eje demis ki:
atatürk anadolu lisesi nerede bi bilsem.bahçeli metrosundan çıkıp arayıp durcam herhalde:S
bende yerinde tam emin değilim geçmişimdir ordan ama :)yaşlılık hatılamıyorum....bilmeyenler için ankaray-bahçelide istasyonunda ön toplaşma gerek midir....istek olursa öyle yaparız....ama 15 kişinin üstünde olursa bu kalabalık ben arkanızdan gelirim:)
hakkat yahu bi başlık daha açsanız seyirci kalmaz ben söleyim
bu arada şu öğretmen evini bi tarif etseniz herkes öğretmen evinin nerde olduğunu bilmek zorunda mı ya :D
hiroshima şürekası demis ki:
yau daha önceki başlıkta daha fazlaydık:)
14 Eylül 2007 19:40
boomerang ¹³
an itibariyle bilgisayarımı kapatıp, yolculuğa koyuluyorum..
bilmeyecek bişey yok yahu .. ankaray'ın bahçelievler durağında inince kocaman başkent öğretmen evi'ni göreceksiniz zaten..
14 Eylül 2007 19:51
porcelain babé
umarım öteki başlıkta katılacak olanlar geliceklerdir.ayrıca nerde bu ankara takımı?
14 Eylül 2007 19:51
barış baykul
Bu arada ciddi bir lojistik sorun yaşamaktayım.Ankara'da ikamet edeceğim arkadaşımın 7 sülalesi Ankara'ya geldi,bu gece sokaklar yuvam olacak gibi:)Birde Eskişehir'deki sevgili temizlikçimiz dükkanını erkenden kapattığı için şort tshirt dolanıyorum etrafta:)
14 Eylül 2007 19:52
çemberimde gül oya
ece bende hazırda bi ankara takımı göremedim kimliklerini açıklamıyolar mı ne :))
14 Eylül 2007 20:02
başrahip ve şürekası
muhtemel ankara kadrosu:)
kaleci:buffon
geri üçlü:stam,maldini,thuram
orta ikili:zidane,gerard
ilerde:ronaldinyo
çemberimde gül oya demis ki:
ece bende hazırda bi ankara takımı göremedim kimliklerini açıklamıyolar mı ne :))
14 Eylül 2007 20:51
seytan ucurtmasi
ya maç işi ne oldu.ankara takımı dağıldı sanki:) başlık nie kapandı...
bnde ordaydım ama şuan durum ne bilmiyorum...yarın ne oalcak şimdi..
14 Eylül 2007 20:55
sphinx®
maç var olm yarın hepimiz ordayız...sen rahat ol
şeytan uçurtması demis ki:
ya maç işi ne oldu.ankara takımı dağıldı sanki:) başlık nie kapandı...
bnde ordaydım ama şuan durum ne bilmiyorum...yarın ne oalcak şimdi..
14 Eylül 2007 20:56
seytan ucurtmasi
hadi bakalım:) 4,30 gibi sahada olurum bn ozaman..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14241
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.