bitanem kıyamam ben ona ya....abi 12 yaş nedir bu ne derece bir sapıklıktır ya...alıcan adamların ...... kesip atıvericen bi kenara....
14 Eylül 2007 20:37
gıro ®
bu herifleri asmak hata...hapiste beslemek de hata..bunların savunulma hakkı da yok...kamu malı yapacan ibneleri gelen giden istediğini yapacak
14 Eylül 2007 20:39
tutaste
insan olamaz bunlar ya!!
14 Eylül 2007 20:41
ülkü özcan
annelerimize kızardk küçükken bizi dışarı çıkarmıolar die(hoş hala yeri gelio kızıoruz ama neyse)
haklılarmış aslında..
şimdi düşünüorum da ben bu dünyaya nasıl çocuk getireyim ki..her dışarı çıktığında aklım başımdan gider..
yazık yani.. ne hale geldik..
bu kıza tecavüz eden yaratıklar kızlarının yanında bi erkek arkadaşlarını görseler döverler ama..
resmen gözlerim karardı..
14 Eylül 2007 20:48
-aéquítas-
mlllet bos sahipsiz buldugu her delige sokuyo
14 Eylül 2007 20:48
mor menekşe
ne demeli ki?
böyle haberleri okudukça erkeklerden nefret ediyorum...iğrenç yaratıklar gibi geliyor...genelleme yapıyorsun diyebilirsiniz..ama bakış açım bi anda değişiyo..bakamıyorum ..kahretsin...
14 Eylül 2007 20:51
-aéquítas-
ne yani bizde simdi genel evlerdeki kadınlara uyuz olup kadınlardan mı nefret edelim
14 Eylül 2007 20:55
daisy=) **solminör**
şimdi ben tam olarak aradaki alakayı çözemedim...
-aéquítas- demis ki:
ne yani bizde simdi genel evlerdeki kadınlara uyuz olup kadınlardan mı nefret edelim
14 Eylül 2007 20:57
hepimiz mehmetçiğiz!
idamı kaldıranlar da utansın!
14 Eylül 2007 21:01
-aéquítas-
aradaki bag sudur ki adamlar zorla tecavuz ediyolar onlarda sokaklara cıkp kendilerini pazarlıyo eger biz onlarla esit kefeye konuluyorsak sizde onlarla aynı kefeye girersiniz demek
14 Eylül 2007 21:03
julians
harika bi ceza yaparlarsa ellerine sağlık
mona roza demis ki:
hapiste böylelerini sağlam bırakmıyorlar en iyi ihtimalle hadım ediyorlar diye biliyorum..
14 Eylül 2007 21:04
demon eva
barda filmini izledikten sora bu o. çocuklarına neler yapıldını az çok gördük savcılar kendileri ön ayak oluyolar nerdeyse..
kanım donuyo nefret ediyorum böyle haberlerş duyunca, aslında nymph'in dediği gibi hala daha kızıyoruz annelerimize babalarımıza böle şerefsizler oldukça kimseye güvenemicez dışarda yaşlı amcalara bakıpta 'ay yazıktır' bile diyesim gelmiyo şerefsiz köpekler.. bi gencin hayatı söndü işte :((
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14284
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.