlar yazıyı bambaşka bir dünyada bambaşka bir kafayla yazdım.
Kurulan istatistiklerin biraz üstünde olabilir. Normaldir. Merhaba deyip yanıt alamadıgım insanları istedigim kadar yermek , mizahi istatistiklerde oynama yapmak en büyük hakkımdır =]
|
|
~ 349 gün
|
|
| |