ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
İsmail Türüt, yeni albümünde Hrant Dink'in katil zanlıları O.S. ve Yasin Hayal'i birer vatansever olarak niteledi..
Ünlü şarkıcı İsmail Türüt, son albümünde çok tartışılacak sözler içeren bir şarkıya yer verdi. Sözleri sanatçı Ozan Arif'e ait olan Plan yapmayın plan adlı şarkıda, gazeteci-yazar Hrant Dink suikastinin zanlıları O.S. ve Yasin Hayal'i vatansever olarak gösterdi. Olay yaratacak şarkıda O gün öyle desinler, bugün böyle desinler, Fatihalar, Yasinler, bitmez Karadeniz'de. Şerefini şanını, ortaya kor canını, hiç kimse vatanını satmaz Karadeniz'de ifadeleri yer alıyor.
İşte olay yaratacak sözler:
Plan yapmayın plan, gitmez Karadeniz'de. Ne Coni'si neRus'u, pusu kurmasın pusu, bölücülük borusu, ötmez Kara-deniz'de. Bırakın çan çalmayı, Ermenici olmayı, milletböyle dolmayı, yutmaz Karadeniz'de. O gün öyle desinler,bugün böyle desinler, Fatihalar, Yasinler, bitmez Karade-niz'de. Şerefini şanını, ortaya kor canını, hiç kimse vata-nını, satmaz Karadeniz'de. Vatan satsa bir kişi, anında bi-ter işi, Türk ve İslam güneşi, batmaz Karadeniz'de. Bizdevarken bu duruş, emicemiz olsa Bush, alayınız beş kuruş,etmez Karadeniz'de. Anladık var öcünüz, belli kuyruk acı-nız, kargaşaya gücünüz, yetmez Karadeniz'de...
115 Eylül 2007 15:45
^^^^
ne diyebilceğimi bilmiorum...gerçi bu heriften beklenir!
15 Eylül 2007 15:46
iy@z
sadece onlara olsa iyi aynı zmnda beş para etmezler diyerekten necdet sezeri falan da hedef almış arkadaş..
karadeniz türkiye de deil sanki anlamadım bu adamı ya...!
15 Eylül 2007 15:47
fralulet.gozde
ne yapmaya çalışıo bu adaMM>>>
15 Eylül 2007 15:48
sedobik
reklam rant başka bişi diil...!
15 Eylül 2007 15:49
iy@z
dikkat çekmeye çalışıyor
karadenizli insanları arkasna almayı düşünüyor
onları kullanmayı düşünüyor ! ! !
15 Eylül 2007 15:50
^^^^
çok bekler!!
iy@z demis ki:
dikkat çekmeye çalışıyor
karadenizli insanları arkasna almayı düşünüyor
onları kullanmayı düşünüyor ! ! !
15 Eylül 2007 15:52
iy@z
senin kadar umutlu olmayı isterdim ben d masal perisi ama zaten karadeniz halkı türüt ü seviyor..
15 Eylül 2007 15:54
comandante
Ruhu şerefi beş para etmez insanlar bunlar. Sözde vatanını sever ama vatanının adını karaya çıkaracak işlere alkış tutarlar. Müslümanız derler ama allahın verdiği canı allahtan başkasının alamayacağını bilmezler allahın verdiği canı alanı severler. Hiçbir zaman adam olmayacaklar bunlar.
Üzülmemek elde değil. Gerçek karadenizli bu adam ve türevleri değildir. Karadeniz'in adını da müziğini de karalıyorlar. Neyse ki Kazım Koyuncular, Volkan Konaklar ve Fuat saka'lar var da gerçek Karadeniz müziğinin kültürünün ne olduğunu biliyoruz.
415 Eylül 2007 15:55
geronimo
karadenizli olarak kesinlikle katılmıyorum..belki trabzon ve rizeliler sevebilir..ama sadece o kadar..ama tam bi ekip çalışması yapmışlar ,ozan arif türüt falan..hıyarlar..
iy@z demis ki:
senin kadar umutlu olmayı isterdim ben d masal perisi ama zaten karadeniz halkı türüt ü seviyor..
115 Eylül 2007 15:58
landscapist
iyi veya kötü dikkat çekmeye çalışmış ve hedefine de ulaşıyor:( biz karşı koysakda karadeniz halkı onu seviyor ve arkasında hep :(
115 Eylül 2007 15:59
^^^^
bende bi karadenizliyim...ve tanıdığım hiçbir karadenizli bu tip bi düşünce tarzında değil...tmm belki trabzon-rizeli tanımıorum ama onlarda koskoca karadenizde istisnalar bence...
iy@z demis ki:
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14312
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.