ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > 12 yaşında 60 tecavüz
60kez yas12 tecavuz
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

fralulet.gozde
fralulet.gozde
Yaşıtları oyun oynarken o, tecavüze uğradı. Bakın zanlılar onu ne ile kandırdı?

Antalya'da bir evde hırsızlık yapmaya çalışan iki kız çocuğu suçüstü yakalandı. İfade vermek için karakola getirilen kız çocuklarının verdiği ifadede korkunç bir gerçek ortaya çıktı.

'MESAJLA ÇAĞIRIP TECAVÜZ ETTİLER'

H.S.'nin(12) adli tabiplikte yapılan muayenesinde, kızlık zarının yırtık olduğu ve bakire olmadığı, zarın eski yırtık olduğuna dair rapor verildi. Küçük kız avukatının yanında verdiği ifadede şunları kaydetti:

“1 yıl önce soyadını bilmediğim Eyüp adlı bir amca bana tecavüz etti. Sonra da arkadaşlarına söyledi, onlar da benimle ilişkiye girdi. 1 yıl boyunca tam 60 kişi bana tecavüz etti ve kimseye söylememem konusunda da tehdit ettiler.

Bana tecavüz edenlerden biri bana cep telefonu aldı. Benim okuma yazmam olmadığı için bana tecavüz eden adamlar kendi telefon numaralarını benim telefonuma kayıt ediyor, sonra da beni sık sık arayıp ‘şuraya gel, buraya gel’ diye çağırıp bana tecavüz ediyorlardı.

Benimle ilişkiye girdikten sonra da bazen 10 YTL veriyorlardı. Yaklaşık 6 aydır içki, sigara ve esrar içiyorum. Esrar parası bulamadığım için de arkadaşımla birlikte hırsızlık yapmak için o eve girdik.”

TELEFONA MESAJ GELDİ

H.S.; yakalandıktan sonra cep telefonuna ‘Bebeğim, akşam seni lunaparka götüreyim mi? Bana haber ver olur mu aşkım, birazdan ararım seni’ yazılı mesaj gönderen ve H.S.'ye onlarca kez tecavüz eden bisiklet tamircisi M.A., jandarmanın baskınıyla yakalandı.

Küçük kızın verdiği ifadenin ardından kokoreççilik yapan İ.K. (43), kaportacı A.E. (42) ve fırıncı ustası Ş.B. (26) de yakalanarak gözaltına alındı.

Jandarma, şu ana kadar küçük kıza tecavüz eden 17 kişinin isim ve adreslerinin tespit edildiğini, 4'ünün yakalandığını, 13'ünün ise hala arandığını belirtti.
haberturk>>>

bu ne hayvanlıktır yaf>>>

3   14 Eylül 2007 19:51   mesajın adresini al  

[[*ceren*]]
[[*ceren*]]
kanım dondu ya pes doğrusu:((çok üzüldüm bi yandanda kızdım aslında nasıl bişler yapmaya çalışmadı bu kızcaz gerçi 12 yaşında ama insan dayanamıo işte:'(
 1   14 Eylül 2007 19:54   mesajın adresini al  

jeandarc
jeandarc
pis sapıklar yaa utanmıyorlarmı hiç başkalarının yüzüne bakarken 12 yaşında daha çocuk yaa bu kız
14 Eylül 2007 19:55   mesajın adresini al  

tubi
tubi
olaya bak ya nasıl bi dünyada yaşıoruz anlayamıorum!!!!
14 Eylül 2007 19:56   mesajın adresini al  

mona roza
mona roza
hapiste böylelerini sağlam bırakmıyorlar en iyi ihtimalle hadım ediyorlar diye biliyorum..
14 Eylül 2007 19:57   mesajın adresini al  

[[*ceren*]]
[[*ceren*]]
adamın kızın teline çektiği msj hele iiice sinir etti..aşkımmış bebeğimmiş nerdeyse torunu yaşında:(
14 Eylül 2007 19:57   mesajın adresini al  

ukerila
ukerila
yorum bile yapamıyorum :(
14 Eylül 2007 20:00   mesajın adresini al  

iy@z
iy@z
kızın resmi falan yok mu yau neymiş ki bu ???!!??

yazık valla
14 Eylül 2007 20:00   mesajın adresini al  

[[*ceren*]]
[[*ceren*]]
kızın resmini napıcaksınız bence deşifre etmemeleri en iiisi..
14 Eylül 2007 20:03   mesajın adresini al  

fralulet.gozde
fralulet.gozde

kesinlikle>>>

ceren:)) demis ki:

kızın resmini napıcaksınız bence deşifre etmemeleri en iiisi..

14 Eylül 2007 20:05   mesajın adresini al  

iy@z
iy@z
cidden yani bi anlam veremiorum anlayamıorum da sanırım anlamak için onlar gibi olmak lazım ya :!!!
14 Eylül 2007 20:05   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
bu adamları asacan.
14 Eylül 2007 20:06   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009