ruin'in trende ne işi var demeyin izleyince onun da minicik bir rolü olduğunu göreceksiniz:)
verdiğim ses efektlerinden biri de tren sesi:P
218 Eylül 2007 13:54
tsubasa
teşekkür ettik efem, misafirperverliğinize söylenicek kelime yok cidden sağolun varolun..
18 Eylül 2007 14:20
çemberimde gül oya
işin büyüsü kalmadı bi fotoğrafları bile atamadım biliyorum ama üzgünüm makinanın ara kablosu babamda zaten interneti kapattılar ben fişi kaçak taktım giriyorum bunu anladıkları an fişi tekrar çıkarıyolar ölee bişiler oluyo en kısa zamanda arkadaşlar :))
18 Eylül 2007 20:28
porcelain babé
anlamadığım şu ki bnm elime ceren cafede tutturulan fotoğraf makinası kimindi? ben onunla bi sürü fotoğraf çekmiştim neden buraya konmuyor=) ayrıca son çektirdiğimiz pozlar kimde? hani herkes birbirine kulak yapmıştı ben de son anda karar vermiştim falan:p
18 Eylül 2007 21:59
o6uz
özerin fotoğraf makinası olabilir =)
ama özer bu... fotoğrafların elimize geçmesi 1 haftayı bulabilir.
sabırlı olun =)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14241
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.