ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > teknoloji > online dergiler
dergi cevrimici dergi derrgi online dergi
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

chi sj
chi sj
geçenlerde bir tanesinde arkadaşımın fotoğraf çalışmaları yayınlandı,ben de bu sayede haberdar oldum bu online dergilerden..karıştırdım,içerik olarak para verip aldığımız dergilerden pek farkı yok(araştırınca her türlü ilgi alanına yönelik dergi bulunuyo)

pdf formatında dergiler* de var,adresi girip sayfa kenarına tıklayarak sayfaları çevirdiğimiz dergiler de..

online mı desem çevrimiçi mi desem pek karar veremediğim bu dergilerden bazıları
www.derrgi.com
www.boodergi.com
www.bidebu.com

ağaç kesmeden dergi yaptık,evinizden çıkmanıza gerek kalmadan ayağınıza getirdik misyonundalar..nette vakit geçirmek için iyi aslında ama bu konuda geri kafalıyım sanırım,elimdeki dergi kadar keyif vermedi

bir de şu site var ki üye olduktan(bedava seçeneği de var)sonra kendi derginizi yapabiliyorsunuz:
www.formatpixel.com

internetten kitap okuyanları biliyorum,bu dergiler de görsel olarak çok güzel ama dediğim gibi bana çok keyifli gelmedi..sizin takip ettikleriniz var mı?netten dergi,kitap okumakla alakalı ne düşünüyosunuz?

*pdf formatındaki dergileri bir site bünyesinde toplamış,sevenleri varsa buyrun buradan:
www.pdf-mags.com
 2   15 Eylül 2007 00:35   mesajın adresini al  

soulreaver
soulreaver
Paylaşımın İçin Çok Teşekkürler...*

*Emeğe Saygı...!!!

15 Eylül 2007 00:38   mesajın adresini al  

diela
diela
bence eline alıp karıştırdıın gibi olmaz asla!
bazen ben de kitap fln indiriorum okuyorum
ama asla şöle ayaklarımı uzatıp elime alıp sayfalarını çevire çevire okumak gibi olmuyo.
gerçi ağaç kesilmemesi iyi bişi ama ne biliim...
alışkanlık meselesi heralde :)
15 Eylül 2007 00:42   mesajın adresini al  

chi sj
chi sj
ya aslında şu kendi dergini yapma işi ilgimi çekti,daha tam incelemedim siteyi ama bizden iş başvurularında istenen portfolyo için değişik bir alternatif olabilir,görüşmeden önce email olarak bazı şeyler istiyor bürolar çünkü..

@soulreaver
ben teşekkür ederim
15 Eylül 2007 00:46   mesajın adresini al  

^unforgiven^
^unforgiven^
çok güzel paylaşım gerçekten..dergileri de çok yararlı buldum cidden..hele de birinde sayfaları çevirirken çıkan ses var ya..insanı okumaya motive eden cinsten..
15 Eylül 2007 00:53   mesajın adresini al  

fındık kurduuu:))
fındık kurduuu:))
haberim yoktu bu dergilerden. teşekkürler paylaşım için:)
15 Eylül 2007 01:00   mesajın adresini al  

lithium
lithium
bende www.bakdergisi.com 'u öneririm. güzel grafik çalışmaları ve foto çalışmaları var. çok güzel dizayn edilmiş bir dergi.. indirmesi zahmetli ama inanın değer..:)
haa bi de her ay bi konusu var ve çalışmalarınızı yollayabiliyorsunuz. seçilirse dergiye konuyor.
15 Eylül 2007 01:42   mesajın adresini al  

lithium
lithium
hepsine baktm en çok bidebu'yu sevdim..
daha geniş bi konu yelpazesi var..
15 Eylül 2007 02:26   mesajın adresini al  

p.* selin akay*
p.* selin akay*
derrgi berk tokayin (kurucusu), dergi olayi daha cok sevgiden yapilan bir sey. zira berkinki gayet basarili. pek maddi cikar ya da okunma orani gozetilmez ayri bir zevk o. giren cikamaz. (kendimden biliyorum)
15 Eylül 2007 10:53   mesajın adresini al  

fralulet.gozde
fralulet.gozde
bi bakim bakiMM=)
15 Eylül 2007 13:07   mesajın adresini al  

genco
genco
www.randomdergi.com

adresinden ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz aylık kültür-sanat ve müzik dergisi Random, 10 Eylül tarihinde yayın hayatına diğer basılı dergileri aratmayacak kalitesi ve okuyucu kitlesiyle başlamıştır.
Türk müzik piyasasının önde gelen isimlerinin de katkıda bulunduğu derginin bu ayki sayısında yer alan röportajlar;
Moonspell
U.D.O
Madball
Pentagram
Hande Yener
Aylin Aslım
Malt
Dejavu
Portecho

2 Ekim 2007 01:00   mesajın adresini al  

genco
genco
yeni bir başlık açamadım buraya ekledim.yorumlarınızı bekliyoruz
2 Ekim 2007 01:05   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009