müslüm babacı olmuşsan ben bile kurtaramam seni üzgünüm
lugamtaf demis ki: nerden sevdım o zalımı nerden sevdım o zalımı hayatımı calıp gıttı
20 Mart 2008 13:03
torettoo
müslüm baba deyip geçme adam aşktan anlayan biri
20 Mart 2008 13:04
gırmızı başlıklı gız
kesınlıkle katılıyorummmm
epyneprin demis ki: aşkın yemek gibi belli bi tarifi yoktur anlatabileceğimiz. dünya üzernde ne kadar insan varsa o kadar da aşkın tarifi vardır
20 Mart 2008 13:04
gırmızı başlıklı gız
muslum baba degıl gullu ;)
20 Mart 2008 13:05
torettoo
arabeskin olduğu yerde bana yol görünür...
20 Mart 2008 13:07
demİrhan
aşkın bir matematiksel teorem gibi kesin bir tarifi yoktur belki belkide olmamalı ama bir çok piskoloji otoritesine göre aşkı tetikleyen en temel dürtü libidodur....benim kendi fikirlerim değilki bence diyeyim...açın bir psikoloji kitabına bakın...cinsellik fenomeni olmassa hiç bir vatandaş karşı cinse bir adım yaklaşırmı acaba...hatta çok iğrenç bile bulabilir...
20 Mart 2008 13:08
gırmızı başlıklı gız
neden
artos demis ki: arabeskin olduğu yerde bana yol görünür...
20 Mart 2008 13:09
torettoo
neden acı ve ben artık acı değil mutluluk istediğim için tertemiz bir beyaz sayfa
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14275
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.