ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Tayvan'da isminin açıklanmasını istemeyen bir kadının başına çok ilginç bir kaza geldi...
Tayvan'da isminin açıklanmasını istemeyen bir kadının başına çok ilginç bir kaza geldi. 31 yaşındaki kadın, dekolteli giysisiyle motorsikletini sürerken birden sağ göğsünde bir acı hissetti. Az sonra bir arı tarafından ısırıldığını anlşayan kadın bunu pek önemsemeyerek evine döndü. Ertesi sabah kalkıp aynaya baktığında sağ göğsünün küçülmeye başladığını farketti. Hemen bir doktora giden kadına silikonunun patladığı söylendi. Yerel bir gazeteye konuşan doktor: Normal şartlarda bir arı sokmasıyla silikonun patlaması söz konusu olamaz. Fakat söz konusu hasta çok zayıf, bu yüzden göğüsleri silikonlarla beraber çok gergin ve ince bir deri tabakasına sahip. Silikonun patlaması için tek mantıklı yol bu gibi görünüyor. diye konuştu.
arı da işini biliyor:P:p
13 Eylül 2007 12:17
denizhan
arı sokunca ölür ya, bari fiyakalı öleyim demiş hayvan :)
13 Eylül 2007 12:18
zebra finch
silikona hayırrr...:D
213 Eylül 2007 12:19
-glycerine-
arı erkek miymiş?sabıkası var mıymış?
13 Eylül 2007 12:20
aynen_kanka
küçük göğüse hayır :=)))
13 Eylül 2007 12:23
fralulet.gozde
belirtlimio arkidişiMM=)
muhtemelen erkek yanee:P:p
-glycerine- demis ki:
arı erkek miymiş?sabıkası var mıymış?
13 Eylül 2007 12:23
-glycerine-
peki bu arını geçmişini araştırmadan,önyargıyla yaklaşarak arı da işini bilio gibi açıklamalar yapıp,arının kişi haklarına saygısızlık yapmak doğru mu sizce?yani oraya sıkışmış olabilir ve kndini oradan kurtaramayacağını anlayınca bunu yapmış olabilir.ben çok yanlış buluorm bal üretiminde bu kadar önemli yere sahip canlıların acımasızca eleştirilmesini :)))
13 Eylül 2007 12:25
fralulet.gozde
sen ne diosan o :P:p
-glycerine- demis ki:
peki bu arını geçmişini araştırmadan,önyargıyla yaklaşarak arı da işini bilio gibi açıklamalar yapıp,arının kişi haklarına saygısızlık yapmak doğru mu sizce?yani oraya sıkışmış olabilir ve kndini oradan kurtaramayacağını anlayınca bunu yapmış olabilir.ben çok yanlış buluorm bal üretiminde bu kadar önemli yere sahip canlıların acımasızca eleştirilmesini :)))
13 Eylül 2007 12:26
demon eva
kraliçe arı bu olaydan sonra düzenlediği basın toplantısında şöyle dedi:
ben sokup kaçan arkadaş adına silikonu patlayan bayandan özür dilerim, tabiki durum hoş değildir. ben kraliçe arı olarak diğer tüm arı kardeşlerime sokacakları kişiyii ve yeri daha dikkatli tesbit etmeleri gerektiğini söylemiştim ama malesef olmuşla ölmüşe çare yok.. ben bu durumdan ne kadar rahatsız oldumu göstermek amacıyla hanfendinin patlayan silikonunu tekrar yaptırmak ve bir daha bizim tarafımızdan sokulmıcana dair garantilemek istiyorum (garanti belgesi de 3 yıl)
ahaa :D)) :PppPPPpPPp
13 Eylül 2007 12:27
-glycerine-
tabi bal arısı sokmazmış o ayrı :) yani bir arkadaşım hep öle dio bu bal arısı sokmaz dio ama hiç denemedik.bi dahaki sefere sütyen takıp arıyı içine atacam :) sonuçları yine bu forumda yazacağım.ortakantinle kalın :)
13 Eylül 2007 12:27
-glycerine-
ahahahaahahhah :)
gueljaen (can) demis ki:
kraliçe arı bu olaydan sonra düzenlediği basın toplantısında şöyle dedi:
ben sokup kaçan arkadaş adına silikonu patlayan bayandan özür dilerim, tabiki durum hoş değildir. ben kraliçe arı olarak diğer tüm arı kardeşlerime sokacakları kişiyii ve yeri daha dikkatli tesbit etmeleri gerektiğini söylemiştim ama malesef olmuşla ölmüşe çare yok.. ben bu durumdan ne kadar rahatsız oldumu göstermek amacıyla hanfendinin patlayan silikonunu tekrar yaptırmak ve bir daha bizim tarafımızdan sokulmıcana dair garantilemek istiyorum (garanti belgesi de 3 yıl)
ahaa :D)) :PppPPPpPPp
13 Eylül 2007 12:29
-glycerine-
ya sizin bu nicklerdeki can olayı ne ya?yağmur'un nickinde de var :) kraliçe arıyla alakası var mı
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14248
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.