| |
kuğucan
|
110 bin YTL maaş alan Fatih Terim'e zam yolda. Zam ile maaşı bakın ne olacak.
Futbol Federasyonu Malta maçı beraberliği ile eleştirilerin hedefi haline gelen Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in maaşına zam geliyor.
Göreve geldiği günden bu yana maaşına zam yapılmayan ve aylık 110 bin YTL ücret alan Fatih Terim ve yardımcıları (Müfit Erkasap, Oğuz Çetin, Metin Tekin ve Eser Özaltındere) için Futbol Federasyonu formül aramaya başladı.
İlk formül, federasyon çalışanlarına yapılan zamdan teknik ekibin de faydanlanması yönünde. Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Eylül ayında federasyon çalışanlarının ücretlerine yüzde 9 oranında zam yaptı. Ancak bu zam Terim ve yardımcılarının ücretlerine yansıtılmadı.
İkinci formül ve Terim ve ekibinin maaş artışlarının diğer çalışanlardan bağımsız olarak belirlenmesiydi. Federasyon yöneticilerinden bazıları teknik ekibe yüzde 30 oranında zam yapılmasından yana görüş bildirdiler. Buna göre 110 bin YTL ücret alan Terim'in maaşı 143 bin YTL'ye çıkacak.
Ancak iddialara göre Malta maçı beraberliği bu kararın alınmasını erteledi. Macaristan galibiyeti ile zam yeniden gündemde...
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=103812
|
|
~ 352 gün
|
|
| |
ego sum qui sum
|
yazık üzüldüm..
karın tokluğuna çalışıyormuş imparator..
|
|
~ 352 gün
|
|
| |
thuringwethil
|
yuhu muhu yok, futbol dünyası böyle..zico, ertuğrul, feldkamp ya da diğer milli takım hocaları daha mı az alıyor?
|
|
~ 352 gün
|
|
| |
henüzdüşünmedim
|
TERİM LAF ÜRETME BUNDAN SONRA FUTBOL ÜRET FUTBOL.
|
|
~ 352 gün
|
|
| |
sphinx®
|
|
|
~ 352 gün
|
|
| |
kuğucan
|
110bin ytl. yuh tabii.
bi de az gelmiş olacak ki yüzde 30 zam.
Türkiye'de yaşıyoruz yahu. çok çok ii bi işe girsem 5 milyar alsam ayda, 22 aylık maaşım. bir ayda..
atayım ben kendimi =)
|
|
~ 352 gün
|
|
| |
thuringwethil
|
herhangi bir iş sektöründen bahsetmiyoruz
üç büyükte oynayan en dandik futbolcu 700 bin dolardan aşağıya oynamıyor senelik..yabancı oyuncular 2-4 milyon dolar arası değişiyor genelde..o yüzden karşılaştırma yanlış, terimi diğer teknik direktörlerle karşılayın canımı yiyin :P
|
|
~ 352 gün
|
|
| |
henüzdüşünmedim
|
ben futbolda bu kadar büyük paraların dönmesine karşıyım..
|
|
~ 352 gün
|
|
| |
thuringwethil
|
|
|
~ 352 gün
|
|
| |
doğangörünümlüşahin
|
topoş beckham 200 milyon dolara transfer oldu adanalı fatih 100-150 bin dolar almış çok mu :)
|
|
~ 352 gün
|
|
| |
kafamagöre
|
bu devirde mılletvekıllerı bıle kac mılyar alıyorsa bu adamın alması normal...
bari bu işe yarıyoo
|
|
~ 352 gün
|
|
| |
fralulet.gozde
|
|
|
~ 352 gün
|
|
| |
quebrado
|
halbuki avrupa futbolunda normal ücretler bunlar, boşuna çene çalıyorsunuz
|
|
~ 352 gün
|
|
| |
matters.iz
|
Bence az bile alıyor....normal rakamlar bunlar abi...
|
|
~ 352 gün
|
|
| |
tncy
|
futbolcular meelyon dolarlarla oynuyolar terimin maaşından önce bunlar konuşulmalı;)
|
|
~ 352 gün
|
|
| |