aşk; geleceğini belirleyen kararların, onun karşısına çıkacak şekilde yolunu değiştirecek kadar gözü kara olmaktır biryerde de...
18 Ekim 2007 01:24
2che:)
aşk bir insanın kendi başına açtıgı en buyuk beladır..
ask b_ktandır..
ask beladır..
daha sayayımmı?
18 Ekim 2007 17:51
chillipepper
2che:) demis ki:
aşk bir insanın kendi başına açtıgı en buyuk beladır..
ask b_ktandır..
ask beladır..
daha sayayımmı?
durma devam et :))) çok iyi bir karalama kampanyası düzenliyorsun aşk hakkında :))
18 Ekim 2007 23:48
chillipepper
aşkın tanımına bir de Mevlana açısından baktığımızda, bakın o ne demiş??? Aşk, davaya benzer, cefa çekmek de şahide. Şahidin yoksa davayı kazanamazsın ki!
18 Ekim 2007 23:50
osge
bnde aşk teslimiyettir derdim kayıtsız şartsız mantıını yok sayarak teslim olursun derdim ama yaşadıım bi olaydan dolayı sölüormki öle bi ana denk gelioki bas şeyler mantıınısı sokabiliosns dewreye tabi bu birasda karşı tarafın yedii her b.ku b,ilmekten ona olan güwen derecesinden kaynaklanıo...kısacası ewet aşk teslimiyet anlamına gelebilio zaman zaman ama basende akıl almas şekilde mantığınısı sokabiliosns dewreye we sanırm önemli olan bunu yapabilmek sorasında daha çok üsülmemek için en asından:(:(:(
23 Ekim 2007 13:28
porcelain babé
gidiş gelişler yani gelgitler varsa,evet doru,aşk teslimiyettir!
23 Ekim 2007 16:24
obsesif-kompulsif
bakışlar kelepçeyi uzatır ; zanlının ruhuna kilidi vurur...
müebbet hapse ilk defa bir zanlı bu kadar sevinir...
30 Ekim 2007 01:47
djorcunkural
Askın teslimiyetlik oldugu dogru guzel bi duygu bu ama kisiye gore olmalı sacma sapan birine olmamalı ...
30 Ekim 2007 17:04
skydiver
kesinlikle öyle.teslim olmayınnnnn
31 Ekim 2007 11:35
porcelain babé
vazgeçtim vazgeçtim!! aşk teslimiyet olmamalı.teslim olduğun anda avcunun içine girdiğinin bir göstergesi oluyorsun.her zmn her an gidebilir izlenimi vermek en güzeli.yok artık lebron james:p
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14275
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.