hayır yanlış düşünce sorun kız yada erkek değil zaten derinden hissettiğin zaman aşık olduğun zaman bunlar aklının ucuna bile gelmez ama herkesin düşüncesi farklıdır
demİrhan demis ki: yaw neden kafayı kuma gömüyoruzkii...günümüz aşkı tamamen yatma istepğinden ibaret..tabiki istisnalar kaideyi bozmaz..kızların bu durumu inkar etmelerinin ve duygusallığı öne çıkarmalarının sebebi toplumsal baskı..yoksa aşk sözcüyü seni seviyorum sözcüğü aslında seni becermek istiyorum demekten başka bişi değildir çoğu insan için....doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar...şimdi bana saldıracaksınız ama nerde mevlananın yunusun ilahi aşkını yaşayacak insan nerde...söleyin gidelim ayağının altını öpelim..
20 Mart 2008 13:01
gırmızı başlıklı gız
nerden sevdım o zalımı nerden sevdım o zalımı hayatımı calıp gıttı
20 Mart 2008 13:01
epyneprin
aşkın yemek gibi belli bi tarifi yoktur anlatabileceğimiz. dünya üzernde ne kadar insan varsa o kadar da aşkın tarifi vardır
20 Mart 2008 13:02
uysalhan
ayıp olur arkadaşım. ben öptürmem ayağımı ;)
demİrhan demis ki: yaw neden kafayı kuma gömüyoruzkii...günümüz aşkı tamamen yatma istepğinden ibaret..tabiki istisnalar kaideyi bozmaz..kızların bu durumu inkar etmelerinin ve duygusallığı öne çıkarmalarının sebebi toplumsal baskı..yoksa aşk sözcüyü seni seviyorum sözcüğü aslında seni becermek istiyorum demekten başka bişi değildir çoğu insan için....doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar...şimdi bana saldıracaksınız ama nerde mevlananın yunusun ilahi aşkını yaşayacak insan nerde...söleyin gidelim ayağının altını öpelim..
:.cevriye.:
aşk senin nasıl bi insan olduğuna göre değişen bişey olmasaydı aşk dendiğinde herkes aynı şeyi anlardı..
sevgi mertebesi, seks,teslimiyet,güven ..vs..hewrkes için aynı değer ve önemde zaten olamaz..o yüzden aşk şudur budur derken cümlenin başına bence konmalıdırr...(bence:)
*mahkum
müslüm babacı olmuşsan ben bile kurtaramam seni üzgünüm
lugamtaf demis ki: nerden sevdım o zalımı nerden sevdım o zalımı hayatımı calıp gıttı
20 Mart 2008 13:03
torettoo
müslüm baba deyip geçme adam aşktan anlayan biri
20 Mart 2008 13:04
gırmızı başlıklı gız
kesınlıkle katılıyorummmm
epyneprin demis ki: aşkın yemek gibi belli bi tarifi yoktur anlatabileceğimiz. dünya üzernde ne kadar insan varsa o kadar da aşkın tarifi vardır
20 Mart 2008 13:04
gırmızı başlıklı gız
muslum baba degıl gullu ;)
20 Mart 2008 13:05
torettoo
arabeskin olduğu yerde bana yol görünür...
20 Mart 2008 13:07
gırmızı başlıklı gız
neden
artos demis ki: arabeskin olduğu yerde bana yol görünür...
20 Mart 2008 13:09
torettoo
neden acı ve ben artık acı değil mutluluk istediğim için tertemiz bir beyaz sayfa
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14275
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!